„Ojciec założyciel„ Listy, jej twórca i wieloletni główny Prezenter. Pomysłodawca Topu Wszech Czasów. Przez ostatnie trzy dekady (z drobnymi przerwami) jest cotygodniowym gościem w naszych domach...
Ja również mam. Kupiłam dziś w Empiku o 15, natomiast dziś rano o 9 w tym sklepie jeszcze nie mieli pojęcia o istnieniu tej książki Matiass, ja też nabyłam w gdańskim
Podczas jutrzejszej podróży pociągiem będę delektować się lekturą
W slaskich empikach dzisiaj (19.04.2007) nie ma ale zamowione sa "ogromne ilości " ktore trafia w przyszlym tygodniu jak twierdzi pan z katowickiego empiku. Ehh Ci z pomorza zawsze sa szybsi , nawet Euro2012 beda miec w Gdańsku chodz nawet stadionu nie maja:P
JaceK pisze:Czy znacie takie pojęcie jak ,,egzemplarze sygnalne''? To czym dysponowano we wtorek, to kilka... kilkanaście sztuk prosto z drukarni, lub redakcji wydawnictwa -- może się tak zdarzyć, że są one kilka dni wcześniej niż reszta nakładu jaka trafia do dystrybucji.
Znamy Jacku, tak to było w tym przypadku.
Ale w Warszawie można kupić w sklepiku-walendziku Prószyńskiego na ulicy Garażowej 7 - czynne od 11:00, nie wiem do której). Około 50 m od skrzyżowania Woroniczej i Wołoskiej. Kilkanaście metrów za stacją benzynową.
Czy ustawi się tam jutro kolejka ???
Ostatnio zmieniony czw kwie 19, 2007 9:13 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 2 razy.
Taataah pisze:W slaskich empikach dzisiaj (19.04.2007) nie ma ale zamowione sa "ogromne ilości " ktore trafia w przyszlym tygodniu jak twierdzi pan z katowickiego empiku. Ehh Ci z pomorza zawsze sa szybsi , nawet Euro2012 beda miec w Gdańsku chodz nawet stadionu nie maja:P
Ale w Warszawie można kupić w sklepiku-walendziku Prószyńskiego na ulicy Garażowej 7 - czynne od 11:00, nie wiem do której). Około 50 m od skrzyżowania Woroniczej i Wołoskiej. Kilkanaście metrów za stacją benzynową.
Bobby mam pomysł. Jeśli masz wtyki to kup dla mnie jedną sztukę. Jak się spotkamy to oddam ci kasę. Nie będę z wywalonym jęzorem biegał po 17 po Warszawie
Z góry dziękuję
Grzes
Hmm... ja pa\racuje w Empiku w Warszawie, ale niestety jeszcze nie mamy . Zamówione jest 32 egzemplarze, cena będzie 29,90, ale nie zmienia to faktu, że wciąż nie ma.
A najlepsze jest to, że nikt tego w ogóle nie kojarzył z pytanych przeze mnie pracowników (jakbym był klientem, mógłbym się zawieść i być wprawadzony w błąd, bo sam w końcu sobie znalazłem to w systemie) .
grzesost pisze:Bobby mam pomysł. Jeśli masz wtyki to kup dla mnie jedną sztukę. Jak się spotkamy to oddam ci kasę. Nie będę z wywalonym jęzorem biegał po 17 po Warszawie
Z góry dziękuję
Grzes
Robinson pisze:Mam już książkę w łapach.
Ale poczytam dopiero na długim weekendzie.
Widzę, że w podziękowaniach wymienionych jest kilku Forumowiczów.
Domyślam się, że teksty są celowo lekko ukośnie, a nie jest to wada mojego egzemplarza.
PS. No i nawet są zdjęcia z poprzedniego zlotu. Znakomicie.
PS 2. Jest też zdjęcie Helen i Kuba prowadzący listę.
