XII zlot forum.lp3.pl (27-29.04.2012) - rozmowy czas zacząć

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

Awatar użytkownika
darek49

Re: XII zlot już wkrótce - rozmowy czas zacząć

Post autor: darek49 »

A ja wreszcie chciałbym pojawić się na pełnym zlocie, więc jeśli chodzi o termin to na dzień dzisiejszy to każdy mi pasuje.
Awatar użytkownika
Neo01
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997

Post autor: Neo01 »

Nie chcę zapeszać, bo ostatnimi razami słabo na tym wychodziłem, ale tym razem jestem bardzo zdeterminowany, co by Was móc znów zobaczyć... Także jestem jak najbardziej chętny (termin nie robi mi różnicy, fajnie by było natomiast jakby mógł być Balonik i jakieś świętowanie oczywiście też :) ).
grzes

Post autor: grzes »

Jeżeli będzie w weekend 11-13.V to wpadnę (wpadniemy) na chwilkę. A jeżeli nie to będzie ciężko.
ku3a

Post autor: ku3a »

Póki co nie wiadomo kiedy będzie świętowanie 30-lecia (co wpływa na możliwy termin zlotu). Być może w poniedziałek coś się wyjaśni. Dam znać od razu jak będę wiedział.
Paw19672

Post autor: Paw19672 »

Ja bym proponował w kwietniu termin ,żeby się załapać na któryś z jubileuszy za jednym zamachem,pewnie najlepiej było by z okazji 30stej listy..
kajman

Post autor: kajman »

ku3a pisze:Póki co nie wiadomo kiedy będzie świętowanie 30-lecia (co wpływa na możliwy termin zlotu). Być może w poniedziałek coś się wyjaśni. Dam znać od razu jak będę wiedział.
Dzięki! :D
No i jeszcze jest pytanie czy zgodzą się na zlot w świętowanie czy w rachubę będzie wchodził drugi z najbliższych terminów.
A w sprawie Śródborowianki to jeżeli możesz to jeżeli będą mieli wolne terminy to do kiedy musimy zgłosić przybliżoną liczbę uczestników?
ku3a

kajman pisze:No i jeszcze jest pytanie czy zgodzą się na zlot w świętowanie czy w rachubę będzie wchodził drugi z najbliższych terminów.
myślę, że od razu trzeba się nastawić, że robimy w drugim terminie (z dokładnością do tego co będzie w Śródborowiance dostępne).
kajman pisze:A w sprawie Śródborowianki to jeżeli możesz to jeżeli będą mieli wolne terminy to do kiedy musimy zgłosić przybliżoną liczbę uczestników?
tak, oczywiście. tam tylko jednej rzeczy się obawiam, bo ostatnio ze Śródborowianką nie wyszło dlatego, że jak odpowiednio wcześnie rozmawiałem z kierowniczką, to mi kazała powiedzieć ile dokładnie będzie uczestników, potem ustalaliśmy, ustalaliśmy, a jak zadzwoniłem z liczbą to termin był już zajęty. no a tutaj nikt się nie będzie deklarował póki nie będzie znam konkretnego terminu. ale najwyżej rzucę jej jakąś liczbę, a potem będą "zapisy" i się zmodyfikuje. to i tak będzie na tyle dużo wcześniej, że nie powinno być dla niej problemem.
kajman

ku3a pisze:no a tutaj nikt się nie będzie deklarował póki nie będzie znam konkretnego terminu. ale najwyżej rzucę jej jakąś liczbę, a potem będą "zapisy" i się zmodyfikuje. to i tak będzie na tyle dużo wcześniej, że nie powinno być dla niej problemem.
No ale jednak termin trzeba jak najwcześniej ustalić, bo bez niego to nie za bardzo możesz rzucać.
Awatar użytkownika
TomaszBr

Post autor: TomaszBr »

To może głosowanie na termin, jak w przypadku ostatnich zlotów? W sumie faktycznie chyba im wcześniej, tym lepiej.
kajman

TomaszBr pisze:To może głosowanie na termin, jak w przypadku ostatnich zlotów? W sumie faktycznie chyba im wcześniej, tym lepiej.
Wstrzymajmy się z tym do poniedziałku, bo jeden z terminów może być taki, w którym do Trójki nie wejdziemy.
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

darek49 pisze:A ja wreszcie chciałbym pojawić się na pełnym zlocie, więc jeśli chodzi o termin to na dzień dzisiejszy to każdy mi pasuje.
I to jest zdrowe podejście :mrgreen:
Dekodi
Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 96 z 18.02.1984

Post autor: Dekodi »

Ja niezależnie od wszystkich terminów pojawię się na pewno. I tym razem nie będę zwlekał z deklaracjami do ostatniej chwili. Z możliwych miejsc jednak opowiadałbym się za Śródborowianką, bo tam mamy największą swobodę.
Tadeuszek16

