Na razie nie chciałbym oceniać na punkty nowego zestawu (zrobię to poźniej) ale postanowiłem spróbować ze starym (tak jako ciekawostkę i może po części wyjaśnienie mojego głosowania):
4,0 Agatha - BEFORE THE WINTER COMES
2,5 Ed Sheeran - GIVE ME LOVE
7,5 King Charles feat. Mumford & Sons - THE BRIGHTEST LIGHTS
2,5 Negatyw - ZNIKAM
3,5 Przyjaciele Karpia - KARP 2012
2,5 Rod Stewart - RED-SUITED SUPER MAN
3,0 Rufus Wainwright - PERFECT MAN
3,5 Scala & Kolacny Brothers - MY DECEMBER
4,0 The Sol - HEY LITTLE GIRL
2,0 Y'akoto - BABY BLUES
kajman pisze:Na razie nie chciałbym oceniać na punkty nowego zestawu (zrobię to poźniej) ale postanowiłem spróbować ze starym (tak jako ciekawostkę i może po części wyjaśnienie mojego głosowania):
4,0 Agatha - BEFORE THE WINTER COMES
2,5 Ed Sheeran - GIVE ME LOVE
7,5 King Charles feat. Mumford & Sons - THE BRIGHTEST LIGHTS
2,5 Negatyw - ZNIKAM
3,5 Przyjaciele Karpia - KARP 2012
2,5 Rod Stewart - RED-SUITED SUPER MAN
3,0 Rufus Wainwright - PERFECT MAN
3,5 Scala & Kolacny Brothers - MY DECEMBER
4,0 The Sol - HEY LITTLE GIRL
2,0 Y'akoto - BABY BLUES
Jako autor pomysłu muszę zwrócić uwagę, że w skali do dziesięciu miało nie być połówek!
No właśnie, myslę, że przyjąłeś też podobną zasadę jak ja, że te połówki bardziej oddają poziom piosenek. A, że jest on bardzo rozbieżny to łatwiej go oceniać, tym bardziej gdy mamy dużą ilość utworów.
A tak na marginesie to kajmanie też te noty nie za wysokie. Chyba podobnie jak ja zostawiłeś sobie wyższe noty na zdecydowanie lepsze piosenki w następnych notowaniach.
Zostawiłem, bo numer 1 jest tylko bardzo dobry, a świetne i nawet rewelacyjne piosenki też w zestawie się pojawiają. No ale te najniższe oceny zachowałem też sobie na później.