Przed XVII Topem Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Re: Przed XVII Topem Wszech Czasów
Przykre jest to, że po 16 latach chcą zerwać z tradycją, bo co? Bo w tamtym roku nie wyszło jak wyjść miało? Wystarczy wrócić do starego systemu głosowania, a w przyszłym roku, dużo wcześniej zająć się organizacją topu i zmienić zasady, jeżeli to takie konieczne.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
ten rok w ogóle jest jakiś dziwny pod wieloma względami. Może nie straszny, ale mało pozytywny
może jednak jeszcze coś się zmieni

może jednak jeszcze coś się zmieni

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Strzelam focha
Taka tradycja, od kilkunastu lat słucham, a tu takie kwiatki

Taka tradycja, od kilkunastu lat słucham, a tu takie kwiatki

- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
ode mnie mejle już poszły.
A może to w tym rzecz, że na to był patent (przynajmniej na Polskę) Niedźwiedzia.Robinson pisze:A może jakaś zbiorowa presja na Radio Piotrków?
A zresztą ja Top Wszechczasów chcę z Niedźwiedziem, Radio Piotrków może sobie robić Polski Top.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
aż nie chce się komentować. wielki zawód.
Co ja czytam... Zawód wielki!
Wierzyć się nie chce
.
Jednak wraz z XVI Topem wylano dziecko z kąpielą.

Wierzyć się nie chce

Jednak wraz z XVI Topem wylano dziecko z kąpielą.
Nie będzie TOPu?
Chciałem zagłosować, a tu taki dowcip... 

- mara

Czy da się to jeszcze jakoś uratować? Rozumiem że może chodzi o to że Piotrki + Niedźwiedź przez top mieli zmarnowany okres noworoczny co roku bo byli przykuci do radia bo innego powodu nie widzę. Uważam gadanie że nie było czasu za ściemę, jakby chcieli to i w dwa tygodnie przed nowym rokiem dali by radę, owszem na głosowanie trzeba trochę czasu by przemyśleć ale to jest zabawa jak się nie zagłosuje na coś świat się nie zawali. Zestaw może być ten sam co był. Zdaje się że w ubiegłym roku był problem że głosowanie odbywało się na paru kartach-podejrzewam że dla informatyków to żaden problem zrobić na jednej. Czuję się olana przez moje ukochane radio. Kurcze to jest audycja na którą się czeka od 2 stycznia..Poza tym czymś muszą załatać dziurę po topie..
- KonradKombajn
- Kontakt:
nie wierze! jak bez TOPu?! przeciez tyle sie na niego czeka
po tym ostatnim niewypale, liczylem na rewanz a tu prosze. kryzys TOPu jak nic 

- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Pozwolcie, ze zacytuje samego siebie z dnia 22 grudnia ubieglego roku (15:27) z watku 16. TOP Wszech Czasów - czego brakuje i co jest źle napisane
Wtedy pozostal bez echa.Glosujcie, glosujcie, bo sie moze okazac, ze to bedzie ostatni taki Top w Trojce.
- Geephard
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 2003
Zapewne młody wtedy jeszcze byłem więc pamięć może mnie mylić, ale... kilka lat temu za czasów pana Marka przecież Top był emitowany w bodajże ostatnią sobotę (albo niedzielę) przed świętami Bożego Narodzenia. I z tego co pamiętam mi ten czas podobał się bardziej, bo Topy sylwestrowe poprostu mnie wkurzały. Wtedy inaczej się spędza czas. Niemniej jednak przecież tak można dopasować czas emisji żeby wszystkim pasowało, więc powyższy argument nie jest żadnym usprawiedliwieniem braku topu.mara pisze: Rozumiem że może chodzi o to że Piotrki + Niedźwiedź przez top mieli zmarnowany okres noworoczny co roku bo byli przykuci do radia bo innego powodu nie widzę.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1369
Argument z brakiem czasu według mnie też jest nietrafiony, nawet jeżeli nie będzie to przełom roku, a przełom stycznia i lutego, będziemy lekko niezadowoleni, ale też szczęśliwi, że top będzie 

