Mraz!!! Yeah! Głosuję w ciemno? Już mogę?Yacy pisze:Czyżby był już uaktualniony zestaw do głosowania? Marcin Łukawski przedstawił właśnie nowego Jasona Mraza i powiedział, że jest w zestawie do głosowania..

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Mraz!!! Yeah! Głosuję w ciemno? Już mogę?Yacy pisze:Czyżby był już uaktualniony zestaw do głosowania? Marcin Łukawski przedstawił właśnie nowego Jasona Mraza i powiedział, że jest w zestawie do głosowania..
Oj, chyba w tym tygodniu nie będzie nowości na liście, chyba że jeszcze dziś się pojawią, ale Katie Melua nie będzie miała wysokiego debiutu.Yacy pisze:głosowanie do czwartku!!!
Nawet popełniana jest z tego powodu gafa dziennikarska.Yacy pisze: Marcin Łukawski przedstawił właśnie nowego Jasona Mraza i powiedział, że jest w zestawie do głosowania.
Rzekłbym conieco, ale znów ktoś rzeknie, że zwyczajnie się czepiam. Mają być pozytywne komentarze, więc co tam. To drobnostkatadzio3 pisze:Ot taka refleksja na początek tygodnia.
Ciekawe od kiedyYacy pisze:głosowanie do czwartku!!!
Możesz, ale tylko między 23:48 w środę, a 17:12 w czwartekzbyszu pisze:Mraz!!! Yeah! Głosuję w ciemno? Już mogę?Yacy pisze:Czyżby był już uaktualniony zestaw do głosowania? Marcin Łukawski przedstawił właśnie nowego Jasona Mraza i powiedział, że jest w zestawie do głosowania..
Pewnie Balonik wskoczy do kubka, który od tej pory będzie trzymał NiedźwiedźYacy pisze:głosowanie do czwartku!!!
względy techniczne, konserwacja strony
A ja nie rozumiem. A nie rozumiem dlatego, ze w tamtym tygodniu też Helen nie było a nowości zostały dodane.tadzio3 pisze:Rozumiem, że nie ma Helen i że to ona zajmuje się dodawaniem/usuwaniem utworów do zestawu, ale przeciętny słuchacz o tym nie wie i irytuje się. Czyż nie może nikt jej zastąpić?
Czy ktoś wie, dlaczego akurat ten Mraz? Utwór ten pochodzi z płyty "We Sing, We Dance, We Steal Things" z 2008 roku... Jest też na płycie live "Beautiful Mess - Live on Earth" z zeszłego roku - może to właśnie wersja live?Grycek pisze:Jason Mraz - THE DYNAMO OF VOLITION
Nie wiemy czym kierują się osoby dobierające utwory do zestawu do głosowania.tomik27 pisze:Czemu do listy nie jest dodane <Taką wodą być> happysad.
Witamtomik27 pisze:Witam
Tak z ciekawości. Czemu do listy nie jest dodane <Taką wodą być> happysad. Bardzo dobry numer, jeden z lepszych tego zespołu a tu ani widu ani słychu? W innych radiach sie pojawia.
PO 20 MINUTACH:mateusz15 pisze: No coż, głosuję juz dziś, bo potem nie wiadomo jak będzie. Katie musi poczekać tydzień na mój głos.
"ja to mam szczęście...."Grycek pisze:Nastąpiły zmiany w zestawie
Dodano:
Katie Melua - THE FLOOD
No to mogę zagłosowaćmateusz15 pisze:"ja to mam szczęście...."Grycek pisze:Nastąpiły zmiany w zestawie
Dodano:
Katie Melua - THE FLOOD
Witam bardzo serdecznieHansavritson pisze:Witam wszystkich forumowiczów!