3 ZLOT FORUM LP3 21-23 WRZEŚNIA 2007!!!

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

kwiaciareczka

Post autor: kwiaciareczka »

A może w Góry Izerskie chłopaki jedźcie? 8)
grzes

Post autor: grzes »

A może w Góry Izerskie chłopaki jedźcie?
A dołączysz do nas?
kwiaciareczka

A mogę? Tak po 3 postach? :wink:
Bardzo atrakcyjna propozycja! Bez konkretnej daty i poważnego przemyślenia sprawy, nie odpowiem. Ale jeśli miało by być spotkanie z Niedźwiedziem i serio zapraszalibyście mnie, to nie wiem, co mogłoby mnie powstrzymać!
ku3a

Post autor: ku3a »

zakladajac, ze zlot w ogole bedzie..., to:
kiedy bedzie to wciaz nie wiadomo, bo jak widac ludzie sie nie kwapia, zeby sie wypowiadac...
co na nim bedzie, to tez jeszcze nie wiadomo, choc pomyslow juz troche jest 8) .
a jesli masz watpliwosci czy po 3 postach mozna juz sie ubiegac o bycie zlotowiczem, to... masz jeszcze troche czasu, mozesz wziac udzial w tylu dyskusjach, ze hej :-). Zapraszamy!
kwiaciareczka

ku3a, tylko ja się nie bardzo czuję kompetentna, jeśli chodzi o muzykę, nie rzucam tytułami jak z rękawa itp...
Wypowiadać się na temat ,,kto za Niedźwiedzia'' też dla mnie nie ma sensu, jeśli nie On, to mi rybka kto, i tak mi będzie smutno jeszcze bardzo długo podczas listy, no i wiadomo, że jest On niezastąpiony.
A propos tego spotkania z Niedźwiedziem, to czy ktoś już zaczął Go namawiać? Bo mi i tak na maila nie odpowie. Więc może ktoś z Niedźwiedziem by ustalił termin, jaki Jemu by pasował?Jeśli oczywiście realne jest w ogóle takie spotkanie.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

ku3a pisze:kiedy bedzie to wciaz nie wiadomo, bo jak widac ludzie sie nie kwapia, zeby sie wypowiadac...
no właśnie.. czekamy :roll: mam nadzieje że pozostali zlotowicze z II zlotu też się tutaj odezwą...
ku3a

kwiaciareczka pisze:ku3a, tylko ja się nie bardzo czuję kompetentna, jeśli chodzi o muzykę, nie rzucam tytułami jak z rękawa itp...
w zlocie chodzi przede wszystkim o to, zeby spotkali sie ludzie dla ktorych Lista to cos wiecej niz tylko 3 godziny muzyki przeplatanej zapowiedziami jakiegos facia. Chodzi o to, zeby sie spotkac, poznac, zeby wymienic sie wspomnieniami. Poczytaj nasze relacje z drugiego zlotu. Sama uznasz czy to jest dobry dla Ciebie sposob na spedzenie weekendu.
kwiaciareczka pisze:Wypowiadać się na temat ,,kto za Niedźwiedzia'' też dla mnie nie ma sensu, jeśli nie On, to mi rybka kto, i tak mi będzie smutno jeszcze bardzo długo podczas listy, no i wiadomo, że jest On niezastąpiony.
no i dobrze, to jest Twoje zdanie. Jedni chca, zeby Lista trwala dalej, a dla innych ona juz nigdy nie bedzie taka sama. Jedno i drugie zdanie jest wartosciowe, bo jest osobistym zdaniem osoby jakos zwiazanej z Lista, a ze zdania sa rozne to oczywiste, bo tez kazdy inaczej reaguje na pewne wydarzenia.
Awatar użytkownika
mumineck

Post autor: mumineck »

Ja mam podobnie, jak kwiaciareczka, jestem tu od niedawna, 8 postów na koncie, listy słucham od zaledwie 10 lat i też nie jestem biegła, jeśli chodzi o wykonawców i tytuły piosenek prezentowane na liście. Nie wiem czy w związku z tym kwalifikuję się jako uczestnik takiego zlotu, ale...powiem Wam, chłopaki, że...bardzo bym chciała spotkać się z innymi fanami listy, zwłaszcza w tej nowej, rzeczywiście zupełnie "nienormalnej" sytuacji. A gdyby jeszcze red. Marek N. się pojawił...eech, rozmarzyłam się :oops:
ku3a

mumineck pisze:Nie wiem czy w związku z tym kwalifikuję się jako uczestnik takiego zlotu, ale...powiem Wam, chłopaki, że...bardzo bym chciała spotkać się z innymi fanami listy
tak wiec spelniasz podstawowe kryterium, sprawa zalatwiona :-)
8 postow na poczatek bardzo dobre, moze do zlotu bedzie 80 ;-)
kwiaciareczka

