no jest możliwe, ale bedzie ciężko ... jeśli idzie o głosujacych depeszy to za tydzień bedziemy troche wzmocnienizeta pisze: Cześć John, witam w imieniu wszystkich forumowiczówFajnie, ze znalazłeś forum, a dzisiaj akurat coś pusciutko...
Sa spore szanse, ze Twój zespół wejdzie na podium
1280
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- John The Revelator
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ahoj!
Przecudowna atmosfera w Starych Jabłonkach. Ludziska się bawią, klaszczą, podskakują, falują, bucza, zdzierają gardziołka, spiewają.
Frekwencja na razie na pół gwizdka, ale jutro ma być komplet: 4000 osób. Na czas zawodów konstruowana jest specjalna , bardzo wysoka trybuuna.
Oglądajcie jutro cwierćfinały, polfinały, a w niedzielę - finały. Polsat; PolsatSport, PolsatSportExtra. Jutro nie mam szans tam dotrzeć, ale w niedzielę - niewykluczone. Polecam.
Oj, przecież to forum muzyczne. Więc już znikam wtopić się w fotel, blizej głośniczka. Oczywiście co skoczniejszą pioseneczke przyozdobię swoim pląsem
Dzis znów co innego słyszysz (Lista) co innego widzisz (ME w LA). A czy łapki na klawiaturce??? Raczej nie za często
Do nasluchania
Przecudowna atmosfera w Starych Jabłonkach. Ludziska się bawią, klaszczą, podskakują, falują, bucza, zdzierają gardziołka, spiewają.
Frekwencja na razie na pół gwizdka, ale jutro ma być komplet: 4000 osób. Na czas zawodów konstruowana jest specjalna , bardzo wysoka trybuuna.
Oglądajcie jutro cwierćfinały, polfinały, a w niedzielę - finały. Polsat; PolsatSport, PolsatSportExtra. Jutro nie mam szans tam dotrzeć, ale w niedzielę - niewykluczone. Polecam.
Oj, przecież to forum muzyczne. Więc już znikam wtopić się w fotel, blizej głośniczka. Oczywiście co skoczniejszą pioseneczke przyozdobię swoim pląsem
Dzis znów co innego słyszysz (Lista) co innego widzisz (ME w LA). A czy łapki na klawiaturce??? Raczej nie za często
Do nasluchania
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Dzięki Campari. No, ciekawy artykuł, życzę Amy wszystkiego najlepszego i - przepraszam za reklamę, ale - GŁOSUJCIE NA CALL ME WHEN YOU'RE SOBER
wlasnie skonczylem pisac PRZEDLUGAŚNY komentarz w listach przebojów. zagladnijcie jak chcecie.
co do listy, to beznadzieja. muzyka sredniawa, ale wszystkie utwory przesluchane, choc niby to nie jest lista komercyjna. czekam na jakas rewolucje, bo to juz tragiczne jest, infra-red jeszcze broni honoru wraz z sopockimi utworami, reszta, która cenie, owszem, ale cholernie mnie nudzi. tylko propozycje w wiekszosci na poziomie, moze dlatego ze swieze w koncu. wiec liste slucham tylko urywkami, ogolnie siedze przy dyskografii evanescence. obecnie slucham koncertu z "Rock am Ring". Mam nadzieje, ze Evanescence w końcu przyjadą do Polski..
a na 46 slysze, ze deibutuje Blue Cafe, to znaczy, ze Sopot mial jakis wplyw, to znaczy ze button hackers moga skoczyc na trzydzieste pierwsze.
wlasnie skonczylem pisac PRZEDLUGAŚNY komentarz w listach przebojów. zagladnijcie jak chcecie.
co do listy, to beznadzieja. muzyka sredniawa, ale wszystkie utwory przesluchane, choc niby to nie jest lista komercyjna. czekam na jakas rewolucje, bo to juz tragiczne jest, infra-red jeszcze broni honoru wraz z sopockimi utworami, reszta, która cenie, owszem, ale cholernie mnie nudzi. tylko propozycje w wiekszosci na poziomie, moze dlatego ze swieze w koncu. wiec liste slucham tylko urywkami, ogolnie siedze przy dyskografii evanescence. obecnie slucham koncertu z "Rock am Ring". Mam nadzieje, ze Evanescence w końcu przyjadą do Polski..
a na 46 slysze, ze deibutuje Blue Cafe, to znaczy, ze Sopot mial jakis wplyw, to znaczy ze button hackers moga skoczyc na trzydzieste pierwsze.
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
RZYGAĆ mi się chce, takie z nich nowości jak z koziej <cenzura> trąbka. Ja je znam przynajmniej od miesiąca! Jeśli nie dłużej. Oj, oj, to chyba jeden z najgorszych okresów w historii trójki. Chyba, że nas czeka jakieś amazing NEW, np. Cassius w 30-tce. A propozycje obawiam się nawet jak wejdą, to i tak będzie nudno.
AHHHH...Gdzie czasy bijatyki Placebo vs. Archive....
nieee, "przyszłem" było celowe... a Leszek to takie ładne imięprz_rulez pisze:dzisiaj jakis pechowy dzien dla 3-ki, najpierw pan marek mowi "przyszlem", pozniej prezenterka wiadomosci wchodzi przed jinglem a on ja zaglusza, a na koniec mowi "Leszek Kaczyński" w dodatku pan marek pokazuje jak beznadziejnie spiewa
LP3 ma swoją specyfikę, słuchacze od razu z reguły nie głosują masowo na nowościprz_rulez pisze:RZYGAĆ mi się chce, takie z nich nowości jak z koziej <cenzura> trąbka. Ja je znam przynajmniej od miesiąca! Jeśli nie dłużej. Oj, oj, to chyba jeden z najgorszych okresów w historii trójki. Chyba, że nas czeka jakieś amazing NEW, np. Cassius w 30-tce. A propozycje obawiam się nawet jak wejdą, to i tak będzie nudno.
niestety...