ups...no to trudno.ku3a pisze:hmm, ale typujemy do 18.00...
spróbuję następnym razem

ups...no to trudno.ku3a pisze:hmm, ale typujemy do 18.00...
Znów wcięło posta, a post jest... (treść wyżejbear pisze:ups...no to trudno.ku3a pisze:hmm, ale typujemy do 18.00...
spróbuję następnym razem
właśnie zastanawiałem się co jest granefalcoeagle pisze:Znów wcięło posta, a post jest... (treść wyżej)
Hmmm, ale to jego pierwszy znawca i nie wiedział, poza tym właśnie chciałem proponować przedłużenie terminu (tak gdzieś min. do 22, ponieważ o ile się nie mylę teraz zmiany w zestawie robione są późną sobotą). No, ale ja jestem kajmanem wiślanym łagodnym, więc... Ale jeśli inni się zgodzą to może dopuścić beara i (jeżeli zrobi to szybko) to i falcoeagle'a.ku3a pisze:hmm, ale typujemy do 18.00...bear pisze:to i ja się pobawię.
Nigdy nie miałem szczęścia do typowania, nigdy nic nie wygrałem u bukmacherów... Dlatego będę szczęśliwy jeśli nie będę ostatni![]()
Mmm, ale ja nie typowałem (i nie zamierzam typować - wolę nawet nie próbowaćkajman pisze:Ale jeśli inni się zgodzą to może dopuścić beara i (jeżeli zrobi to szybko) to i falcoeagle'a.
Sorry, nie wiedziałem, że tak szybko (ja w każdym razie niestety nie potrafię tego odnaleźć). W związku z tym wycofuję swoją propozycję.Robinson pisze:Niestety już w piątek od ok. 18:00 wiadomo co wypada z listy, wiadomo też jakie zmiany są w Top-10.
Jako że to jego pierwsze typowanie, to można chyba ewentualnie dopuścić ten typ.
Ja też go nie przeczytałem.bear pisze:to moja wina i mój błąd że nie doczytałem regulaminu
Chyba będę musiał porozmawiać z Piotrem na ten temat. Bo owszem regulamin mogę napisać, ale ma to sens tylko wtedy, kiedy ktoś go przyklei.Robinson pisze:Ja też go nie przeczytałem.bear pisze:to moja wina i mój błąd że nie doczytałem regulaminu![]()
A w sumie chętnie bym poczytał.
Zaliczy się to już na następny tydzień.Wojtasss pisze:no cóz skoro ma być do 18 szkoda ale cóż nie zdazyłem wcześniej w tym tygodniu ehhh
nie chcę wprowadzać zamieszania, następnym razem będę wiedział kiedy kończy się termin zgłaszania swoich typów. Jeżeli rzeczywiście istnieje jakaś furtka przez którą można podejrzeć co wypadło z listy, byłoby nieuczciwe wobec innych gdyby moje głosy zostały uznane. Natomiast wcale nie jestem ciekaw w jaki sposób można sprawdzać wypadki, bo wtedy słuchałbym listy z mniejszymi emocjami niż zwyklekajman pisze:Natomiast w przypadku beara sytuacja wygląda moim zdaniem tak: informacja o zakończeniu typowania nie znajduje się w żadnym łatwo zauważalnym miejscu (pewnie najświeższa jest kilka znawców w tył) i w takiej sytuacji nie jest jego winą, że typował po terminie. Nie sądzę także, żeby z premedytacją szukał wypadków z ostatniego notowania, żeby poprawić sobie wynik (szczególnie że nie jest to takie łatwe). Myślę, że jego rezygnacja wynika z błędnych przesłanek i należałoby mu typ zaliczyć.
A także co weszło/spadło z Poczekalni.Robinson pisze:Niestety już w piątek od ok. 18:00 wiadomo co wypada z listy, wiadomo też jakie zmiany są w Top-10.
A ja uważam, że trudno porównywać beara, który typuje po raz pierwszy i Wojtasssa, który już w tym roku czynił to kilkanaście razy. I nie chodzi tutaj nawet o uczciwość (chociaż kiedyś był tu mały zgrzyt), ale o sam fakt, że jeżeli przyjęliśmy jakieś zasady (no ale i w moim przypadku raz dostałem extraszansę) to powinniśmy się do nich stosować.Miszon pisze:Chociaż ja bym przepuścił w tym tygodniu zarówno beara, jak i Wojtassa.