Dobrze, przejdźmy od słów do czynów plissss, bo też się rozmarzyłam! Macie jakiś kontakt z redaktorem Markiem N? Bez Niedźwiedzia też miło byłoby Was poznać :D Tylko, że jeśli miałby się ten zlot odbyć we wrześniu, to teraz jest dla mnie ostatni dzwonek, żeby ustalić KIEDY.
Lista i trójka to jakieś 2/3 mojego życia i nie jest zbiorem zwykłych audycji. Ale bez Niedźwiedzia lista być może stanie się po prostu dobrą audycją z dobrą muzyką, nie wiem, pożyjemy, zobaczymy.
Ku3a, jeśliby lista nie była czymś wyjątkowym dla mnie, to czy w ogóle bym się tu udzielała?Mam jedno takie forum bliskie mi bardzo, które teraz mocno zaniedbuję, bo czasu to ja za wiele nie mam. Chociaż przyznam się bez bicia, że nie głosuję regularnie :oops: . Chyba, że pojawia się Bjork, chociaż ostanio i bez moich głosów radziła sobie nieźle, ale pamiętam inne czasy...
kajman

Post autor: kajman »

Faktycznie na razie wygląda to krucho. Pozwoliłem sobie sporządzić taką listę bardziej życzeniową niż realną:
1. Martyr
2. Gary
3. tadzio3
4. ku3a
5. Campari
6. kwiaciareczka
7. mumineck
8. kajman
9. Grzesost
10. Yacy
11. Robinson
Uwagi!
9. brak jednoznacznej deklaracji, ale wypowiedź wskazuje na chęć uczestnictwa
10. termin mu nie pasuje, ale gdyby można było spotkać się z Niedźwiedziem...
11. tutaj to bardzo życzeniowo, ale jest szansa, skoro wypowiadał się w temacie, no i być może jeżeli tak, to nie sam
Czyli na razie faktycznie nie wygląda to rewelacyjnie, szczególnie, że zawsze wychodzi z tych chętnych około połowa.
W związku z tym zapraszam ewentualnych chętnych o deklarowanie się, bo to wygląda, że jeżeli już, to za około miesiąc.
Awatar użytkownika
Martyr

Skoro kajman taką listę sporządził, to i ja dodam od siebie dwa słówka.. :)
Z prywatnej korespondencji jaką nawiązałam z forumowiczami obecnymi na zlocie nr 2, tudzież innymi chętnymi na trzeci zlot, myśle że mogę nieco zdradzić.
kajman pisze:9. Grzesost (...)
Grzesiek wstępnie wpisał się na listę
kajman pisze:11. Robinson (...)
11. tutaj to bardzo życzeniowo, ale jest szansa, skoro wypowiadał się w temacie, no i być może jeżeli tak, to nie sam

Robinson na razie jeszcze nie bardzo wie. Jest teraz na urlopie i liczy na to, że gdy się on skończy to dowie się czy może być na zlocie w ustalonym przez nas terminie.

Z innych osób, które jak na razie wykazały chęć uczestnictwa w III zlocie: Wojtek (obecny na II zlocie), Szakal35, Megalomaniac 3-owy. Gdyby jeszcze osoby te zechciały odezwać się w tym temacie i potwierdzić to, byłoby fajnie.
kajman pisze:W związku z tym zapraszam ewentualnych chętnych o deklarowanie się, bo to wygląda, że jeżeli już, to za około miesiąc.
Tak jest. Nie czekajcie na ostatnią minutę, bo są sprawy związane z organizacją, które trzeba szybciej ustalić.

btw - czy ktoś pamięta, jakie było pierwsze pytanie w konkursie Ku3y na II zlocie?? :wink:
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2007 9:14 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 2 razy.
leszekno

Post autor: leszekno »

Oczywiście, ja na 100 % będę uczestniczył w III Zlocie! (za wyjątkiem weekendu 01-02.09 - wesele koleżanki).

Mimo, że nie odzywałem się jeszcze w tej rubryce, czekam z wielką niecierpliwością na trzeci Zlot!!!
Awatar użytkownika
Martyr

leszekno pisze:Oczywiście, ja na 100 % będę uczestniczył w III Zlocie! (za wyjątkiem weekendu 01-02.09 - wesele koleżanki).

Mimo, że nie odzywałem się jeszcze w tej rubryce, czekam z wielką niecierpliwością na trzeci Zlot!!!
Miło to słyszeć. Jesteś zapisany na listę :D
grzes

Post autor: grzes »

Skoro kajman taką listę sporządził, to i ja dodam od siebie dwa słówka..
Z prywatnej korespondencji jaką nawiązałam z forumowiczami obecnymi na zlocie nr 2, tudzież innymi chętnymi na trzeci zlot, myśle że mogę nieco zdradzić.
kajman napisał:
9. Grzesost (...)
Grzesiek wstępnie wpisał się na listę
Potwierdzam chec. Wrocilem z uropu zmienilem prace, a poza tym musze z toba Kajmanie porozmawiac (jesli sobie przypominasz o czym?. Bo u ciebie pamiec coraz slabsza:))
Ja mam podobnie, jak kwiaciareczka, jestem tu od niedawna, 8 postów na koncie, listy słucham od zaledwie 10 lat i też nie jestem biegła, jeśli chodzi o wykonawców i tytuły piosenek prezentowane na liście.
Nie martw sie ja slucham niewiele dluzej :wink: Mam jakis 70 postow przez dwa lata a na drugi zlot pojechalem :lol:
ku3a

