I ja nie znam, ale z tego co chwilę posłuchałem, to dość ciężka muzyka na dzień.
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Są też odtwarzacze, które mp3 nie odtwarzają.kajman pisze:Otrzymałem namiary na pierwsze pliki i od razu pojawił się pewien problem. Chodzi o ujednolicenie plików i zamieszczanie ich tylko w formacie mp3 (możliwe, że ogg też wchodziłby w rachubę) bo innych formatów niektóre odtwarzacze nie odtwarzają.
1. O tak, i to bardzo. Słychać go było zewsząd. I chyba pznacza to Powrócę (włoskiego nie znam, ale wszędzie tak to tłumaczyli).KasiaK pisze:Moje propozycje:
1. I Santo California - Tornero
Włoski przebój popularny w latach 70.
2. Ylvis - The Fox
Trochę elektroniki. Utwór próbuje odpowiedzieć na bardzo ważne pytanie egzystencjalne.
Haha, no nie wierzę:D Ja baaaardzo lubię ten kawałek mimo, że muzyka niespecjalnie moja. Ale muszę też powiedzieć, że to jest szalenie popularny utwór (w internetach ale też i w klubach) i aż dziw, ze nie ma go jeszcze w zestawie do glosowania na prawdziwą listę.KasiaK pisze:2. Ylvis - The Fox
Kolega raczy żartować.iqh pisze:i aż dziw, ze nie ma go jeszcze w zestawie do glosowania na prawdziwą listę.KasiaK pisze:2. Ylvis - The Fox
No nie wiem, różne rzeczy się pojawiały. Ich Troje na przykład. Albo TATU. Po prostu mnie to dziwi, nic więcej.Neo01 pisze:Kolega raczy żartować.iqh pisze:i aż dziw, ze nie ma go jeszcze w zestawie do glosowania na prawdziwą listę.KasiaK pisze:2. Ylvis - The Fox