Ty rządziszmateusz15 pisze:Przypominam, że głosowanie trwa do 8 lutego, wolałbym do godzin popołudniowych niż do wieczora, ale się zobaczy.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Ty rządziszmateusz15 pisze:Przypominam, że głosowanie trwa do 8 lutego, wolałbym do godzin popołudniowych niż do wieczora, ale się zobaczy.
Czy ten utwór był w zestawie :>neon.ka pisze: 3. Na odległość - Maryla Rodowicz
łe... no chyba niestety faktycznie nie było.mateusz15 pisze:Czy ten utwór był w zestawie :>neon.ka pisze: 3. Na odległość - Maryla Rodowicz
Bo ja mam pewne wątpliwości..ale mogę nie pamiętać.
Wrzuciłaś na koniec coś całkiem ładnegoneon.ka pisze: 30. Walka Jakuba z aniołem - Strachy Na Lachy
i to jest moim zdaniem logiczne podejście. ja też tak zrobiłem, z dwoma wyjątkami: "Walka Jakuba z aniołem" i "God Save The Queen", których w tamtym roku nie doceniłem i dlatego:Robinson pisze:Miałem wątpliwości jak traktować utwory z końca roku 2007 i postanowiłem w moim głosowaniu nie uwzględniać tych, na które zagłosowałem w temacie na Przebój 2007.
ja na "Better" zagłosuję za rok, teraz jeszcze nie umiem dobrze ocenić jego pełnej wartościRobinson pisze:Miałem też wątpliwości, czy uwzględniać utwory, które poznałem w grudniu 2008, a które to utwory większe sukcesy odnoszą (lub, mam nadzieję, będą odnosić) w 2009 roku. Jednak tu się nie mogłem powstrzymać i zagłosowałem (miejsce 2 i 11).
Nic dziwnego, że mało bo pogrubiłeś tylko 7 z 18. [No chyba, że nie zrozumiałem o co Ci chodziło.] Tych brakuje:Miszon pisze:Spoglądam na podsumowanie roku oraz podsumowanie swoich głosowań i WIDZĘ:
(pogrubiłem pozycje występujące zarówno w moim podsumowaniu, jak i Listy - pierwsze 30-ki. Mało ich...)
Miszon pisze:6. 30 VIVA LA VIDA - Coldplay
8. 29 YOU KNOW I'M NO GOOD - Amy Winehouse
10. 28 THIS IS THE LIFE - Amy MacDonald
13. 27 EYES WIDE OPEN - Travis
14. 25 GHOST TOWN - Katie Melua
17. 24 LOVE WILL TEAR US APART (na http://www.lp3.pl widnieje zapis z '95 na końcu) - Joy Division
18. 23 END OF THE WORLD - Blackfield
23. 19 THE DAY THAT NEVER COMES - Metallica
26. 17 A GREAT DAY FOR FREEDOM - David Gilmour with etc.
28. 16 WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5
30. 15 W SPODNIACH CZY W SUKIENCE - Ania
Jak już nie możesz wybrać 30-stki to nikt Ci nie zabronikocin pisze:Ja pozwolę sobie zagłosować tylko na 10 jesli mozna![]()
No gdyby to było "piosenka roku" to tak, ale jak "przebój", to trzeba jednak obiektywniej spojrzeć.abd3mz pisze:Przecież tu głosujemy na to co jest przebojem roku dla nas...
Jak dobrze, że tylko Ty to tak zinterpretowałeś, bo wtedy obawiałbym się o wyniki...Miszon pisze:No gdyby to było "piosenka roku" to tak, ale jak "przebój", to trzeba jednak obiektywniej spojrzeć.
Ty abd3mz się nie kłóć tylko oddawaj swoje głosyabd3mz pisze:Jak dobrze, że tylko Ty to tak zinterpretowałeś, bo wtedy obawiałbym się o wyniki...Miszon pisze:No gdyby to było "piosenka roku" to tak, ale jak "przebój", to trzeba jednak obiektywniej spojrzeć.