Dziś notowanie pt Sabatron atakuje setę, a teoretycznie wejść do niej mogą w tym notowaniu: Już, Amnezja i Faza Delta.
W sumie w drugiej setce podsumowania aż 14 utworów debiutujących w ostatnich 90-ciu notowaniach.
kasiasia pisze:no ja dziś przy zielonej herbatce-wczoraj przeczytałam, że odchudza więc pije od wczoraj dużo co tam-może się uda
co to piątku to się przyłączam do wypowiedzi mój też ulubiony ten piątkowy
Dobry wieczór, po długiej nieobecności, ale też nie na długo. Co do herbaty - piję Yerba Mate, podobno najlepsza na odchudzanie. A Katie? Lubię taką nowość.
kasiasia pisze:no ja dziś przy zielonej herbatce-wczoraj przeczytałam, że odchudza więc pije od wczoraj dużo co tam-może się uda
Ja też pijam różne takie, ale na wieczór zielonych nie mogę, bo mnie pobudzają i potem zasnąć nie można. O tej porze wolę czerwone herbaty. Ale dziś coś rozgrzewającego, tzn. "grzaniec śliwkowy palony". Polecam!
Ja też pijam różne takie, ale na wieczór zielonych nie mogę, bo mnie pobudzają i potem zasnąć nie można. O tej porze wolę czerwone herbaty. Ale dziś coś rozgrzewającego, tzn. "grzaniec śliwkowy palony". Polecam!
słoik pisze:Katie mniej odważna niż poprzednie, ale mi bardziej odpowiada.
Dla mnie jeszcze bardziej odważne, chociaż w inny sposob jest God on the drums devil on the base - rewelacyjne nagranie i mocnio nie w jej stylu. A z kolei The house ma niesamowity (mrocznawy) klimat i jest też świetne.
Dżem całkiem całkiem, ale czy to będzie hit to nie wyczuwam.
co to piątku to się przyłączam do wypowiedzi mój też ulubiony ten piątkowy
Dobry wieczór, po długiej nieobecności, ale też nie na długo. Co do herbaty - piję Yerba Mate, podobno najlepsza na odchudzanie. A Katie? Lubię taką nowość.
Peter jesteś!
nooo nareszcie odkąd się zakochałeś to mało Ciebie tu-trza będzie odrobić zaległości