Ankieta dotycząca głosów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Re: Ankieta dotycząca głosów
Ustawiłam ankietę (nie wiem dlaczego dopiero ja) na dłuższy termin, bo nie każdy żyje forum codziennie, a chciałam dać możliwość wypowiedzi nie tylko wąskiej grupie.
Jolly, nie myślałam o zawarciu w ankiecie pytania od kiedy, bo pomyślałam, że to oczywiste, zatem proszę wytłumacz mi, od kiedy, Twoim zdaniem, ta zmiana zasad jest możliwa?
Jolly, nie myślałam o zawarciu w ankiecie pytania od kiedy, bo pomyślałam, że to oczywiste, zatem proszę wytłumacz mi, od kiedy, Twoim zdaniem, ta zmiana zasad jest możliwa?
-
temik3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Przecież napisałem wyżej. Czytajcie proszę ze zrozumieniem. 301 na tą chwilę ta zmiana będzie wprowadzona. Ustaliłaś końcową datę głosowania i po tej dacie kończy się ankieta i zmiany wchodzą w życie. Ewentualnie od 28.02 i 15.43.barb42 pisze: ↑pn lut 16, 2026 5:28 pm Ustawiłam ankietę (nie wiem dlaczego dopiero ja) na dłuższy termin, bo nie każdy żyje forum codziennie, a chciałam dać możliwość wypowiedzi nie tylko wąskiej grupie.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Temiku, mogę datę zmienić, jeśli jest jakiś problem?
I wybacz, nie widziałam Twojego postu, kiedy pisałam.
I wybacz, nie widziałam Twojego postu, kiedy pisałam.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Słuchaj, jeszcze raz taka odzywka w moim kierunku, to zwyczajnie Ci tu kilka ch**ów poślę. Rozumiemy się?
To po pierwsze.
Masz do przeproszenie tych, których posądzasz o "stronnicze" głosowanie na Lady Pank. To po drugie.
A po trzecie - ankieta trwa do 28 lutego. Teoretycznie może się pojawić 20 głosów na "nie". Trzeba poczekać do końca.
Po czwarte - czytaj ze zrozumieniem.
A moje przepychanki z kajmanem są specyficzne i chyba dobrze nam z tym. W tej konkretnej kwestii nawet sporo mamy zgodności.
To mój ostatni komentarz do Twojego wpisu. Nadal będziesz pisał jakieś aluzje, to podzielisz los thestranglersa.
Założyłaś? To pozostaw.
Przeprosiłeś, że znowu ujadasz jak Szpieg z Krainy Deszczowców?thestranglers pisze: ↑pn lut 16, 2026 5:23 pm Moja propozycja jest taka: jeśli dwóch prowadzących nie wprowadzi zmian od już zbojkotujmy listę. To jest po prostu żart na co sobie obaj panowie pozwalają.
Bojkotujcie, zapraszam.
Sorry, Andrzeju, ale powoli mam dość Twoich roszczeniowych wpisów.
Nie będzie eksperymentów co kilkanaście tygodni, bo ktoś będzie miał taki kaprys.
Może najpierw ja zrobię eksperyment na Tobie? Wyślę Ci plik i np. przez miesiąc zaczniesz zliczać głosy. OK? Będziesz miał okazję się wykazać.
Powąchać ForaListę od kuchni.
To tyle. Czekamy do końca lutego oraz na przeprosiny dwóch delikwentów.
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2026 6:21 pm przez jollyroger72, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Nie ktoś, tylko większość, a to jest ta drobna różnica.jollyroger72 pisze: ↑pn lut 16, 2026 6:01 pm Nie będzie eksperymentów co kilkanaście tygodni, bo ktoś będzie miał taki kaprys.
I oczywiście chwała Wam (czyli Tobie i temikowi3) za cotygodniowe liczenie głosów, bo to żmudna praca, ale jak to w przysłowiu było powiedziane:
"To nos jest dla tabaki, czy tabaka dla nosa?"
- jollyroger72
Bez nosa to tabakę możesz sobie żuchwą pożuć.
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2026 6:22 pm przez jollyroger72, łącznie zmieniany 1 raz.
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Kiedy Jolly przeprosisi mnie i innych forumowiczów za chamskie wypowiedzi, sianie jadu, teksty w stylu ćpanie forumowiczów itd, choroby (bo mają inny gust muzyczny), maniactwo itd. KiedyJolly przeprosi za to ewidentne ch-amstwo? Gdzie jest moderator (cenzor słownictwa) forum? Niech Jollyl zacytuje (dokładnie!!) moje wypowiedzi, podobne do jego chamskich wypowiedzi to zaraz za nie przeproszę ale takich wypowiedzi nie ma.
- jollyroger72
Ty myślisz, że jak piszesz bez inwektyw, to nikogo nie obrażasz?obserw99 pisze: ↑pn lut 16, 2026 6:22 pm Kiedy Jolly przeprosisi mnie i innych forumowiczów za chamskie wypowiedzi, sianie jadu, teksty w stylu ćpanie forumowiczów itd, choroby (bo mają inny gust muzyczny), maniactwo itd. KiedyJollt przeprosi za to ewidentne ch-amstwo? Gdzie jest moderator (cenzor słownictwa) forum? Niech Jollyl zacytuje (dokładnie!!) moje wypowiedzi, podobne do jego chamskich wypowiedzi to zaraz za nie przeproszę ale takich wypowiedzi nie ma.
