Jakkolwiek dobra by nie była wersja tych Stonesów (a jest porządna) - niechaj leci, po cholerę z tym na Listę... Placki wybitnie beznadziejnie wybierają cyngle z tej płyty, jak na razie dwa najsłabsze kawałki.
Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie W zeszłym tygodniu pierwszy koszmar był dopiero na 44. Tym razem już na 45. Cieszy tylko, że to ten sam utwór, bo to znaczy, że spada.
Ostatnio zmieniony pt lis 22, 2013 8:26 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć wszystkim. Zostałem wywołany do tablicy, więc napisze kilka zdań o sobie, a raczej o moich związkach ze słuchaniem LP3.
LP3 poznałem tak naprawdę w roku 2000. Jako dla w sumie dzieciaka muzyka z listy może nie była dla mnie wtedy na początku zbyt atrakcyjna. Jednak po jakimś czasie się uzależniłem i słuchałem listy co tydzień (za czasów Again byłem już uzależniony od słuchania LP3).
Gdy zabrakło Niedźwiedzia na liście, słuchałem jej w zasadzie sporadycznie. I w tak mi już na dłużej zostało... Ostatnimi czasy raczej sporadycznie zaglądałem i głosowałem na listę.
Stwierdziłem po prostu, że niestety zbyt wiele świetnych piosenek na listę nie trafia.
I tak to jest jest, że Lista rządzi się swoimi prawami pod tym względem, ale warto to docenić wg mnie. Może nie trafia na nią wszystko co byśmy chcieli, ale nie ma też absolutnie żadnych tzw.gniotów, których możemy
słuchać na stacjach komercyjnych. Listy słucha się bardzo przyjemnie i niewątpliwie warto spędzić te trzy godziny z Niedźwiedziem i Baronem.
Nie wiem tylko czemu nie trafiłem wcześniej na waszą świetną społeczność (chociaż często przeglądałem Archiwum LP3) Tak czy siak jetem tu teraz i mam nadzieję zostać na dłużej i dzielić się z wami moimi muzycznymi odkryciami i opiniami co do muzyki na LP3.
Uff. Nie wiem czy zamyka się to w jakąś logiczną całość co napisałem, ale to tak na początek ode mnie.
Torgop pisze:Nie wiem tylko czemu nie trafiłem wcześniej na waszą świetną społeczność (chociaż często przeglądałem Archiwum LP3) Tak czy siak jetem tu teraz i mam nadzieję zostać na dłużej i dzielić się z wami moimi muzycznymi odkryciami i opiniami co do muzyki na LP3.
W miom przypadku mogę powiedzieć podobnie. Na forum trafiłem ponad rok temu, ale w Archiwum LP3 bywałem wcześniej i to nawet często....