Ja poczytam dopiero w wakacje, przez 2 tygodnie wieczorkiem z rodziną, na ławeczce przed jakimś domkiem (moze w Rospudzie?) przy blasku księżyca, gwiazd i z jakimś piwkiem, będę spijał codziennie kolejną piankę z następnych stron.
Wymienionych jest nie kilku tylko sześciu i jakiś siódmy sie przypałętał którego nikt z nas sześciu nie zna, kudre mol, chyba Marek prosił o dopisanie ale ten gość wymieniony za mną nic nie zrobił przy notowaniach, podsumowaniach itp
Teksty ukośnie ???? u mnie wszystko jest prosto, musisz mieć jakis felerny egzemplarz !!!
chyba wiem dlaczego Kuba jest tylko na jednym zdjeciu a Mateusz Tomaszuk na dwóch (tez wspolprowadzący) ale powiem Wam na zlcie bo na forum niewypada
grzesost pisze:Bobby mam pomysł. Jeśli masz wtyki to kup dla mnie jedną sztukę. Jak się spotkamy to oddam ci kasę. Nie będę z wywalonym jęzorem biegał po 17 po Warszawie
Z góry dziękuję
Grzes
Czy ktoś jeszcze reflektuje ??
...no cóż jeśli można??? to też bym prosił!!?? bo z postów wynika że nie jest to na 100% dostępna pozycja na dzień jutrzejszy a ja myślałem, że będzie można dostać książkę w Trójce jak to onegdaj bywało, ale jak się okazało nikt nic niewie i nic niema
...oczywiście uiszczę należność...ma się rozumieć
Pozdrawia'm3
Ps....jest już ładnie po godz."policyjnej" i kto wie czy przeczytasz???
bobby-x pisze:A jak sie Matiasowi i Matryrce podoba szata graficzna i układ w środku ???
wybaczam literówkę, Bobby...
Uważam, że najważniejsza jest zawartość książki, a forma przedstawienia treści - myślę że może być..
bobby-x pisze:Teksty ukośnie ???? u mnie wszystko jest prosto, musisz mieć jakis felerny egzemplarz !!!
Blefujesz....
Miszon pisze:A najlepsze jest to, że nikt tego w ogóle nie kojarzył z pytanych przeze mnie pracowników (jakbym był klientem, mógłbym się zawieść i być wprawadzony w błąd, bo sam w końcu sobie znalazłem to w systemie)
Mnie właśnie dziś rano spotkała taka sytuacja, gościu w EMPIKU był bardzo zaskoczony (aż go zamurowało na kilkanaście sekund) gdy zapytałam o nową książkę Marka Niedźwieckiego. Dopytywał się czy nie pomyliłam się i nie szukam płyty....
Czy ktoś oglądał prognozę pogody...? Bo nie mam gdzie upchnąć parasola...więc może nie będzie potrzebny??
Czy ktoś oglądał prognozę pogody...? Bo nie mam gdzie upchnąć parasola...więc może nie będzie potrzebny??
...paryzol może się zdać łod dysczu jak i słoneczka na dwoje babka wróżyła ...a i grubsze barhany tyż...zawżdy ciągnie od wos z północy...i wieczory chłodem podlatują
Właśnie pośpieszyłem się z tym reflektowaniem.
Nie wiem czy się wyrobię ponieważ idę rejestrować gaz w samochodzie w wydziale komunikacji w Otwocku a tam schodzi się 3-5 godzin, dostałem jeszcze maila ze szlifierni, że mam szkiełka do odbioru, muszę wpaść do pracy i je klientowi zamontować a i przesyłkę odebrać od Emila pewnie na poczcie bo zostawią awizo. Będę wiedział po południu.
Dziś w stolicy książka już w każdym sklepie z książkami na najbardziej widocznej półce z nowościami. Zakupiłem dwa egzemplarze i już czytam (co tam jakaś praca ). Przede mną kupowały jeszcze dwie osoby - to znaczy, że chyba znowu sukces.