No w sumie nie znam żadnych nauczycieli j. polskiego tutaj poza mną, ale wątpliwości dotyczące błędów ortograficznych wyjaśnione są w tym filmie:Nicoletta pisze: Jakie ma znaczenie, że ktoś błąd napisał ortograficzny albo pomieszał literki. Czy to forum nauczycieli języka polskiego? come on ... czepianie się o bzdury.
To akurat nie należało do jego kompetencji. Klimat zapewniły inne czynniki, których skuteczność oszacowano na koszt jednego nieudanego noclegu (choć było ich tak naprawdę kilka).jollyroger72 pisze:Proponuję doliczyć kajmanowi opłatę klimatyczną
Założę się, że to był przykład jego nietypowego poczucia humoru, które czasem właśnie tak się przejawia. Zresztą na Helen też prawie co tydzień krzyczy...Nicoletta pisze:[...] jak raz z Wrocka chciałam by sir Marek N. Was pozdrowił, to na mnie nakrzyczał, że przez Was coś tam coś tam musiał, [...]
Będą zdjęcia, będą, tylko troszkę cierpliwości.barb42 pisze:[...] chciałabym tort zobaczyć, jeśli można.
tak! o to chodziło!Miszon pisze:to było wtedy jak zamieniono format głosów na 1 tydzień i podobno wtedy słuchacze mocno zaatakowali Niedźwiedzia i Barona.
To dupy sobie nie zawracaj i tyle! Czuję się obrażony jako współorganizator pierwszych zlotów.Nicoletta pisze:Wiecie co mam takie pytanie ... czytam sobie te wątki i zlotach fanów lp3, Wasze relacje itd.
Sama jak wiecie miałam nawet plan, by wpaść do Was. Ale ... od samego początku nasuwa mi się taka myśl ... że to wszystko strasznie sztywniacko wygląda.
to bardzo niegrzeczne co napisałeś. Ale świadczy to tylko i wyłącznie o Twoim poziomie.bobby-x pisze:To dupy sobie nie zawracaj i tyle! Czuję się obrażony jako współorganizator pierwszych zlotów.Nicoletta pisze:Wiecie co mam takie pytanie ... czytam sobie te wątki i zlotach fanów lp3, Wasze relacje itd.
Sama jak wiecie miałam nawet plan, by wpaść do Was. Ale ... od samego początku nasuwa mi się taka myśl ... że to wszystko strasznie sztywniacko wygląda.
A to z kolei z Twojej strony nie jest grzeczne. To, że bobby-x pozwolił sobie na chamski wpis (a przynajmniej tak wyglądający) to nie znaczy, że masz się lekceważąco (przynajmniej ja tak to odebrałem) wyrażać o zlotach (i być może przy okazji o jego uczestnikach).Nicoletta pisze:Nie ma czym
W takim razie zupełnie inaczej odebrałeś wpis Nicoletty niż ja, współorganizator bieżących zlotów. I jako ten ostatni odczuwam wstyd z powodu Twojej wypowiedzi, bobby.bobby-x pisze:Czuję się obrażony jako współorganizator pierwszych zlotów.
słuchaj Kajman, chyba wysuwasz zbyt daleko idące wnioski i nadinterpretujesz.kajman pisze:A to z kolei z Twojej strony nie jest grzeczne. To, że bobby-x pozwolił sobie na chamski wpis (a przynajmniej tak wyglądający) to nie znaczy, że masz się lekceważąco (przynajmniej ja tak to odebrałem) wyrażać o zlotach (i być może przy okazji o jego uczestnikach).Nicoletta pisze:Nie ma czym
Mianowicie?Nicoletta pisze:Zakańczam dyskusję, ale ona również coś mi uświadomiła.