"Lekkość" wydawała mi się być kandydatem nawet na szczyt, a tu proszę... Czyżby jednak słuchacze zaczynali powoli się buntować przeciwko tanim live'om?
Chociaż z drugiej strony Led Z... No, ale to pewnie 50(0)+
kajman pisze: ↑pt gru 15, 2017 9:37 pm
Czyli pewnie poleciały Foo, Wodecki, Depeche i Zalewski. Czyli wymiana zdecydowanie na niekorzyść, bo wyleciały same pozytywy, a weszły trzy pozytywy i Wrońska.
HA ha ha. Wyleciały same starocie i dobrze (może poza Foo).
Ooo, to już nawet pan Marek zapowiedział gościa po 21:00
A ja się cieszę, że mogę posłuchać A-ha w notowaniu. Kajman zawsze bardzo brutalny wobec tej grupy i zawsze odczuwam z jego strony lekceważenie jako słuchaczka (dziwne to, ale tak jest) i wręcz głupio się czuję, że mu psuję szyki i głosuję na ten zespół.
santosz pisze: ↑pt gru 15, 2017 9:30 pmmogliby wreszcie już i w Trójce Beyonce zauważyć, zwłaszcza po jej ostatniej płycie
Oby nie. Próbowałem słuchać, ale nie dałem rady.
O, że a-ha nie wypadło to fatalna wiadomość. Czyli pewnie poleciały Foo, Wodecki, Depeche i Zalewski. Czyli wymiana zdecydowanie na niekorzyść, bo wyleciały same pozytywy, a weszły trzy pozytywy i Wrońska.
kilka utworów z płyty Lemonade bardzo mi się spodobało, to już jednak zupełnie inna Beyonce, o wiele ambitniejsza muzyka niż w początkach jej kariery, i świetna jej też wersja filmowa jej albumu
prz_rulez pisze: ↑pt gru 15, 2017 9:38 pm
Obawiam się, Gżegożu, że możemy sobie wklejać, a oni i tak będą mieli nas w d...
Co do tego to złudzeń nie mam Ale prosiłem ze względu na... moją wygodę Czasem sobie (nieraz z dużym opóźnieniem) odsłuchuję tych wklejanych tam propozycji, w celu wyszukiwania kandydatów do swojej własnej listy przebojów Zdarza się, że trafia się tam coś świetnego - np. Metalite - AFTERLIFE, wpisane przez Jollyrogera72
MartAnna pisze: ↑pt gru 15, 2017 9:41 pm
A ja się cieszę, że mogę posłuchać A-ha w notowaniu. Kajman zawsze bardzo brutalny wobec tej grupy i zawsze odczuwam z jego strony lekceważenie jako słuchaczka (dziwne to, ale tak jest) i wręcz głupio się czuję, że mu psuję szyki i głosuję na ten zespół.
Nie żebym bronił kajmana, ale trochę niezasłużona ta ocena jego podejścia. W końcu on wyraża tylko swoją opinię o danym kawalku. A to, że masz problem z obirem tej oceny, to jednak twoj problem. Sorry, ale takie są realia, mimo ze możesz ich nie akceptować
Brak bezpośredniego odniesienia się do polityki jest zaletą tego utworu i powoduje, że może być on w przyszłości uniwersalnym. Bukartyk ma bardzo dobre teksty, puenty, itd. Wiesz o co mi chodzi. To jest coś więcej niż li tylko i wyłącznie protest polityczny.
Karp bez Andrusa...
Nigdy nie przypuszczałbym, że SnL stworzy mój polski utwór roku.
Mnie coś niesłychanie cieszy Wychodzi na to, że wyleciały utwory z miejsc 22-25. Mający w sumie staż 91 tygodni na liście Takie odmłodzenie liście na pewno się przyda!