LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
Witam
czy ktoś ma tak jak ja, że zamiast siedmiu 3 wpisuje siedem 7? <głupek>
Myślałem, ze zdobędę bilet na Raz Dwa Trzy i Voo Voo na Inne Brzmienia. Nie kupowałem, bo to mecz o 3. miejsce na MŚ, ale jakbym wygrał...
Nasłuchiwałem lptrojki poza komputerem i bardzo mi się podobało, choć jakoś mało nowości albo nie dosłyszałem coś.
Ostatnio zmieniony pt lip 09, 2010 11:35 am przez mateusz15, łącznie zmieniany 1 raz.
mateusz15 pisze:czy ktoś ma tak jak ja, że zamiast siedmiu 3 wpisuje siedem 7? <głupek>
będąc na Open'erze słyszałem taką rozmowę toczącą się tuż obok, gdy jedna dziewczyna opowiadała jak to właśnie uporczywie wpisywała siedem siódemek i przez jakiś czas nie mogła zrozumieć co jest nie tak .
adamwadameria pisze:Jacek jest na wakacjach. Ja nie mam pomysłu pod jaki adres się kierować.
Hej
Ja na wakacjach, ale nic nie szkodzi, by ejerstrować i wrzucić po dwunastej
Dziś mamy dzień leniucha i siedzimy sobie w pięknych okolicznościach przyrody i słuchamy LPTrójki
Ładnie dziś gra, dużo wspomnień, ale i nowe nagrania są Mnie coraz bardziej bierze nowe Goo Goo Dolls - Home to świetne nagranie!
A ja bym poprosił dziś jeszcze, by Pan Marek zagrał HOLIDAY takiego enerdowskiego zespołu metalowego
Miłego słuchania
[A za oknem ok. 30 stopni i widok za milion dolarów ]
kurcze. komu lepiej...miłego wypoczynku zatem życzę