Notowanie 1423 (09.05.2009)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
PeterCub
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1983
Re: Notowanie 1423 czas zacząć
A o Bydgoszczy Paweł nie powiedział, 29 maja (chyba) zespół gra na wernisażu zdjęć pewnego fotografa-amatora. 
Oj to mamy delikatny konfliktzbyszu pisze:W Piotrkowie Warmia-Traveland walczy w szczypiorniaka o 5 miejsce w Lidzie. Dawac Chłopaki!!!
Z tego co mi wiadonmo to Łomża (szczególnie tą wiosną) nie należy. Nie wiem czy mieli chociaż remis.zbyszu pisze:![]()
Ze sportu jeszcze: ...a do tego jeszcze w Łomży z tamtejszym ŁKS nasz OKS 1945 Olsztyn prowadzi w 70 minucie już 9:0 !!! Bedzie jak z San Marino? Moze lepiej? Ho ho!!!
Button przeciętniutki, a ta sekcja (którą tak chwalił) chyba najsłabsza.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Coś ostatnio zaniedbywany adres:
www.fani.lp3.pl
— najlepiej otwierać w Operze, bo ta, jako jedyna radzi sobie z ponad 1500 ,,balonikami''
www.fani.lp3.pl
— najlepiej otwierać w Operze, bo ta, jako jedyna radzi sobie z ponad 1500 ,,balonikami''
-
PeterCub
Może to studio nagraniowe takie słabekajman pisze:Button przeciętniutki, a ta sekcja (którą tak chwalił) chyba najsłabsza.
Ta Allen to niemal jak "Hiszpan".
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
To niech tam donoszą, co tam słychać w hali "Relax". Ja w dużym pokoju uruchomiłem Program III - w małym pokoiku nadaje Radio Olsztynkajman pisze:Oj, ciekawie, bo mamy tutaj silną ekipę z Piotrkowa.zbyszu pisze:2) W Piotrkowie Warmia-Traveland walczy w szczypiorniaka o 5 miejsce w Lidzie. Dawac Chłopaki!!!
Jest 8:9 dla Gosci - czyli dla nas!
50 (N) Wyciszam Trójkę jak coś takiego słyszę. Brrrr
Ehh... teraz to już żaden, trzeba lecieć wszystkie po koleiKaczy1993 pisze: A jaki dział![]()
Lily przyjemna, taka "szybka"
-
PeterCub
Przyznaj, że poprzedni singiel jest troszkę lepszy (The Fear).zbyszu pisze:50 (N) Wyciszam Trójkę jak coś takiego słyszę. Brrrr
bez przesady... ale całkiem sympatyczny kawałek.słoik pisze:Ta Allen to niemal jak "Hiszpan".
[a'propos Hiszpana - jutro koncert!
- zbyszu
- Kontakt:
Nie było anwet remisu na wiosnę, ba - nie było nawet bramki na wiosnę. A srednia straconych bramek na mecz to 4. A OKS 1945 Olsztyn ma ich już 10:0. Wowkajman pisze:Z tego co mi wiadonmo to Łomża (szczególnie tą wiosną) nie należy. Nie wiem czy mieli chociaż remis. .zbyszu pisze:![]()
Ze sportu jeszcze: ...a do tego jeszcze w Łomży z tamtejszym ŁKS nasz OKS 1945 Olsztyn prowadzi w 70 minucie już 9:0 !!! Bedzie jak z San Marino? Moze lepiej? Ho ho!!!
Napiszę inaczej: pierwsze miejsce na mojej koszmarliście.uzi pisze:bez przesady... ale całkiem sympatyczny kawałek.słoik pisze:Ta Allen to niemal jak "Hiszpan".[a'propos Hiszpana - jutro koncert!
![]()
]
a'propos Hiszpana - koncert w czwartek!uzi pisze: [a'propos Hiszpana - jutro koncert!![]()
]
Fair jest znacznie lepszy od Feara i mam nadzieję, że jego pojawienie znacznie obniży loty tamtej.
Imelda stylistycznie mocno przypomina mi Emilkę, która jest chyba nieco lepsza.
Ptaszek połykający pczółkę to zdecydowanie najsłabsza nagranie jak do tej pory. No ale u mnie już jest na liście koszmarów i na pewno tam pozostanie.
Imelda stylistycznie mocno przypomina mi Emilkę, która jest chyba nieco lepsza.
Ptaszek połykający pczółkę to zdecydowanie najsłabsza nagranie jak do tej pory. No ale u mnie już jest na liście koszmarów i na pewno tam pozostanie.
a ja w środę z okazji Piastonalii w Opolua'propos Hiszpana - jutro koncert!
Z tej dwójki zdecydowanie preferuję Lilkę.słoik pisze:Ta Allen to niemal jak "Hiszpan".
A bo to w czwartek Ty też piszesz? Połamania pióraAdameks pisze:Ehh... teraz to już żaden, trzeba lecieć wszystkie po koleiKaczy1993 pisze: A jaki dział![]()
.
- zbyszu
- Kontakt:
Nie przyznaję. Omijam takie gwIzdki jak Lilly, Lenka czy itp...PeterCub pisze:Przyznaj, że poprzedni singiel jest troszkę lepszy (The Fear).zbyszu pisze:50 (N) Wyciszam Trójkę jak coś takiego słyszę. Brrrr
Za to Kuba Badach - wspaniały głos. Muzyczne wykształcony. pieknie się slucha. I chyba do gory, co?
W hali "Relax" olsztynianie prowadzą 11:9. Co na to chłopcy z Piotrkowa?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Witam wszystkich!
Dziś jak rzadko kiedy słucham od samego początku (a nawet od serwisu).
Ale nie planuję dużo komentować. Teraz czas na ogórkową, a potem... się zobaczy.
Dziś jak rzadko kiedy słucham od samego początku (a nawet od serwisu).
Ale nie planuję dużo komentować. Teraz czas na ogórkową, a potem... się zobaczy.
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Maturzyści? Mi został tylko wtorek i ustneKaczy1993 pisze:A bo to w czwartek Ty też piszesz? Połamania pióraAdameks pisze:Ehh... teraz to już żaden, trzeba lecieć wszystkie po koleiKaczy1993 pisze: A jaki dział![]()
.
No nie, tamten jest zupełnie bez startu do tego.PeterCub pisze:Przyznaj, że poprzedni singiel jest troszkę lepszy (The Fear).
PudłoPaTToN pisze:Maturzyści? Mi został tylko wtorek i ustne
- pedrocosta
- Kontakt:
Hi Everybody 
Is The Light going up or down this week?
Any predictions?
Is The Light going up or down this week?
Any predictions?
Jak zwykle nic nie znam z Mieszadła...