rozumiem, że tylko kajman może zgłaszać takie sytuacje?abd3mz pisze:napisałbyś wcześniej to bym poprawił, a tak musi trochę poczekać.

no bo, michal91d już ponad 3 miesiące temu pisze: (The) Courteeners - nie Courteneers

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
rozumiem, że tylko kajman może zgłaszać takie sytuacje?abd3mz pisze:napisałbyś wcześniej to bym poprawił, a tak musi trochę poczekać.
no bo, michal91d już ponad 3 miesiące temu pisze: (The) Courteeners - nie Courteneers
Moje akurat nie są w publicznym radiu i tylko mi przynoszą wstyd.abd3mz pisze:policz swoje.kajman pisze:Litości, ile błędów można robić.
Wtedy nie było Gogola na liście...Neo01 pisze:A widzisz, a mówiłeś że będzie do samego końca na pierwszym
Stara dobra zasada: nigdy nie mów nigdy, i nigdy nie mów zawszeminiu pisze:Wtedy nie było Gogola na liście...Neo01 pisze:A widzisz, a mówiłeś że będzie do samego końca na pierwszym
Jak chcesz tak napisać to piszesz pod spodem:obserw99 pisze:1. A-HA - BUTTERFLY, BUTTERFLY (THE LAST HURRAH) w całości do odsłuchania tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=xaESmtGLYzY . Brak ostatniego kawalka a-ha na Playliscie Trójki może położyć całkowicie ten utwór. Po kilku przełuchaniach (ale w całości) ... wychodzi z tego wielki przebój...
2. Simply Red - BESIDE YOU
(...)
10. Apocalyptica feat. Gavin Rossdale - END OF ME
fajnex pisze:16. a-ha - BUTTERFLY, BUTTERFLY (THE LAST HURRAH)
1. Witajtuxman pisze:Witajcie!
A oto moje typki:
1. Armia - JESZCZE RAZ, JESZCZE DZIŚ
(...)
6.Apocalyptica feat. Gavin Rossdale - END OF ME
(...)
10. Kult - AMNEZJA