lepiej do 4 września do godziny 16.kajman pisze:To może by w sierpniu uruchomić NL10 i do powiedzmy 5 września wrzucać nasz propozycje?

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
lepiej do 4 września do godziny 16.kajman pisze:To może by w sierpniu uruchomić NL10 i do powiedzmy 5 września wrzucać nasz propozycje?
No ja sie nie wybieram, nie wyrobię. Jutro jadę na Seven Festival czyli do Węgorzewa,a tydzień później na Basowiszcza do Gródka.Martyr pisze:zgadzam sie! ja tez się cieszę!tadzio3 pisze:W końcu top Pidżamki![]()
![]()
Oby do Jarocina!![]()
![]()
[a moze ktoś z forum też się tam wybiera? na pewno będzie Grabaż jak i pidżamkowa reszta! Polecam!![]()
]
Znakomity pomysł. Byłbym za zakończeniem NL10 tuż przed lub przy okazji 1500.kajman pisze:To może by w sierpniu uruchomić NL10 i do powiedzmy 5 września wrzucać nasz propozycje?
1. No ja byłbym za tym, żeby top Niemena ruszył w fazie pucharowej NL10. Chocia.żby dlatego, że...adamwadameria pisze:1. A Top Niemena to serio proponowałbym przesunąć tak, aby skończyć w okolicy rocznicy śmierci.
2. Jeszcze chyba Tool ma być, to może jakoś pomiędzy...
Yacy pisze:18. Taksowki bez (wersja ze Studia Czad)
07. Jozef K.
Ja jednak będę się trzymał wersji z CD i ze strony gdzie tytuł brzmi: Bułgarskie Centrum Hu**zyNeo01 pisze:13. Bułgarskie Centrum Ch.
Yacy pisze:Bardzo mi się podobają pewne Twoje rozstrzygnięcia
Wiem, ale postanowiłem zrobić małą voltę i dać nazwę ocenzurowanąYacy pisze:Ja jednak będę się trzymał wersji z CD i ze strony gdzie tytuł brzmi: Bułgarskie Centrum Hu**zyNeo01 pisze:13. Bułgarskie Centrum Ch.
czołówka rzeczywiście genialna! muszę przyznać że bardzo lubię Twoją pierwsza czwórkę piosenekNeo01 pisze:Utwory 1-5 super-świetne, 6-8 - bardzo, bardzo dobre
, a dalej bardzo dobre i dobre
![]()
Uważam że powinny. Być może z tych, ktore zna tylko tyle mu się podoba. Ja z całej dyskografii z trudem wybrałem 13 utworów, a tylko cztery z nich uważam za bardzo dobre.Neo01 pisze:Czy głosy oddane na 3 utwory powinny być liczone? Przez taki system cierpią inne piosenki które teoretycznie mogłyby się znaleźć niżej, bo nie chce mi się wierzyć że komuś podobają się tylko trzy i to na najwyższych miejscach.
To ja się wypowiadam. Poza utworami, które były na liście nie znam twórczości Pidżamy (na tyle dokładnie aby móc usystematyzowac piosenki bo na koncercie kiedys byłem) i nie mam czasu żeby się obecnie w nią wygłębiać. Jednak mimo wszystko nie wydaje mi sie aby czołówka była inna, nr jeden jest niezagrożony. Głosowałem bo chciałem zaznaczyć swoja obecność, skoro brałem udział w propozycjach do Topów to wypada już w samych Topach też wziąść udział, a przynajmniej się staram w miarę możliwości.Neo01 pisze:A najlepiej jakby się Artur wypowiedział czy tylko 3 zna, czy tylko tyle mu się podoba, czy po prostu nie ma czasu albo chęci się wgłębiać i przyznawać kolejne głosy.