Czyli połowa nowości w top 35 się obroniła. Dwa zaskoczenia i to bardzo niemiłe: Spolsky w top 20 i i dużo słabszy od poprzednich Boss na szczycie.
Notowanie 191 - 20.06.2025 (Mateusz Fusiarz), Wyjazdowa z Torunia
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Re: Notowanie 191 - 20.06.2025 (Mateusz Fusiarz), Wyjazdowa z Torunia
O prowadzeniu Fusiarza mogę lepiej powiedzieć, będąc na miejscu i słysząc to, co tam wyczyniał. Dużą część czasu zajmowały mu zdjęcia i rozmowy ze słuchaczami. Ale jego komentarze między utworami i rozmowy z Rafałem (Grzebalskim?) były niezwykle smakowite, w czym duża zasługa jego rozmówcy. A nim na antenie usłyszeliśmy Stelmacha to poprowadził z nim taką rozmowę, że totalnie rozbawił widownię. Totalny luz kupił nas wszystkich na Rynku.
Dodam, że między nim a słuchaczami była wąska ścieżka, którą przechodzili ludzie, co też było komentowane przez Mateusza.
Jeden z gości to były uczeń szkoły, w której pracuję.
Po liście spotkałem się przypadkowo z nemo (część forumowiczów ją zna).
Dodam, że między nim a słuchaczami była wąska ścieżka, którą przechodzili ludzie, co też było komentowane przez Mateusza.
Jeden z gości to były uczeń szkoły, w której pracuję.
Po liście spotkałem się przypadkowo z nemo (część forumowiczów ją zna).
Tak miało być początkowo, ale przesunęli o kilkanaście (lub nieco ponad 20) metrów.
Jakoś to przeżyję. Szczególnie że mała szansa, żebym to oglądał. Ja nawet za bardzo nie wiem, co to Instagram.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Jestem na FB radia i jakoś nie widzę...