Tak poziom realizacji - koszmarny. W pierwszej godzinie Balonik wchodzi na antenę, razem z nim (na nim) reklamy... Przesterów nie zauważyłem... W trzeciej godzinie nagle zostaje wyłączony jakiś utwór, po 5 sekundach ciszy leci kolejny, nagle wyciszony, na antenę wchodzi Balon...Adamsky pisze:Pierwsza godzina z wielkimi problemami technicznymi... Raz ca cicho,raz za głośno... Jakieś przestery na kanałach... Brrr... Panowie! 21 wiek mamy! A takie miejsce jak Giełda powinno imponować wzorową komunikacją,prawda? Do 19tej macie czas na poprawę!
Albo zawiodła komunikacja, albo organizacja tego wszystkiego. A poza tym audycja niesamowicie przegadana. Dla kogoś kto nie interesuje się ekonomią, ani giełdą - dość uciążliwa.
I jeszcze jedno: czy kochane redaktorki, jak wspominają Listę, to zawsze muszą sięgać po rzeczy oczywiste. Ja interesując się lp3 od 14 lat czuję już przesyt tymi oczywistymi utworami z listy. Czy nie można troszkę się przyłożyć i powygrzebywać jakoś naprawdę dawno nieprezentowane utwory z historii lp3? A redaktorki co rusz raczą nas głównie utworami z kolekcji "Lista Przebojów Programu III 1982-1998" (18 CD) lub "25 lat Listy Przebojów Trójki 1982-2006" (25 CD). No pewnie - tak najprościej, bo bez wysiłku...
Zapominają tylko chyba, że jeśli ktoś ze słuchaczy posiada którąś (lub obie) kolekcje i kilka razy już je sobie przesłuchał w zaciszu domowym - to nie bardzo ma ochotę, po raz enty słyszeć to samo w radiu, w audycji okołolistowej.
Już się boję, co będzie grane za niecałą godzinę... Być może, a nawet na pewno te (dla mnie) oczywiste utwory, dla młodych stażem słuchacza listy są "atrakcyjne", ale dla słuchacza z pewnym "bagażem listowym" - już niekoniecznie. Trzeba by to jakoś wyważyć... aby dla jednego i drugiego słuchacza taka audycja była interesująca...