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Myślę że jeśli chodzi o powyższy argument, to bardziej problemem jest tu czas obecny, związany z jakimiś reformami, na które nikt już nie ma czasu ani ochoty. Chyba zbyt dużo się działo w tym roku, zarówno wcześniej, jak i ostatnimi tygodniami...
A równie poważnym problemem może być niestety prowadzenie Topu (w sensie personalnym).
A równie poważnym problemem może być niestety prowadzenie Topu (w sensie personalnym).
- Geephard
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 2003
To nie jest żaden problem... wystarczy pozostawić ten sam zestaw, ograniczyć liczbę głosów do 20 i będzie jak za starych czasów, a z reformami poczekać do następnego roku.Neo01 pisze:Myślę że jeśli chodzi o powyższy argument, to bardziej problemem jest tu czas obecny, związany z jakimiś reformami, na które nikt już nie ma czasu ani ochoty. Chyba zbyt dużo się działo w tym roku, zarówno wcześniej, jak i ostatnimi tygodniami...
To co? Nikomu się już Topu nie chce prowadzić? Nie uwierzę w to raczej. No ale jeśli faktycznie nie ma chętnych na 100 utworów to zawsze można zrobić 50.Neo01 pisze:A równie poważnym problemem może być niestety prowadzenie Topu (w sensie personalnym).
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ja akurat wolałem te Topy 2 tygodnie przed Wigilią (w okolicach 12 grudnia, najpoźniej był 16, najwczesniej 11 o ile pamiętam dobrze), te Sylwestrowe to raczej była duża frustracja że nie słucham jakiejś części i mimo nagrania czy ściągnięcia nagrań, to potem słuchanie tego z kilkumiesięcznym opóźnieniem i w dodatku rozbite na wiele części (bo zwykle tyle to potem zajmowało), to już było jak czytanie przepisu na pyszne ciasto.
- Neo01
Ja uważam że zestaw stanowczo powinno się ograniczyć - np. wywalić 500 kawałków które miały najmniej głosów ostatnio (postulował to zresztą sam PanMarek). A liczba głosów to raczej 50. Technicznie pewnie to piernikiem dałoby się zrobić, ale chodzi o to że nikomu chyba teraz nie chce się o tym myśleć, jak to powinno wyglądać. Miała być dyskusja nt. Topu zapowiadana przez Balona koło wakacji, i co? Oczywiście, nic nie wyszło, jak zazwyczaj w naszym kraju...Geephard pisze:To nie jest żaden problem... wystarczy pozostawić ten sam zestaw, ograniczyć liczbę głosów do 20 i będzie jak za starych czasów, a z reformami poczekać do następnego rokuNeo01 pisze:Myślę że jeśli chodzi o powyższy argument, to bardziej problemem jest tu czas obecny, związany z jakimiś reformami, na które nikt już nie ma czasu ani ochoty. Chyba zbyt dużo się działo w tym roku, zarówno wcześniej, jak i ostatnimi tygodniami...
Źle mnie zorumiałeś. Chodzi o to że wcześniej Top prowadził Marek, a potem Piotrki. Jak teraz zrobić aby był wilk syty i owca cała? Niedźwiedź z Balonem? A dwaj Piotrki nie poczuliby się jakoś trochę odrzuceni? To są tylko moje spekulacje, ale możliwe że zainteresowani doszli do wniosku, że lepiej tego "nie ruszać" w tym roku...Geephard pisze:To co? Nikomu się już Topu nie chce prowadzić? Nie uwierzę w to raczej. No ale jeśli faktycznie nie ma chętnych na 100 utworów to zawsze można zrobić 50.Neo01 pisze:A równie poważnym problemem może być niestety prowadzenie Topu (w sensie personalnym).
o w w w ... mordę, jak mawia komendant, ledwo co desant tych, co to potrafią rozbroić bombę atomową na TWC
a tu już minął rok...jeden, kolejny, jakaś taka akceleracja i ... ostatni gasi światło

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Przypominam o potrzebie bombardowania Redaktorów mailami.
Tylko kogo? Niedźwiedzia czy raczej Radio Piotrków?
PS. Czy komuś udaje się wysłać wiadomość do Redaktorów z formularza na podstronach Trójki? Ja mam zawsze błąd (Firefox).
PS. Czy komuś udaje się wysłać wiadomość do Redaktorów z formularza na podstronach Trójki? Ja mam zawsze błąd (Firefox).
raczej Radio Piotrków.Robinson pisze:Przypominam o potrzebie bombardowania Redaktorów mailami.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
ja niestety dostaję komunikaty, że mail nie dotarł
np.:
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
Piotr.Stelmach@polskieradio.pl
i tak od kilkunastu dni...

np.:
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
Piotr.Stelmach@polskieradio.pl
i tak od kilkunastu dni...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Może są tak zasypywani mailami, że ich skrzynki się zapchały? 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
Może trzeba zrobić akcję na facebooku, tak jak z "Kevinem", którego miało nie być w telewizji w święta 

- Neo01
Niedźwiedź w okresie świąteczno-noworocznym będzie chodził do góry nogami na drugiej półkuli, więc zostają Piotrki. Kurczę, powinni się wziąć w garść, zakasać rękawy i zrobić ten Top - dla ludzkości...
nie podejrzewam żeby tym razem wypalił ten top. chyba już Piotrkom się nie chce ciągnąć tego wózka... tak szczerze mówiąc to ja też chyba bym był za tym żeby dać sobie spokój. może coś nowego zrobić? proponuję top płyt wszechczasów