przed 10. zlotem
Re: przed 10. zlotem
Jednak coś mi wypadło. 27 - 29 nie będzie mnie z innych powodów, niż w pozostałe weekendy.
jakbym swoje posty, na początku korzystania z forum, czytał.TomaszBr pisze:nie jesteś jedyny - mnie jest ciężko zrozumiećKertoip pisze:e? coraz mniej Cię rozumiem, chłopie

Obawiam się, że u mnie może być podobnie.TomaszBr pisze:Nie pojawię się na zlocie z kilku powodów:
- staż na forum (widać po prawej)
- staż z Listą (regularnie słucham Listy i głosuję niewiele dłużej, niż jestem na forum, tj. od około 1490 notowania - wcześniej słuchałem nieregularnie i nie głosowałem)
- staż wiekowy (jestem w wieku Sabiny, rok młodszy od Kertoipa - z tego co widziałem na ich profilach)
Ale życzę wszystkim miłej zabawy

- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
Odnośnie powyższych uwag...Corleone pisze:Obawiam się, że u mnie może być podobnie.TomaszBr pisze:Nie pojawię się na zlocie z kilku powodów:
- staż na forum (widać po prawej)
- staż z Listą (regularnie słucham Listy i głosuję niewiele dłużej, niż jestem na forum, tj. od około 1490 notowania - wcześniej słuchałem nieregularnie i nie głosowałem)
- staż wiekowy (jestem w wieku Sabiny, rok młodszy od Kertoipa - z tego co widziałem na ich profilach)
Ale życzę wszystkim miłej zabawy
Na ostatnim zlocie pojawił się chłopak, który zarejestrował się na forum dopiero po zlocie czy w trakcie trwania zlotu - tak jakoś było

Nieregularność w słuchaniu jest dopuszczalna

Co do wieku, to ktoś młodszy musi przejąć pałeczkę od starszych wiekiem, a niekoniecznie duchem

Najłatwiej się wykręcać

Ale, ale... Nie namawiam... Nic na siłę...

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Wiele lat minęło zanim się sforumowałem, ale jak już do tego doszło, to wiedziałem, że na zlot wybiorę się tak szybko, jak to tylko będzie możliwe. Nigdy spotkanie wirtualne nie zastąpi tego prawdziwego. Czy jeszcze trzeba namawiać?
Chyba, że ktoś z definicji nie lubi się spotykać z innymi ludźmi, a to ja wtedy przepraszam...

Chyba, że ktoś z definicji nie lubi się spotykać z innymi ludźmi, a to ja wtedy przepraszam...

To nie tylko do Ciebie, ale tak wypadło:adameria pisze:Wiele lat minęło zanim się sforumowałem, ale jak już do tego doszło, to wiedziałem, że na zlot wybiorę się tak szybko, jak to tylko będzie możliwe. Nigdy spotkanie wirtualne nie zastąpi tego prawdziwego. Czy jeszcze trzeba namawiać?
Chyba, że ktoś z definicji nie lubi się spotykać z innymi ludźmi, a to ja wtedy przepraszam...![]()
![]()
Wydaje się, że namawianie, szczególnie troszkę nachalne i przebijanie argumentów kontrargumentami trochę mija się z celem. Ja też uważam, że że spotkanie w realu to zdecydowanie inna jakość i myślę, że zdecydowana większość się z tym zgodzi, ale nie wszyscy czują aż tak silną potrzebę spotkania, żeby jechać przez pół Polski i wykorzystywać weekend, ktory można przeznaczyć na inne cele (to przypuszczalnie tylko ja nie wierzę w życie pozaforumowe). Poza tym nie wszyscy, ktorzy by nawet chcieli są gotowi/czują się na siłach/(wpisać coś jeszcze, co mi do głowy nie przyszło) do konfrontacji z innymi forumowiczami, w większości wygami zlotowymi. Nie wszyscy są typem osobowości, jak Ty, Kertoip, macor70 czy ja (co nie znaczy, że my mamy takie same). Myślę, że jeżeli będzie potrzeba, to w miarę możliwości pomożemy (bywało już tak), ale przemożna chęć musi być podstawą do takiej decyzji. Jest sporo osób na forum z dużym stażem i/lub wykazujących się sporą aktywnością, ktore zainteresowania zlotem nigdy nie wykazały. Ich sprawa, ich decyzja, więc uważam, że sam fakt deklaracji nieobecności jest już wielkim pozytywem i na tym pozostańmy. No i pierwsza namowa, pierwsze wytłumaczenie to bardzo dobrze, że było, ale myślę, że to by wystarczyło. Ja bym się bardzo cieszył, gdyby pojawiły się nowe osoby, ale to nie jest ostatni zlot w historii forum i myślę, że jeszcze wielu zdążę poznać za kolejnym razem.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Ja się z Tobą zgadzam w tym względzie - poza tym, że nie uważam się za, jak to określiłeś, "osobowość",
choc napisałeś raczej o "typie", czyli o pewnym pozytywnym zakręceniu, ale chciałem to doprecyzować.
Wyraziłem tylko głośno "swoje myślenie", które może pomoże, a z pewnością nie zaszkodzi. Każdy jest wolny.
choc napisałeś raczej o "typie", czyli o pewnym pozytywnym zakręceniu, ale chciałem to doprecyzować.
Wyraziłem tylko głośno "swoje myślenie", które może pomoże, a z pewnością nie zaszkodzi. Każdy jest wolny.
Jak na razie odpowiadają mi wszystkie weekendy za wyjątkiem pierwszego.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Jak na teraz, odpowiadają mi 3 ostatnie terminy (dwa pierwsze raczej nie).

- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Jak ja nie lubię planować tak dalekiej przyszłości.
Na tę chwilę pasują mi najbardziej dwa terminy:
- 06-08.05,
- 20-22.05
Ale jeżeli nie będzie to długi weekend, to postaram się wpaść chociaż na chwilę i w innym.
Na tę chwilę pasują mi najbardziej dwa terminy:
- 06-08.05,
- 20-22.05
Ale jeżeli nie będzie to długi weekend, to postaram się wpaść chociaż na chwilę i w innym.

Nie pasuje mi pierwszy [zgrania do filmu] i ostatni termin [sesja].
Reszta pasuje, choć jest bardzo prawdopodobne, że nie będzie mnie na całym zlocie, tylko na jego fragmencie. Nie znam jeszcze swojego dokładnego grafiku na maj, więc nie wiem, czy ze zlotu nie będę musiał uciekać na plan filmowy albo do studia, o koncertach nie wspominając. Ale przynajmniej na fragmencie się zjawię
Reszta pasuje, choć jest bardzo prawdopodobne, że nie będzie mnie na całym zlocie, tylko na jego fragmencie. Nie znam jeszcze swojego dokładnego grafiku na maj, więc nie wiem, czy ze zlotu nie będę musiał uciekać na plan filmowy albo do studia, o koncertach nie wspominając. Ale przynajmniej na fragmencie się zjawię

Najbardziej pasujące terminy dla mnie:
6-8 maja i 27-29 maja
Jeżeli miałyby być to dwa terminy 13-15.05. i 20-22.05., sprawa rozstrzygnie się pewnie w ostatniej chwili, bliżej maja.
Odpada 29.04.-01.05.
Mam nadzieję, że w końcu zostanę zlotowym nowicjuszem
6-8 maja i 27-29 maja
Jeżeli miałyby być to dwa terminy 13-15.05. i 20-22.05., sprawa rozstrzygnie się pewnie w ostatniej chwili, bliżej maja.
Odpada 29.04.-01.05.
Mam nadzieję, że w końcu zostanę zlotowym nowicjuszem

- marsvolta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 721
Jako, że nigdy jeszcze nie byłem to może bym w końcu się wybrał, ale nie wiadomo jak to będzie w maju.
Jedno wiem na pewno początek maja nie wchodzi w grę juwenalia koncerty i takie tam, zawsze coś się dzieje w Krakowie o tej porze. Natomiast dwa ostatnie terminy są mi zdecydowanie bliższe.
Czyli:
20-22.05.
27-29.05.
Jedno wiem na pewno początek maja nie wchodzi w grę juwenalia koncerty i takie tam, zawsze coś się dzieje w Krakowie o tej porze. Natomiast dwa ostatnie terminy są mi zdecydowanie bliższe.
Czyli:
20-22.05.
27-29.05.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
ja jeszcze nie wiem, niestety końcowe terminy to na bank odpadają 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
ksch pisze:uciekać na plan filmowy

Pierwszy termin mi raczej nie będzie pasować, a pozostałe raczej będą.
Odnośnie mnie,to ja muszę w pracy do ok.20stego dnia poprzedzającego nowy miesiąc,poprosić o wolny weekend,bo w weekendy zwykle pracuję,ale pierwszy weekend Maja to z pewnością nie,bo tutaj u nas jest majówka rowerowa {Leszczyńska},zresztą chyba największa w kraju,a w ubiegłym roku tak mi nie pasowało jechać,bo rano skończyłem dyżur,a nie chciałem przez rajd zmieniać grafiku,a w ogóle potem jeszcze zachorowałem i trudno tak wcześnie zagwarantować . 

jak nie sprecyzujesz, to nie będę wiedział co zaliczyć.Tomekk pisze:ja jeszcze nie wiem, niestety końcowe terminy to na bank odpadają
j.w. - jakieś konkrety poproszęPaw19672 pisze:Odnośnie mnie,to

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
może to nie są konkrety, ale:
- 29.04-01.05, - najbardziej możliwe
- 06-08.05, - możliwe
- 13-15.05, - raczej nie
- 20-22.05, - nie
- 27-29.05. - zdecydowanie nie

- 29.04-01.05, - najbardziej możliwe
- 06-08.05, - możliwe
- 13-15.05, - raczej nie
- 20-22.05, - nie
- 27-29.05. - zdecydowanie nie

ok, przyjmuję 2 pierwsze terminy
. dzięki.

Pasują mi terminy:
- 29.04-01.05,
- 06-08.05,
- 20-22.05,
z chęcią przyjadę. Pozdrowienia dla Wszystkich
Basia
- 29.04-01.05,
- 06-08.05,
- 20-22.05,
z chęcią przyjadę. Pozdrowienia dla Wszystkich
Basia
jeśli można, to wypowiem się również w imieniu siostry, która też by chętnie przyjechała na zlot 
jej pasuje:
- 29.04-01.05,
- 06-08.05,
- 20-22.05.

jej pasuje:
- 29.04-01.05,
- 06-08.05,
- 20-22.05.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Uzi ma siostrę? Oooo... Ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje. A niechże się dziecko zaejerestruje na forum. 

Ale przynajmniej kolejność zachowała, najpierw zdradziła istnienie Gienka, potem siostry.
znowu?krzysiek83 pisze:Uzi ma siostrę? Oooo... Ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje. A niechże się dziecko zaejerestruje na forum.

obawiam się, że wpuszczamy tylko tych, którzy pamiętają swój nickuzi pisze:jeśli można, to wypowiem się również w imieniu siostry, która też by chętnie przyjechała na zlot![]()

(ok, przyjęte