gżegoż pisze:na temat finału forumowego topu T.Love?
Póki co tyle, że w weekend zacznę pracować nad audycją. W wynikach jest chochlik do wyprostowania - Gnijący vs. Ginący świat. Tyle mogę zdradzić.
Dzięki za info. Z tym chochlikiem to sytuacja powinna być jasna: to jeden utwór, bo tam chyba jedyna różnica polega na tym, iż raz się ciągle wierzy w ginący świat, a drugi raz w gnijący
Skoro Poczekalnia i tak będzie przeczytana, to może dla niecierpliwych, żeby nie denerwowali się, że teraz T. Love:
46. FEELING GOOD George Michael
47. WALK ME TO THE BRIDGE Manic Street Preachers
48. EEZ-EH Kasabian
49. BECOME Midge Ure
50. GRZECZNY Olaf Deriglasoff
Zaznaczam, że nie mam na myśli siebie, ale możliwe, że niektórzy mogliby się obruszyć, iż w domyśle są uważani za mniej zacnych.
ku3a pisze:Skoro Poczekalnia i tak będzie przeczytana, to może dla niecierpliwych, żeby nie denerwowali się, że teraz T. Love:
46. FEELING GOOD George Michael
47. WALK ME TO THE BRIDGE Manic Street Preachers
48. EEZ-EH Kasabian
49. BECOME Midge Ure
50. GRZECZNY Olaf Deriglasoff
Dzięki!
Ale trudno nie ponarzekać na stagnację Żadnych nowości, aż 3 bez zmian...
Tak przy okazji to witam wszystkich. Tak słucham jednym uchem, całkiem przyjemny koncert. Choć wolałbym normalny, a nie tematyczny. Ale dziś inaczej nie da rady.
Ostatnio zmieniony pt sie 01, 2014 7:36 pm przez kamil_snk, łącznie zmieniany 1 raz.
41. BRAZILIANDA Świetliki
42. WYJEŻDŻAM! Pustki
43. A MILLION LITTLE PIECES Placebo
44. WORLD ON FIRE Slash
45. EARTH IS THE LONELIEST PLANET Morrissey
To Helen też będzie dziś przy telehonie?, a jak było tydzień temu, co mam napisać w notatce "dba o wszystko i przy telefonie" ...... w Warszawie, nie we Wrocławiu.
gżegoż pisze: Z tym chochlikiem to sytuacja powinna być jasna: to jeden utwór, bo tam chyba jedyna różnica polega na tym, iż raz się ciągle wierzy w ginący świat, a drugi raz w gnijący
są dwa utwory, które różnią się tytułem i - przede wszystkim - wymową tekstu! tak więc chyba jednak jest ważne kto wpisał jaki tytuł...
zupełnie przypadkiem byłem świadkiem odkrywania tego, że to są dwa utwory, więc wiem co piszę, że to ważne, na który został oddany głos!
gżegoż pisze:No więc chyba tym bardziej nie ma co sobie zawracać głowy żadnymi chochlikami
Napisałem do Neo, bo to przecież On jest Gospodarzem i komisją skrótacyjną w jednym. Ja tylko mam za zadanie zaprezentować, to co Forum wysmażyło. Postaram się to zrobić możliwie szybko.
W Kręcioła.TV "Drogi Panie", a tutaj:
8. Nie, nie, nie
Osiołkowi w żłoby dano...
bobby-x pisze:To Helen też będzie dziś przy telehonie?, a jak było tydzień temu, co mam napisać w notatce "dba o wszystko i przy telefonie" ...... w Warszawie, nie we Wrocławiu.
tak, Helen też będzie.
tydzień temu tylko Helen.
jednak dziwnie tak słuchać koncertu - słychać z sali dźwięk, a dopiero po sekundzie przez radio w pokoju.
36. LOST WOMAN BLUES Motorhead
37. GET BACK MY TOMORROW Joe Bonamassa
38. MAGDALENA 318 Pixies
39. COME WITH ME NOW Kongos
40. LOOKING TOO CLOSELY Fink