Post autor: Tadeuszek16 »

Ja bardzo bardzo bardzo chętnie przyjdę na zlot
Tadeusz Sochacki 17 lat :) każdy termin oprócz końcówki marca proszę bookujcie :)
Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Dekodi pisze:Z możliwych miejsc jednak opowiadałbym się za Śródborowianką, bo tam mamy największą swobodę.
Tak, miejsce magiczne, moje i Violi wesele tam się odbyło 2 września 1995 r. :oops:
Awatar użytkownika
TomaszBr

Post autor: TomaszBr »

Mogę się jednak wstępnie zadeklarować na każdy termin, bo jednak wbrew wcześniejszym zapowiedziom te kwietniowo-majowe będą chyba ok, choć nadal optuję za końcówką maja/początkiem czerwca. Być może nie przyjadę sam, ale to na razie wstępne ustalenie.
Ostatnio zmieniony wt mar 06, 2012 5:07 pm przez TomaszBr, łącznie zmieniany 1 raz.
ku3a

Ja ciągle pamiętam o tym, że trzeba ustalić termin i oczywiście wiem, że trzeba to zrobić jak najszybciej. Tylko że ciągle nie ma decyzji co do tego kiedy będzie świętowane 30-lecie...
pablo1237

Post autor: pablo1237 »

ja bym chciał na zlot :)
kajman

pablo1237 pisze:ja bym chciał na zlot :)
Bardzo mnie to cieszy i mam nadzieję, że Ci się uda. :D
atram842

Post autor: atram842 »

Chętnie bym się wybrała na zlot. Tylko moja obecność zależy od tego, czy będzie to mój pracujący weekend i czy ewentualnie uda mi się z kimś w pracy zamienić.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Jeśli chodzi o mnie - zrobię co w mojej mocy, by być na Zlocie, gdziekolwiek i kiedykolwiek by to nie było.
W każdym razie już się napalam zobaczyć kilka twarzy, których dawno nie widziałem. Niektórych zdecydowanie za dawno!
No i kilka nowych też z wielką chęcią :-) .
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

Ja, jak zwykle, jestem przede wszystkim zależny od pewnego grafiku...
Awatar użytkownika
barb42
Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam

Post autor: barb42 »

Na zlot może przybyć każdy użytkownik, czy są jakieś ograniczenia np. staż forum, liczba wkurzeń starych userów itp.? ;-)
kajman

barb42 pisze:Na zlot może przybyć każdy użytkownik, czy są jakieś ograniczenia np. staż forum, liczba wkurzeń starych userów itp.? ;-)
Są ograniczenia.
1. Staż na forum nie może być dłuższy niż 10 lat (na chwilę obecną, bo za rok to będzie 11 lat).
2. Ilość postów nie może być mniejsza niż zero.
3. Ilość wkurzeń starych userów nie może przekraczać ilości napisanych postów więcej niż dwa razy.
Jak przypomnę sobie jeszcze jakieś inne to też podam.
kajman

Znaleźliśmy się w sytuacji poniekąd patowej i nie wiadomo, kiedy ten pat się skończy. Spora część z nas chciałaby, żeby zlot odbył się w weekend poprzedzający 30-lecie listy lub po nim następujący. Niestety, który to byłby z tych terminów zależy od prowadzących LP3, a (o ile się coś nie zmieniło) oni jeszcze nie wiedzą, kiedy będą świętować, a przypuszczalnie dla nas zostałby do wyboru ten drugi termin. Może to jeszcze trochę potrwać, a po pierwsze czym później się zdecydujemy tym trudniej będzie o jakiś sensowny nocleg, a po drugie dla niektórych może być problemem załatwienie sobie wolnego na ostatnią chwilę.
Prosiłbym w związku z tym o ustosunkowanie się do dwóch spraw.
1. Czy
a) czekamy na decyzję z Trojki i wtedy zlatujemy się w drugim z możliwych terminów.
b) wybieramy jeden z wolnych terminów w maju (w kwietniu w tej sytuacji raczej nie ma możliwości), ew. w czerwcu, ale moim zdaniem to nie najszczęśliwszy termin.
2. Który termin nam odpowiada w przypadku przyjęcia 1 b). Podajemy wszystkie możliwe powiedzmy do połowy czerwca. Oto one: 4-6 V, 11-13 V, 18-20 V, 25-27 V, 1-3 VI i 8-10 VI.
Prosiłby o możliwie jak najszybsze odpowiedzi. Myślę że do niedzieli wystarczy i w tedy można będzie zadecydować co dalej.
kajman

To może ja zacznę skoro już jestem taki nachalny.
1 b)
2. Wszystkie terminy mi pasują, chociaż akurat najwygodniejsze dla mnie byłyby 4-6 V i 8-10 VI.
ODPOWIEDZ