Żartujesz?lady pisze:Jak na typ ułożony w 15 minut miejsce jest w sam raz![]()

Gratulacje dla zwycięzcy!

PS. Ale się zdołałem podźwignąć w pierwszej dziesiątce.

Żartujesz?lady pisze:Jak na typ ułożony w 15 minut miejsce jest w sam raz![]()
ku3a pisze:cholera, a tak mało brakowałotemik3 pisze:A Robert stracił tylko cztery browarki.
gratulacje dla zwycięzcy!
a piszesz czy wklejasz ?Gary pisze:Mi ułożenie typu nigdy nie zajmuje więcej, niż 5 minut. I to łącznie z wysłaniem.![]()
to jak wy to robicie? mi znawca głosowanie lp3 i forum lp3 zajmuje około godziny razem-a i tak mam wrażenie że tego znawce robię dość bezmyślnie (znawce załatwiam arkuszem kalkulacyjnym bo łatwiej poprawiać potem tylko dorabiam cyferki)Gary pisze:Żartujesz?lady pisze:Jak na typ ułożony w 15 minut miejsce jest w sam raz![]()
Mi ułożenie typu nigdy nie zajmuje więcej, niż 5 minut. I to łącznie z wysłaniem.
![]()
Ja kalkulacyjnym załatwiam Moją 30 i głosowanie, a Znawca zajmuje mi ok. 10 minut, góra 15 - tam nie ma się nad czym zastanawiaćmara pisze: to jak wy to robicie? mi znawca głosowanie lp3 i forum lp3 zajmuje około godziny razem-a i tak mam wrażenie że tego znawce robię dość bezmyślnie (znawce załatwiam arkuszem kalkulacyjnym bo łatwiej poprawiać potem tylko dorabiam cyferki)
Przeklejam ostatnie notowanie do nowego arkusza, doklejam pod spodem utwory z poczekalni z największą szansą na debiut, ew. doklejam te, które uważam, że wejdą z pominięciem poczekalni, wywalam te, które spadną. No i ten zestaw ustawiam w takiej kolejności, jak mi natchnienie podpowiada.lady pisze:a piszesz czy wklejasz ?Gary pisze:Mi ułożenie typu nigdy nie zajmuje więcej, niż 5 minut. I to łącznie z wysłaniem.![]()