1. Voo Voo – TO CO ZOSTANIE
2. Komety – MOGŁEM BYĆ TOBĄ
3. Lady Pank – DZIEWCZYNY DZISIAJ Z BYLE KIM NIE TAŃCZĄ
4. Perfect – HEJ TY (TO TWÓJ CZAS)
5. Myslovitz – UKRYTE
6. John Porter – PIECE OF PARADISE
7. T. Love Alternative – GORĄCZKA
8. John Porter – LAWRENCE
9. Glasvegas – EUPHORIA, TAKE MY HAND
(n)
10. Zakopower – BOSO
(n)
PS.
seblit pisze:Nie wiem w czym gorszy jest chłam komercyjny od chłamu niekomercyjnego, którego w Trójce ostatnio jest zatrzęsienie. Przez wiele lat komercja na liście była (także za czasów istnienia RMFów) i jakoś Trójka od tego nie padła (...)Tylko kiedyś umiano jakoś to zbalansować a teraz jest tendencja, żeby brnąć w tę niszę bez opamiętania a ostatnio dodatkowo zalewać listę jarmarczną cienizną własnej produkcji (...) Nikt nie chce, żeby LP3 była klonem POPlisty, ale robienie z niej kabaretu i promocji własnej twórczości to nieporozumienie.
Zgadzam się z prawie wszystkim co powiedział tu kolega Seblit.
Co do tej jarmarcznej produkcji własnej, to nie chodzi o to, że ona jest słaba, tylko o to, że skecze kabaretowe nie mieszczą się w formule listy przebojów. Panowie redaktorzy najwyraźniej nie potrafią tego oddzielić i brną coraz bardziej w ślepy zaułek, przy aplauzie licznej grupy słuchaczy. A ludzkość zawsze masowo zagłosuje na coś co jest fajne, śmieszne, wesołe albo po prostu durne (tak jak niesławnej pamięci "szlagier" Halama Oklasky). Gdyby parę lat temu wrzucili do zestawu Jożina z Bażin, to też wszedłby na 1. miejsce.
Czy ostatnio w tym radiu ktoś nie wspominał czegoś o 'przebojach wstydu' ?

A może powinni założyć kącik przebojów obciachu.