Trzeba będzie bardzo poważnie pomyśleć nad głosami... Dżem, Andrus, Strachy i wreszcie świetna Kasia...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Czuję się wywołany do odpowiedzi.Gary pisze: 9. Katie Melua - TO KILL YOU WITH A KISS (-)[/color]
ad 9. Albo mi się wydaje, albo ta wersja brzmi jakoś inaczej i lepiej niż na płycie?
Może sobie coś uroiłem, ale być może to moja sprawka, bo ostatnio pisałem do Pana Marka o narzekaniu kajmanatadzio3 pisze:Rzeczywiście nieźle przewietrzyli, ale w końcu musiało to nastąpić. Ostatnio więcej wchodziło, niż wypadało
Poprawiam brak kropki, w nadziei, że głosy zostaną zaliczone.adamwadameria pisze: 1 (3.) Armia - JESZCZE RAZ, JESZCZE DZIŚ
Bardzo mnie to cieszy. Jeszcze tak z dwa razy i będzie tak jak trzeba. Tylko jednak zasady wywalania zupełnie mnie nie przekonują.Miszon pisze:Ależ masakra się stała! kajman będzie zadowolony, zestaw odchudzony.
Przyznam się, że bardzo by mnie to zdziwiło, gdyby to miało jakikolwiek wpływ, ale może nie teraz i nie tutaj.adamwadameria pisze:Może sobie coś uroiłem, ale być może to moja sprawka, bo ostatnio pisałem do Pana Marka o narzekaniu kajmana na liczbę utworów w zestawie... A może zwyczajnie, było wiadomo, że tak po prostu się stanie.tadzio3 pisze:Rzeczywiście nieźle przewietrzyli, ale w końcu musiało to nastąpić. Ostatnio więcej wchodziło, niż wypadało
Ja także zdziwiłbym się niezmiernie...kajman pisze:(...) gdyby to miało jakikolwiek wpływ(...)adamwadameria pisze:Może sobie coś uroiłem, (...)
a ja chciałabym wiedzieć kto odpowiada na lp3 za usuwanie utworów z zestawu ? Czy to może jakaś tajemnica ?kajman pisze:Tylko jednak zasady wywalania zupełnie mnie nie przekonują.
nie ma takiego miasta "Londyn"..jest Lądek Zdrój....czuwaj:)ku3a pisze:a teraz coś z zupełnie innej beczki (a oddzielnego wątku nie ma co tworzyć).
czy ktoś z forowiczów jest obecnie w Londynie i ma trochę wolnego czasu od środy do piątku?![]()