Zresztą, ja wolę żeby na minimaxie się skoncentrował. Ostatnio też coś z tym mieszają, bo ostatnie dwa niedzielne trwały 5 godzin

Kaczkowski byłby dobry np. na jakieś podsumowania, albo Top Wszech Czasów.
Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
Podpisuję sie obiema rękamiiksinska pisze:Dla mnie Baron mógłby być ojcem chrzestnym, takim co czuwa ,a w roli prowadzącego nie miałabym nic przeciwko Łukawskiemu, Baron jest trochę za grzeczny na Listę ( lubię go ogólnie ), Marcel taki trochę niepokorny, na luzie, dowcipny, w sam raz
Tylko nie to! Anita zaszła już o wiele dalej niż Varius Manx. Teraz byłby to krok wstecz. Warto za to czekać kilka lat, aby od czasu do czasu Anita zaśpiewała którąś piosenkę z czasów Varius Manx tak jak w zeszłym roku Piosenkę księżycową na festiwalu Top Trendy. Z tego co wiem póki co Anita planuje ostatnią płytę z Porterem a chwilę potem solową płytę po polsku. A co do tematu. W zasadzie nie słucham trójki, słucham tylko listy. Pan Baron nie za bardzo mi się podoba na miejscu Pana Marka. Ot tyle.adrianec pisze: - powrót choć na jedną płytę Anity Lipnickiej do Varius Manx
Kuba, dałeś już może tego linka do stronach Trójki?pawelek pisze:Ja mogę prowadzić LP3