W zasadzie zgłaszać się nie muszę, bo już dawno temu stwierdziłem, że zgłaszam się na wszystkie zloty. No więc i na ten oczywiście.
ku3a pisze:1. Nie ma lepszego terminu kwietniowego niż weekend który uświetni 28. rocznica Listy! Rocznica wypada w sobotę, więc tym lepiej się składa, że będziemy ją mogli świętować we własnym gronie. Tak więc ogłaszam, że
ósmy zlot forum LP3 odbędzie się w dniach 23-25 kwietnia 2010

2. Do tego posiłki w przystępnych cenach na miejscu
1. Oczywiście rozumiem, że tak samo uważają panowie prowadzący, a przynajmniej zgadzają na to, że będziemy się plątać podczas uroczystości.
2. Tutaj pytanie czy jest znowu opcja albo wszyscy albo nikt?
bobby-x pisze:Podejrzewam, że Kajman jest pewniakiem
Tylko podejrzewasz? Oj, człeku małej wiary...
bobby-x pisze:W Bieszczadach nie było ogniska, szkoda że Uzi śliczna zlotowa niewiasta nie pojawi się. Ciekawe jak inne niewiasty: Martyr, Mrs Robinson, neon.ka, Kwiaciareczka, Iza, Baśka, Zeta, żona Marsiva i z ostatniego zlotu Nemo. Pewnie znowu o kimś zapomniałem, przepraszam.
No przede wszystkim nie wziąłeś pod uwagę, że mogą pojawić się inne forumowe niewiasty, z czego bardzo bym bardzo się ucieszył. A jest ich na forum bardzo wiele, więc wymieniał nie będę.
abd3mz pisze:ja biorę minimum dwa, ale jak się zlot rozkręci to mogę zostać do środowego południa, bo jednak swoją audycję chciałbym poprowadzić.
Nie sądzę, że zlot potrwa tak długa, ale jeżeli sporo osób się zdecydowało, to ja będę starał się być w stanie pozostać do poniedziałku (dłużej jednak nie dam rady).