byłem się ogolic bo coraz wiecej kobiet na forum i uwielbiam jak pani w sklepie kaze mi pokazywac dowod kiedy kupuje piwo, muzycznie narazie jest wporządku
Śliczniutkie nagranie, ściska za serce od pierwszego usłyszenia. Podobnie było z "Mimo wszystko". Tyle tylko, że wtedy trudno było mi uwierzyć, że to Hey. Tak było.
Prywatnie "Byłabym" zadebiutowała u mnie na 7. Wysoko...
Do nasłuchania
...urlopowany Zbyszu
To tak jak ja! Nagranie spodobało mi się od pierwszego wysłuchania, tyle, że jestem trochę mniejszą optymistką, bo w dzisiejszym notowaniu przewiduję jeszcze poczekalnię, ale wysoko tuż przed trzydziestką. Zbyszu Ty na urlopie a ja o krok przed. Wyruszam już jutro, ależ się cieszę!!!
Artur pisze:byłem się ogolic bo coraz wiecej kobiet na forum i uwielbiam jak pani w sklepie kaze mi pokazywac dowod kiedy kupuje piwo, muzycznie narazie jest wporządku
to znaczy, że dzisiaj nie jestem sama?
mnie zarost nie przeszkadza, ale nie wiem jak innym Paniom na forum
Całkiem, całkiem ten nowy kawałek Varius Manx, chociaż nigdy za nimi jakoś specjalnie nie przepadałam. W ostanie nieznośne upały trafili w 10-tkę z tym "ile siły masz".
Witam. Ja dzisiaj raczej nie będe komentował listy, chocaż nie wykluczam że czasem zajrzę. Mam dzisiaj imprezę i grila. Mam nadzieję ze nie będzie padać.
Artur pisze:byłem się ogolic bo coraz wiecej kobiet na forum i uwielbiam jak pani w sklepie kaze mi pokazywac dowod kiedy kupuje piwo, muzycznie narazie jest wporządku
tadzio3 pisze:Witam. Ja dzisiaj raczej nie będe komentował listy, chocaż nie wykluczam że czasem zajrzę. Mam dzisiaj imprezę i grila. Mam nadzieję ze nie będzie padać.
Tadzio życzę udanego grilowania, ale uważajcie z ogniem
tadzio3 pisze:Witam. Ja dzisiaj raczej nie będe komentował listy, chocaż nie wykluczam że czasem zajrzę. Mam dzisiaj imprezę i grila. Mam nadzieję ze nie będzie padać.
Tadzio życzę udanego grilowania, ale uważajcie z ogniem
postaram sie. Ale w sumie to ja nie będę obsługiwał grilla. Ogranicze sie do konsumpcji