Nawet dziś dałeś popis nieumiejętności czytania ze zrozumieniem i od razu wyskoczyłeś z pretensjami.
Przeproś tych, których obraziłeś, czy Lady Pankowców.
I bez tanich "niech", bo dajesz wyraz swej inteligencji. Rozkazywać mi nie będziesz. I więcej wykrzykników proponuję.
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2026 6:26 pm przez jollyroger72, łącznie zmieniany 1 raz.
- obserw99
Kolejna piękna wypowiedź forumowego ( oczywiście pouczającego wszystkich w około) gołąbka pokoju. Skąd u Ciebie tyle agresji?
- jollyroger72
Ty się DOBRZE czujesz?
Agresję tu widzisz? A to jest ironia.
Edit: jest jeszcze w Tobie trochę człowieczeństwa
Rozejm.
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2026 6:47 pm przez jollyroger72, łącznie zmieniany 1 raz.
-
gioconda2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986
Dziękuję, że założyłaś, bo inni dużo gadali, a nikt nie zrobił, ale ... Nie zmienia się zasad w trakcie. Czekamy do końca ankiety.
Zmiany najwcześniej mogą wejść w życie od 301 notowania. Czy potrzeba nowej ankiety? Czy wypowiadamy się tu?
Wg mnie 301 może być. Nie będzie to miało wpływu na tworzenie zestawu. Uważność potrzebna będzie przy liczeniu głosów. I ... jeżeli nasi prowadzący się zbuntują, to ta lista padnie. Nie będzie miał kto liczyć i weryfikować zestawów. Jeżeli my się zbuntujemy, to też.
Zatem odpowiedzmy sobie na pytanie: czy chcemy by ta Lista trwała?
-
AlekOb
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2011
Wstrzymajcie konie proszę, bo to do niczego nie prowadzi.
Czekamy do końca ankiety, jak była ustawiona i ewentualne zmiany od głosowania na 301. notowanie (akurat z nową setką).
Czekamy do końca ankiety, jak była ustawiona i ewentualne zmiany od głosowania na 301. notowanie (akurat z nową setką).
- jollyroger72
-
czyku
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1986
Już przed ankietą rozmawialiśmy, że zmiany wprowadzimy od 301 notowania i to jest dobry czas. 3 setki po staremu od czwartej po nowemu i nie kłóćmy się bo za chwilę ta lista stanie się kadłubowa. To ma być zabawa.
- obserw99
Czas skończyć szermierkę słowną. OK, rozejmjollyroger72 pisze: ↑pn lut 16, 2026 6:28 pmTy się DOBRZE czujesz?
Agresję tu widzisz? A to jest ironia.
Edit: jest jeszcze w Tobie trochę człowieczeństwa![]()
Rozejm.
To może kilka moich spostrzeżeń.
1. Pierwsza wypowiedź jollyrogera72 niby była jasna, ale ja też w pierwszej chwili zgłupiałem. Zabrakło mi jednego słowa, po którym wszystko dla mnie byłoby jasne: przez kolejnych 100 notowań. I jakby co to obserw99 przeprosił za niezrozumienie i to powinno zakończyć ten temat.
2. Logiczne w kontekście pierwszego postu jest, że zmiany mogą być wprowadzone najwcześniej od 301 notowania, ale trzeba było jeszcze potwierdzić, że wtedy dokładnie. I chyba wszyscy się z tym zgadzają.
3. Padło i tutaj zbyt wiele złych słow z kilku stron i mam nadzieję, że wszyscy się zgodzą, że jest rozejm i będzie OK.
4. Całkowicie popieram to, żeby przez kolejnych 100 tygodni nie było żadnych dyskusji o zmianie zasad listy (chociaż z chęcią zniósłbym zasadę 4 tygodni).
1. Pierwsza wypowiedź jollyrogera72 niby była jasna, ale ja też w pierwszej chwili zgłupiałem. Zabrakło mi jednego słowa, po którym wszystko dla mnie byłoby jasne: przez kolejnych 100 notowań. I jakby co to obserw99 przeprosił za niezrozumienie i to powinno zakończyć ten temat.
2. Logiczne w kontekście pierwszego postu jest, że zmiany mogą być wprowadzone najwcześniej od 301 notowania, ale trzeba było jeszcze potwierdzić, że wtedy dokładnie. I chyba wszyscy się z tym zgadzają.
3. Padło i tutaj zbyt wiele złych słow z kilku stron i mam nadzieję, że wszyscy się zgodzą, że jest rozejm i będzie OK.
4. Całkowicie popieram to, żeby przez kolejnych 100 tygodni nie było żadnych dyskusji o zmianie zasad listy (chociaż z chęcią zniósłbym zasadę 4 tygodni).
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Skoro tak, to lepiej wstrzymajmy konie. 
Nie będziemy oblegać Jeruzalem.