Koniec typowania.

no to bedzie nieźleGary pisze:Różnice w typowaniu:
20 THE DAY THAT NEVER COMES - Metallica
10 CZARNE KOWBOJE - Lao Che
10 LONG WALK HOME - Bruce Springsteen
10 BACK TO BLACK - Amy Winehouse
10 A GREAT DAY FOR FREEDOM - David Gilmour
9 W SPODNIACH CZY W SUKIENCE - Ania
9 HEARTBEAT - Nneka
9 SEX_ON_FIRE - Kings Of Leon
9 LOVE SONG - Sara Bareilles
9 JEST CUDNIE - Maryla Rodowicz

No i na drugim miejscu było chyba Przyjaciele Karpia VII - Karp siódmy wspaniały (rozbieżność 26 (5-31)).Gary pisze:EDIT2: "Goodbye" miało rozbieżność 28!!!! (3-31 miejsce)

I dla Czerwonego!
 I dla Czerwonego!   

w końcu typ wspólny to nasza "sprawka"
 w końcu typ wspólny to nasza "sprawka" 

. Tak odsadzić resztę!
. Tak odsadzić resztę! 

czyli dla wszystkich typujących w tym tygodniu.
 czyli dla wszystkich typujących w tym tygodniu.
cieszę się, że "w pewnym sensie" zyskałem w rankingu.kajman pisze: Jedynym obecnym, który zyskał w rankingu był SummerMovedOn. No i jeszcze w pewnym sensie DeDe, bo on od tego notowania jest klasyfikowany.
(...)
35. 18,7 DeDe
(...)
Kolejnym widomym efektem naszych słabych wynikow (chociaż nie sądzę, że słabej formy) jest ranking kroczący, w którym tylko 3 osoby mają wyniki lepsze niż w podsumowaniu.
(...)
18,7 DeDe
(...)
W podsumowaniu podobnie jak w rankingu, zyskiwało więcej nieobecnych niż obecnych, ale tutaj tych obecnych było aż 3: ku3a, abd3z i SummerMovedOn (największy awans o 2 miejsca).
(...)
35. 18,7 DeDe
(...)
Superligę expertów pomijam ze względu na brak zmian i jak zwykle na koniec będzie król strzelców (tym razem szeroka czołówka).
(...)
10 DeDe
 zobaczymy, jak będzie mi szło dalej. w związku z tym mam pytanie, gdzie/w którym wątku znajdę zasady punktacji w poszczególnych podsumowaniach i rankingach. ja na razie w każdym z nich mam 18,7 co jest średnim odchyleniem od typu wspólnego (do tego doszedłem sam, hehe). ale widzę po wynikach innych, że podsumowanie różni się czymś od rankingu. chciałbym wiedzieć, czym. jeżeli ktoś może to mi naświetlić w kilku słowach, ewentualnie odesłać do miejsca, gdzie to jest zapisane, będę "dźwięczny"
 zobaczymy, jak będzie mi szło dalej. w związku z tym mam pytanie, gdzie/w którym wątku znajdę zasady punktacji w poszczególnych podsumowaniach i rankingach. ja na razie w każdym z nich mam 18,7 co jest średnim odchyleniem od typu wspólnego (do tego doszedłem sam, hehe). ale widzę po wynikach innych, że podsumowanie różni się czymś od rankingu. chciałbym wiedzieć, czym. jeżeli ktoś może to mi naświetlić w kilku słowach, ewentualnie odesłać do miejsca, gdzie to jest zapisane, będę "dźwięczny"