ku3a pisze:hehe, no to JaceK - wszystkiego najlepszego!
a mi w pracy nikt nie zlozyl zyczen
A to o mnie było? Nie poczułem się ,,dotkniętym'' — przyznac się! Kto pisał do Marka N.?
Ja dziękuję Kubie, który prowadzi na tutejszym Forum lokalną listę — to dzięki niemu możecie co tydzień głosować, i z pewną dozą niepewności porównywać swoje typowania z tym, co leci na antenie!
Ostatnio zmieniony pt lip 28, 2006 6:49 pm przez JaceK, łącznie zmieniany 1 raz.
witajcie. mam prosbe: prosze mnie dzisiaj nie denerwowac, bo juz i tak jestem wsciekly za robienie ze mnie Hermesa... wiec prosze mi tu nie komentowac zbyt ostro ramonki, pusikatów i madonny.... DOBRZE?
Greg27 pisze:OMG, krysia aguilera w trójce.... nie podoba mi się ta piosenka..
Wole u2
mi sie tez nie podoba ostatnio, byla 2 tygdnie na mojej liscie i wyleciala... wmuszam sie i wmuszam i nie moge sie zmusic no i krystynka zaliczy wtope na liscie po raz pierwszy od 6 lat.... ;(
50 (N) Piszcie co chcecie, ale Krystynę będę cenił, za to, ze 1) umie śpiewać (a to wsród telewizyjnych laleczek rzadkość)oraz, ze 2) cudnie zaspiewała "Beautiful"
zbyszu pisze:50 (N) Piszcie co chcecie, ale Krystynę będę cenił, za to, ze 1) umie śpiewać (a to wsród telewizyjnych laleczek rzadkość)oraz, ze 2) cudnie zaspiewała "Beautiful"
noo, "Lady Marmalade" było u mnie 9 tygodni na pierwszym i 50 na liscie, Nobody Wants To Be Lonely jeden, poza tym Fighter na drugim, Beautiful na 4tym, Can't Hold Us Down tez w Top 10, a "The Voice Within' na 12tym.....gorzej to chyba tylko piosenki z poczatkow listy, ale one byly troche jak odgrzewane kotlety...no, jeszcze "Come On Over Baby (All I Want Is You) w Top 10, ale raczej nisko...
aha, najgorszym wynikiem Krysi bylo Silent Night (Noche de paz) - Chart run {49}-50....
trzpaw pisze:Nie zapomni się takich przebojów jak Incommunicado i Kayleigh, o ile dobrze napisałem i pamięć mnie nie zawodzi
hehe
Piosenki te wyryly się w mojej pamięci i ich nie zapomnę. Gorzej z pisownią, tutaj mogą się zdarzyć błędy. I mam tego świadomość
fajnie, ja ich nie znam
jelsi chodzi o angielski na poludniu globu, polecam republike poludniowej afryki. www.samp3.com ale najlepsza piosenka poki co jest w jezyku afrikaans - "lekker zef".
ku3a pisze:hehe, no to JaceK - wszystkiego najlepszego!
a mi w pracy nikt nie zlozyl zyczen
A to o mnie było? Nie poczułem się ,,dotkniętym'' — przyznac się! Kto pisał do Marka N.?
Ja dziękuję Kubie, który prowadzi na tutejszym Forum lokalną listę — to dzięki niemu możecie co tydzień głosować, i z pewną dozą niepewności porównywać swoje typowania z tym, co leci na antenie!