kajman pisze:Wprawdzie gorączka nie dochodzi do 39 stopni, ale bo wczorajszych szaleństwach jestem totalnie padnięty.
Mnie też trochę wzieło po Open'erze... Ale na szczęście już powoli przechodzi.
A teraz The Last Shadow Puppets z płyty, której jeszcze nie przesłuchałem, ale koniecznie muszę to nadrobić. Ten utwór jednak nie jest tak porywający, jak poprzedni singiel.
trzpaw pisze:Witajcie. Na pierwszym obstawiam Amy Winehouse, o której ostatnio bardzo głośno i to nie względu na piosenki lecz liczne jej brewerie.
Ja tam o żadnych breweriach nie słyszałem i zupełnie mnie one nie obchodzą. Podoba mi się to, co i jak śpiewa, a Rehab był utworem znakomitym (tylko niestety skończył w poczekalni).
Byłoby super jakby szybko dodali do głosowania Pigeon Detectives i Everybody Wants Me. Właśnie mają premiere w tym tygodniu ciągle to grają w mojej ulubionej stacji i nie mogę się od tego uwolnic.
Na dodatek Block Party też mają świetną nową piosenkę.
neon.ka pisze:wszystkiego dobrego w takim razie!!! może sobie wydzwonisz prezent urodzinowy w postaci kapelusza?
nie dosłyszałam - z jakiej okazji ten nowy TLSP? w zestawie będzie? przecież ten pierwszy radzi sobie nieźle. i podoba mi się bardziej niż ten.
Dziękuję bardzo
Jeśli Szydłowska prowadzi, to zawsze na początek daje parę swoich propozycji z Programu Alternatywnego, tak od święta chyba, bo później i tak ich nie ma w zestawie.
Ostatnio zmieniony sob lip 12, 2008 7:23 pm przez Mash, łącznie zmieniany 1 raz.
Mash pisze:Czepiacie się tej Szydłowskiej. Mi jakoś specjalnie nie przeszkadza...
Chociaż fakt, podanie przy numerze 8, że to ostatni awans zapamiętam do końca życia
chyba musimy się do niej przyzwyczaić, z tego, co widać, czy słychać będzie to najczęstszy zastępowy
Ja już chyba się przyzwyczaiłem... Nie denerwuje mnie tak, jak kiedyś. Oczywiście wolałbym tego pana, co siedział w studiu jeszcze pół godziny temu, ale on chyba ma za dużo na głowie...
Cieszy mnie Anjelique w zestawie. Niesamowita osoba. Szkoda tylko, że taki marny utwór U2 śpiewa.
Ten Blunt jest znacznie lepszy od 1973. I pewnie z poczekalni nie wyjdzie.
Roisin to pewniak do podium mojej koszmarlisty.
Ha!! Bardzo cieszy mnie ten debiut. Z oczywistych powodów
Fajnie, że puścili tę zapowiedź, bo zabrzmiało to tak, jakby jej głos dochodził prosto ze sceny open'erowej
Mash pisze:Jeśli Szydłowska prowadzi, to zawsze na początek daje parę swoich propozycji z Programu Alternatywnego, tak od święta chyba, bo później i tak ich nie ma w zestawie.
Tylko Fascination jest w zestawie z tych nowości. To taka informacja dla tych, którzy by poszukiwali ich w zestawie.
Zapomniało misie wcześniej... Ja też życzę wszystkiego najlepszego!