Jeszcze ja chce
  Jeszcze ja chce  
EDIT: abd3mz, czyżbyś był szybszy ode mnie?
 Przed chwila widziałam tylko post Gary'ego a przed zalogowaniem sie był jeszcze HERMMAN...
  Przed chwila widziałam tylko post Gary'ego a przed zalogowaniem sie był jeszcze HERMMAN...
 i innych chłopaków z podwórka!
 i innych chłopaków z podwórka!  

.
 . , może jak Darek planuje , trzeba odpocząc i zrobić krok w tył żeby pózniej ruszyć z kopyta
 , może jak Darek planuje , trzeba odpocząc i zrobić krok w tył żeby pózniej ruszyć z kopyta   .
 .opłaciło się chybaMiszon pisze:Miejsca 5-15 to mordęga w typowaniu. Jak pierwszy raz ustawiłem je, to stwierdziłem, że wyszło kompletnie bez sensu i od nowa trzeba to poustawiać. (...) Mam nadzieję, że się nie przejadę na tej zmianie.
 . jedna zamiana słuszna, druga mniej, ciekawe jak by się ułożyło przy pierwotnym ustawieniu
 . jedna zamiana słuszna, druga mniej, ciekawe jak by się ułożyło przy pierwotnym ustawieniu  .
 .Chyba podobnie by wyszło, dokładnie nie sprawdzę, bo już nie pamięam kolejności pierwotnej (na pewno Porcupine Tree w 10 typowałem, także tu byłoby lepiej). Ale może nawet minimalnie lepiej by wyszłoneon.ka pisze:dla Miszona gratulacje!opłaciło się chybaMiszon pisze:Miejsca 5-15 to mordęga w typowaniu. Jak pierwszy raz ustawiłem je, to stwierdziłem, że wyszło kompletnie bez sensu i od nowa trzeba to poustawiać. (...) Mam nadzieję, że się nie przejadę na tej zmianie.
. jedna zamiana słuszna, druga mniej, ciekawe jak by się ułożyło przy pierwotnym ustawieniu
.
 .
. . Marzyłem, żeby wreszcie być choć na kresce, a tu szok!
. Marzyłem, żeby wreszcie być choć na kresce, a tu szok!  
  .
 . ).
 ).