FOXD pisze:No proszę, proszę, Papryczki idą w górę Jakaż miła to wiadomość dla mych uszu i oczu
Dobrze, że nowsze wypadły. Może starsze w końcu zawitają w dyszce, ale wydaje mi się że tak. A nawet pokuszę się o stwierdzenie, że wejdą nawet na podium jak kiedyś Anathema.
FOXD pisze:"Potknąłeś", się i wypada uderzyć się w pierś, po co kluczyć
Nie mam zwyczaju naginać. Jeżeli bym się potknął to bym się do tego przyznał. Ale wiem dokładnie z jaką intencją pisałem a Ty na siłę szukasz dziury w całym. Potknąłem się później bo wydawało mi się że napisałem Jeżeli, a nie napisałem.
Ale Twoja intencja nie ma znaczenia w sytuacji, gdy odnosisz się do wypowiedzi kogoś innego, w dodatku, gdy owa wypowiedź nie jest jednoznaczna Twoja intencja miałaby znaczenie, gdybyś był inicjatorem danego wątku w dyskusji, a w przedmiotowym przypadku tak nie jest. Brniesz w zaparte niestety, szkoda
FOXD pisze:Ale Twoja intencja nie ma znaczenia w sytuacji, gdy odnosisz się do wypowiedzi kogoś innego, w dodatku, gdy owa wypowiedź nie jest jednoznaczna Twoja intencja miałaby znaczenie, gdybyś był inicjatorem danego wątku w dyskusji, a w przedmiotowym przypadku tak nie jest. Brniesz w zaparte niestety, szkoda
Twoja nie była jednoznaczna. Moja tym bardziej. Nie ja brnę tylkmo Ty się coraz bardziej czepiasz. I to mój ostatni komentarz bo to się robi nudne.
FOXD pisze:No proszę, proszę, Papryczki idą w górę Jakaż miła to wiadomość dla mych uszu i oczu
Dobrze, że nowsze wypadły. Może starsze w końcu zawitają w dyszce, ale wydaje mi się że tak. A nawet pokuszę się o stwierdzenie, że wejdą nawet na podium jak kiedyś Anathema.
Heh, mimo że również chciałbym bardzo, to z uwagi na negatywne zjawiska jakie toczą od kilku już lat lp3, wątpie aby obecnie Papryczki wskoczyły na podium Chociaż niewątpliwie w obecnym rozdaniu zasługują nawet na dominację 1 miejsca przez kilka tygodni, bo nie mają konkurencji obecnie w 30-tce (i od wielu tygodni nie miały)
FOXD pisze:Ale Twoja intencja nie ma znaczenia w sytuacji, gdy odnosisz się do wypowiedzi kogoś innego, w dodatku, gdy owa wypowiedź nie jest jednoznaczna Twoja intencja miałaby znaczenie, gdybyś był inicjatorem danego wątku w dyskusji, a w przedmiotowym przypadku tak nie jest. Brniesz w zaparte niestety, szkoda
Twoja nie była jednoznaczna. Moja tym bardziej. Nie ja brnę tylkmo Ty się coraz bardziej czepiasz. I to mój ostatni komentarz bo to się robi nudne.
Poniekd przyznajesz mi rację. Skoro moja nie była jednoznacza, nie powinieneś wyciągać/formułować konkretnej tezy, a mimo to tak uczyniłeś Ale mniejsza z tym, ja osobiście nie mam urazy, jedynie liczyłem na Twoją refleksję. Szkoda, że tym razem zawiodła
Ostatnio zmieniony pt sie 19, 2016 9:30 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Można w zasadzie sparafrazować pewien tekst odnoszący się do innej sfery, choć zbliżonej, a mianowicie "jaki poziom słuchaczy Trójki taka lp3" czego chociażby dobitnym przejawem jest pioseneczka niejakiej Kowalskiej w 10 lp3
Ostatnio zmieniony pt sie 19, 2016 9:38 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.