Nicoletta pisze:
to, że Ci się nie spodobała, nie znaczy, że jest nic nie warta.
Odniosłem się jedynie do twórczości tej/tego LP;)
Nicoletta pisze:to po co się dopytujesz o kogo chodzi jak nie chcesz nawet wiedzieć?
Uważam, że to normalna reakcja na zasadzie dociekania, jeśli czegoś się nie kuma. Nic w tym dziwnego. Brak zaintersowania wyniknął dopiero na fali głupiej, moim zdaniem, "łamigłówki", którą niektórzy postanowili ciągnąć, i tyle Gdyby było od razu rozwinięcie owego skrótu, wątek by "umarł" naturalnie
Nicoletta pisze:ale i tak się założę, że przed snem będziesz myślał o piosence LP i zanim zaśniesz i tak i tak jej posłuchasz
!
FOXD pisze:
No popratrz jakiś Ty "odkrywczy" i "kreatywny' Gdybym byłtakim "osłem", pewnie bym zawnioskował o obrazę Jednak nie rusza mnie takie określenie akurat z Twojej strony bo, to dowodzi ono jedynie na jakim poziomie pojmujesz pewne kwestie Może warto wpierw nieco przemyśleć pewne uwarunkowania nim coś napiszesz. Ot taka dobra rada by nie pisać pod wływem emocji, odruchu
Ty, a Ty wiesz co to ironia i sarkazm?
bo EVENo wie
FOXD pisze:.
jej. czemu nie czytasz co piszę.
FOXD pisze:
Uważam, że to normalna reakcja na zasadzie dociekania, jeśli czegoś się nie kuma. Nic w tym dziwnego. Brak zaintersowania wyniknął dopiero na fali głupiej, moim zdaniem, "łamigłówki", którą niektórzy postanowili ciągnąć, i tyle Gdyby było od razu rozwinięcie owego skrótu, wątek by "umarł" naturalnie
nie czytasz w ogóle tego co Ci piszemy lub nie czytasz ze zrozumieniem. Co jest łamigłówką w zdaniu "LP to pseudonim artystyczny wokalistki" odpowiedzieliśmy Ci na pytania, a Ty przegapiłeś naszą odpowiedź jakby jej nie było.
FOXD pisze:
No popratrz jakiś Ty "odkrywczy" i "kreatywny' Gdybym byłtakim "osłem", pewnie bym zawnioskował o obrazę Jednak nie rusza mnie takie określenie akurat z Twojej strony bo, to dowodzi ono jedynie na jakim poziomie pojmujesz pewne kwestie Może warto wpierw nieco przemyśleć pewne uwarunkowania nim coś napiszesz. Ot taka dobra rada by nie pisać pod wływem emocji, odruchu
Ty, a Ty wiesz co to ironia i sarkazm?
bo EVENo wie
FOXD pisze:.
jej. czemu nie czytasz co piszę.
Czytam oczywiście, tylko nie mam pewności, że chodzi o "nią" czy "jego" z prostego powodu Nie kojarzę o kogo chdozi z sensie osobowosciowym. Inna rzecz, że wykazałem zainteresowanie, w momecie inicjującego pytania oczekując na proste wyjaśnienie. Tymczasem TWA postanowiło pobawić się w "łamigłowki" Stąd straciłem zainteresowanie tą/tym artystą/ką
Nicoletta pisze:
FOXD pisze:
nie czytasz w ogóle tego co Ci piszemy lub nie czytasz ze zrozumieniem. Co jest łamigłówką w zdaniu "LP to pseudonim artystyczny wokalistki" odpowiedzieliśmy Ci na pytania, a Ty przegapiłeś naszą odpowiedź jakby jej nie było.
W kwestii czytania patrz j/w. Natomiast, wyjaśnienie, że to jest wokalistka, czy też jej jakiś pseudonim nadal nic nie wyjaśnia o kogo chodzi. Ale jak napisałem wcześniej staciłem zainteresowanie w wyniku tej infantylnej "gierki"; )