ja robię 29 z hakiem, żeby przypadkiem nie było ułamka sekundy za dużo.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
zrobione.adameria pisze:To jeszcze dopisz:
Dead Can Dance - ULYSSES
niestety chyba nie masz wyjścia. bo faktycznie czas jest np. 30,05skamil_snk pisze:Jeśli trzeba będzie to mogę oczywiście wszystko przyciąć do idealnych 30 sekund.
proponuję docinać do 29 ,5 sekundy, żeby nie było że inny program zamiast 30s odczyta 30,1s.ku3a pisze:- czas do 30s. Ani ułamka sekundy więcej! Fade in/fade out wlicza się do czasu utworu.
U mnie pokazuje 29.91018 (dokładniej sprawdzić się nie da), więc to "aż" ponad 2 setne różnicy.konwicki1980 pisze:ten kawałek ma rzeczywiście 0:29:936
nie ma problemu, i tak w najbliższych kilku dniach nie dostarczę do Trójki. podeślesz jak upload Ci wróci do normykonwicki1980 pisze:Kolejny pakiet już zrobiłem, ale nie mam jak wysłać do ku3y, bo...
Ups... Poprawię się, ale pewnie dopiero w sobotę lub niedzielę.ku3a pisze:Uwaga! Proszę by pliki były nazwa tak, jak prosiłem, czyli:
Nazwa Wykonawcy - Tytuł.mp3
a nie inaczej!!
w szczególności, nie tak:
Nazwa Wykonawcy - TYTUŁ.mp3
w związku z tym prośba do kamila_snk o poprawienie nazw plików i podesłanie poprawionej paczki. dziękuję.
rafal92 pisze:Z drugiej paczki rezerwuję:
Nick Cave & Kylie Minogue - WHERE THE WILD ROSES GROW
rafal92 był pierwszyTomaszBr pisze:na dobry początek dość wyrywkowo, zajmuję co następuje:
Nick Cave & Kylie Minogue - WHERE THE WILD ROSES GROW
no nie wiem... czy babska. może i tak, ale ja żeby sobie poćwiczyć wziąłem ULICA MIASTA. no i nie dałem radyuzi pisze:przy okazji taka refleksja, pewnie typowo babska, że znacznie więcej czasu niż na samo wykonanie zeszło mi na decydowanie, który fragment z kilku zaznaczonych będzie lepszy.![]()
racja, nie było jeszcze zaznaczone w pierwszym poście więc nie widziałemromec pisze:rafal92 był pierwszy