LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
Faza delta! W końcu! I powiększa się lista piosenek, które uwielbiam - Sabaton, happysad, Katie, Lao Che, Ania - tak dobrze dawno nie było. A jak jeszcze 'Dzieje grzechu' dodadzą to
mateusz15 pisze:Zrobię tylko badanie muzyczne dla eski rock
Zapisałem się do klubu muzycznego eski rock (wystarczy się zarejestrowac na stronie) i co jakiś czas badają preferencje muzyczne słuchaczy i wysyłają ankiety z 33/34 utworami. Odtwarzane są fragmenty utworów, głównie nowych i tych dobrze znanych i moim zadaniem jest wskazać jedną z opcji: nie znam; nie lubię; znam, ale nie mam zdania; podoba mi się; jedna z ulubionych; znudziła mnie. I na podstawie takich ankiet wiedzą czego chcą słuchacze.
W obecnej byli m.in Blue October, Hey (słyszany), White Lies, Happysad itp czyli przyjemnie. Choć szczerzę przyznać muszę, że już prawie nie słucham ER.
jotem3 pisze:Faza delta - Hey - pierwsza z nowości w zestawie Cieszę się z tego nagrania, bo jest jednym z lepszych, jak nie najlepsze na ostatniej płycie Heya
na pewno najlepsze!
Poland - u mnie w fonotece też jest! i nawet w szerokim TWC!!!
jotem3 pisze:Faza delta - Hey - pierwsza z nowości w zestawie Cieszę się z tego nagrania, bo jest jednym z lepszych, jak nie najlepsze na ostatniej płycie Heya
Hmm... jeśli chodzi o single, to tylko Karma była dla mnie równie fatalna (a w zasadzie to nie równie, ale do tej pory to był rekord Heya). Bo jeśli 3 z 4 singli to najgorsze wg. mnie kawałki na płycie . A są tam takie piękne rzeczy...
Tak w ogóle to witam, włączyłem na Colourbox z miejsca pierwszego, a teraz Mr. Zoob (czyżby ten nowy? Jesli tak - kolejny "idolowiec" na Liście. Jakoś ostatnio dobrą passę mają).
I pomyśleć, że poznałem ten kawałek około 1,5 roku temu, zdaje się na Topie Yacy'ego o niej wyczytałem (albo w jego głosowaniu na jakiś Top). A teraz fragmentarycznie słyszę około raz na tydzień albo i częściej .