po co to "chyba"?krzysiek83 pisze: Aero to chyba ich najlepszy numer EVER

MARS V. na lp3 ? byłoby fajnie, ale jakoś w to nie wierzę.
Ja bym chętnie zobaczył "UFO z plakatu" w zestawie

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
po co to "chyba"?krzysiek83 pisze: Aero to chyba ich najlepszy numer EVER
Wydaje mi się, że jeśli wcześniejsze Colours trwające 8 minut zrobiło furorę to może Never Coming Home mogłoby powalczyć - co prawda 9 minut ale można by było skrócić tak jak skracany był Pendragon.Corleone pisze:Z "All rights removed" oprócz "The Bridge" raczej nic się nie nadaje na LP3. Ogólnie pozostałe utwory także są dobre, ale albo długie, albo "nielistowe".ADDY pisze:Jestem zdumiony, że wciąż nie ma nowego Airbagu
To dawna Nieszczęśliwa Siódemka.KogutW pisze:O co chodzi z tą "Szczęśliwą 13" ?
No właśnie, i ja dołączę się do pytania, bo przyznam, że za bardzo nie rozumiem, o co w tym chodzi.Corleone pisze:To dawna Nieszczęśliwa Siódemka.KogutW pisze:O co chodzi z tą "Szczęśliwą 13" ?
Dlaczego nie?Yacy pisze:krzysiek83 pisze:MARS V. na lp3 ? byłoby fajnie, ale jakoś w to nie wierzę.
Najnowszym singlem jest równie świetne "Zed and Two Naughts". No ale na Berdyczów można pisać.marsvolta pisze:Dlaczego nie?Yacy pisze:MARS V. na lp3 ? byłoby fajnie, ale jakoś w to nie wierzę.Może nowy singiel nie zrobiłby kariery, ale na pewno w przeszłosci było parę singli, które bez problemu dały by radę.
Niemniej jednak byłbym za dodaniem do zestawu "The Malkin Jewel". Kto wie może by się udało?
Poniżej.Rostov pisze:No właśnie, i ja dołączę się do pytania, bo przyznam, że za bardzo nie rozumiem, o co w tym chodzi.Corleone pisze:To dawna Nieszczęśliwa Siódemka.KogutW pisze:O co chodzi z tą "Szczęśliwą 13" ?
Czy to są piosenki powyżej miejsca 50.?
Przepraszam - przejęzyczenierafal92 pisze:Poniżej.Rostov pisze:No właśnie, i ja dołączę się do pytania, bo przyznam, że za bardzo nie rozumiem, o co w tym chodzi.
Czy to są piosenki powyżej miejsca 50.?
Ja jestem prawie pewien, że jakiś MV był w zestawie sporo lat temu.marsvolta pisze:Dlaczego nie?krzysiek83 pisze:MARS V. na lp3 ? byłoby fajnie, ale jakoś w to nie wierzę.Może nowy singiel nie zrobiłby kariery, ale na pewno w przeszłosci było parę singli, które bez problemu dały by radę.
Rostov pisze: OK, ale w sumie jaka jest rola tej trzynastki?
Przecież, o ile się orientuję, są tam (przed publikacją) utwory, które zostają w zestawie do głosowanie i te, które się z niego usuwa.
I dlaczego, mimo nazwy 13, jest tam często dużo więcej utworów? Miejsca podwójne?
Trochę mnie dziwi wielość tych podwójnych miejsc w 13. Dlaczego na podstawowej liście nie ma ich aż tyle?endrju1s pisze:Rostov pisze: OK, ale w sumie jaka jest rola tej trzynastki?
Przecież, o ile się orientuję, są tam (przed publikacją) utwory, które zostają w zestawie do głosowanie i te, które się z niego usuwa.
I dlaczego, mimo nazwy 13, jest tam często dużo więcej utworów? Miejsca podwójne?
Ano taka, ze sa to miejsca 51-63 sposrod ok. 150 utworow, na ktore mozna glosowac. Albo tez utwory, ktorym zabraklo tylko troche aby sie dostac do 50-tki.
I tak, czasem jest tam troche wiecej utworow ze wzgledu na podwojne miejsca.
Przecież jest tylko jedno, dwa tygodnie temu też było jedno, a poza tym nie było dotąd. Podobna liczba jak w poczekalni, a przecież wręcz powinno być ich nieco więcej, bo tam już wędruje mniej głosów.Rostov pisze:Trochę mnie dziwi wielość tych podwójnych miejsc w 13. Dlaczego na podstawowej liście nie ma ich aż tyle?