czasem piszę jak to szczęka opadła po zobaczeniu wyników. dziś muszę też to napisać i powiem, że ta czynność nastąpiła więcej niż raz, więcej niż dwa razy i więcej niż trzy razy .
pierwszy raz już teraz, o!
semuś pisze:Jak myślicie będzie dziś złoto Kowalczyk ?
Po dwóch srebrach Adama myślę, że to więcej niż prawdopodobne...
nic prawdopodobne. ma szanse, nie da się ukryć i wszyscy na nią liczą. jednak nie róbcie tego co dziennikarze inni... nie róbcie wielkiego halo że ona MUSI zdobyć złoty medal a najlepiej 10 bo inaczej to nie wiem. i tak jest wielka bo zdobyła dwa medale na jednych igrzyskach. co się stało z dziewczynami w biathlonie po takim gadaniu?
przepraszam. być może że była to jedyna wypowiedź dziś tu.
witam ogólnie w ten jakże smutny początek końca ferii...
ja już jestem po ostatnim nasłuchu Laośków nowych bardzo fajna płytka.
Hunter retyyy. ale superancko.
Ostatnio zmieniony sob lut 27, 2010 8:20 pm przez Kertoip, łącznie zmieniany 1 raz.
ku3a pisze:czasem piszę jak to szczęka opadła po zobaczeniu wyników. dziś muszę też to napisać i powiem, że ta czynność nastąpiła więcej niż raz, więcej niż dwa razy i więcej niż trzy razy .
pierwszy raz już teraz, o!
pomyłka. nie chodziło mi o wtedy, tylko o teraz , czyli nie o Huntera. lecz o Strachy.
Spokojnie, jeśli to była reakcja na mój mail,
to ja tam dziękowałem, gratulowałem, itp.
Proponuję nic nie odczytywać "między wierszami", itp.
Easy, easy...
ku3a pisze:1. czasem piszę jak to szczęka opadła po zobaczeniu wyników. dziś muszę też to napisać i powiem, że ta czynność nastąpiła więcej niż raz, więcej niż dwa razy i więcej niż trzy razy .
2. pierwszy raz już teraz, o!
1. To pewnie Lao na pierwszym, ale z Zimą stulecia.
2. A dlaczego? Żadnej niespodzianki nie było, chyba że pomyliłem czas i napisałeś to na Strachach.
Na razie najlepszy Hunter, ale nie jest źle, bo w 5 nowościach nie ma żadnego koszmaru.
Spokojnie, jeśli to była reakcja na mój mail,
to ja tam dziękowałem, gratulowałem, itp.
Proponuję nic nie odczytywać "między wierszami", itp.
Easy, easy...