Martyr pisze:btw - czy ktoś pamięta, jakie było pierwsze pytanie w konkursie Ku3y na II zlocie?? :wink:
:lol: :lol:
no wlasnie!!
punkty na konkursie zostaly przyznane, a teraz jakies niezdecydowanie? Tak to sie nie bedziemy bawic :wink: .
Awatar użytkownika
Martyr

Gary chyba też jest zainteresowany zlotem :) Przez pomyłkę oznajmił to w innym temacie.
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

ku3a pisze:zakladajac, ze zlot w ogole bedzie..., to:
kiedy bedzie to wciaz nie wiadomo, bo jak widac ludzie sie nie kwapia, zeby sie wypowiadac...
To ja powiem tak: dostosuję się w miarę możliwości do każdego terminu, niezależnie od miejsca i okoliczności... nie mogę z przyczyn obiektywnych
deklarować optymalnych terminów, ale — jak i na poprzednich zlotach — co najmniej na jeden dzionek, pojawię się!
I proponuję tak podejść do tematu — nie trzeba koniecznie trzech dni, wystarczy jeden dzionek, a spędzony maksymalnie intensywnie. Niech to będzie np. sobota... łatwiej wtedy zorganizować sobie czas wolny. Oczywiście trzy dni to najlepsze rozwiązanie, ale nie dla wszystkich możliwe do zrealizowania.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Teraz jak w piątek nie ma już Marka to też w ten sposób podchodzę i ewentualnie w sobotę, ale się zjawię. (jak to napisałem przez pomyłkę w innym wątku :wink: )
ku3a

JaceK pisze:I proponuję tak podejść do tematu — nie trzeba koniecznie trzech dni, wystarczy jeden dzionek, a spędzony maksymalnie intensywnie. Niech to będzie np. sobota... łatwiej wtedy zorganizować sobie czas wolny. Oczywiście trzy dni to najlepsze rozwiązanie, ale nie dla wszystkich możliwe do zrealizowania.
oczywiscie, ze nie kazdy moze od piatkowego popoludnia/wieczoru do niedzielnego poludnia i wtedy milo jest jak pojawi sie chocby na sama sobote, ale pewnie niejedna osoba bedzie sie bardzo cieszyc jesli ten zlot trwalby tyle samo co 2 poprzednie.
Awatar użytkownika
Martyr

ku3a pisze:punkty na konkursie zostaly przyznane, a teraz jakies niezdecydowanie? Tak to sie nie bedziemy bawic :wink: .
otóż to :wink:
ku3a pisze:ale pewnie niejedna osoba bedzie sie bardzo cieszyc jesli ten zlot trwalby tyle samo co 2 poprzednie.
ja należę do tej grupy osób :) ale nie mam nic przeciwko temu, żeby Ci co nie mogą zlotować tak długo, byli np. 1 dzień na zlocie.
szakal35
Listy Przebojów Trójki słucham od: 856

Post autor: szakal35 »

Witam. Wywołany do tablicy przez Martyrkę, oznajmiam, że bardzo chętnie pojawię się na zlocie :) Na dziś wszystkie terminy wolne. Mam też nadzieję, że podołam finansowo. Dlatego proszę o wpis na listę uczestników :)
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Też poważnie sie zastanawiam nad obecnością na zolocie, ale z tego co zrozumiałem to jeszcze nie wiadomo dokładnie gdzie on miałby sie odbyć, planowałem wyjechać we wrześniu na wakacje za granice ale sam jeszcze nie wiem gdzie i kiedy załapie jakiś last minut ale z dwa weekendy powinienem mieć we wrzesniu wolne, do Warszawy mam dobre połączenie i mógłbym byc najwczesniej około południa w sobote ale za to wracać musze dopiero w poniedziałek :-). Czekam na konkrety.
Awatar użytkownika
Martyr

Zauważyłeś co kajman napisał?
kajman pisze:Miejsce musi być oczywiście blisko W-wy, najlepiej w niej, bo w piątek trzeba zaliczyć listę.
Sądzę, że właśnie będzie tak jak w przypadku dwóch poprzednich zlotów - będziemy zlotować niedaleko stolicy.
kwiaciareczka

Nie ma to jak czekanie na męskie decyzje... Widzę, że weekendy 1-2, 8-9 odpadają, więc zostają trzy: 15-16, 22-23, 29-30. W ten ostatni studenci pewnie będą już chcieli zjeżdżać na stancje itp, więc może niech stanie na 22-23 - początek jesieni??? Sorry, że tak poganiam i tak nie wiem na bank czy uda mi się przyjechać (baaardzo bym chciała), ale jeśli może się udać, to pod warunkiem, że będę wiedziała JUŻ...
A miejsce to może ktoś z Warszawy zaproponuje...
Zablokowany