3 ZLOT FORUM LP3 21-23 WRZEŚNIA 2007!!!
-
-
zakladajac, ze zlot w ogole bedzie..., to:
kiedy bedzie to wciaz nie wiadomo, bo jak widac ludzie sie nie kwapia, zeby sie wypowiadac...
co na nim bedzie, to tez jeszcze nie wiadomo, choc pomyslow juz troche jest
.
a jesli masz watpliwosci czy po 3 postach mozna juz sie ubiegac o bycie zlotowiczem, to... masz jeszcze troche czasu, mozesz wziac udzial w tylu dyskusjach, ze hej
. Zapraszamy!
kiedy bedzie to wciaz nie wiadomo, bo jak widac ludzie sie nie kwapia, zeby sie wypowiadac...
co na nim bedzie, to tez jeszcze nie wiadomo, choc pomyslow juz troche jest

a jesli masz watpliwosci czy po 3 postach mozna juz sie ubiegac o bycie zlotowiczem, to... masz jeszcze troche czasu, mozesz wziac udzial w tylu dyskusjach, ze hej

-
ku3a, tylko ja się nie bardzo czuję kompetentna, jeśli chodzi o muzykę, nie rzucam tytułami jak z rękawa itp...
Wypowiadać się na temat ,,kto za Niedźwiedzia'' też dla mnie nie ma sensu, jeśli nie On, to mi rybka kto, i tak mi będzie smutno jeszcze bardzo długo podczas listy, no i wiadomo, że jest On niezastąpiony.
A propos tego spotkania z Niedźwiedziem, to czy ktoś już zaczął Go namawiać? Bo mi i tak na maila nie odpowie. Więc może ktoś z Niedźwiedziem by ustalił termin, jaki Jemu by pasował?Jeśli oczywiście realne jest w ogóle takie spotkanie.
Wypowiadać się na temat ,,kto za Niedźwiedzia'' też dla mnie nie ma sensu, jeśli nie On, to mi rybka kto, i tak mi będzie smutno jeszcze bardzo długo podczas listy, no i wiadomo, że jest On niezastąpiony.
A propos tego spotkania z Niedźwiedziem, to czy ktoś już zaczął Go namawiać? Bo mi i tak na maila nie odpowie. Więc może ktoś z Niedźwiedziem by ustalił termin, jaki Jemu by pasował?Jeśli oczywiście realne jest w ogóle takie spotkanie.
w zlocie chodzi przede wszystkim o to, zeby spotkali sie ludzie dla ktorych Lista to cos wiecej niz tylko 3 godziny muzyki przeplatanej zapowiedziami jakiegos facia. Chodzi o to, zeby sie spotkac, poznac, zeby wymienic sie wspomnieniami. Poczytaj nasze relacje z drugiego zlotu. Sama uznasz czy to jest dobry dla Ciebie sposob na spedzenie weekendu.kwiaciareczka pisze:ku3a, tylko ja się nie bardzo czuję kompetentna, jeśli chodzi o muzykę, nie rzucam tytułami jak z rękawa itp...
no i dobrze, to jest Twoje zdanie. Jedni chca, zeby Lista trwala dalej, a dla innych ona juz nigdy nie bedzie taka sama. Jedno i drugie zdanie jest wartosciowe, bo jest osobistym zdaniem osoby jakos zwiazanej z Lista, a ze zdania sa rozne to oczywiste, bo tez kazdy inaczej reaguje na pewne wydarzenia.kwiaciareczka pisze:Wypowiadać się na temat ,,kto za Niedźwiedzia'' też dla mnie nie ma sensu, jeśli nie On, to mi rybka kto, i tak mi będzie smutno jeszcze bardzo długo podczas listy, no i wiadomo, że jest On niezastąpiony.
Ja mam podobnie, jak kwiaciareczka, jestem tu od niedawna, 8 postów na koncie, listy słucham od zaledwie 10 lat i też nie jestem biegła, jeśli chodzi o wykonawców i tytuły piosenek prezentowane na liście. Nie wiem czy w związku z tym kwalifikuję się jako uczestnik takiego zlotu, ale...powiem Wam, chłopaki, że...bardzo bym chciała spotkać się z innymi fanami listy, zwłaszcza w tej nowej, rzeczywiście zupełnie "nienormalnej" sytuacji. A gdyby jeszcze red. Marek N. się pojawił...eech, rozmarzyłam się 

-
Dobrze, przejdźmy od słów do czynów plissss, bo też się rozmarzyłam! Macie jakiś kontakt z redaktorem Markiem N? Bez Niedźwiedzia też miło byłoby Was poznać
Tylko, że jeśli miałby się ten zlot odbyć we wrześniu, to teraz jest dla mnie ostatni dzwonek, żeby ustalić KIEDY.
Lista i trójka to jakieś 2/3 mojego życia i nie jest zbiorem zwykłych audycji. Ale bez Niedźwiedzia lista być może stanie się po prostu dobrą audycją z dobrą muzyką, nie wiem, pożyjemy, zobaczymy.
Ku3a, jeśliby lista nie była czymś wyjątkowym dla mnie, to czy w ogóle bym się tu udzielała?Mam jedno takie forum bliskie mi bardzo, które teraz mocno zaniedbuję, bo czasu to ja za wiele nie mam. Chociaż przyznam się bez bicia, że nie głosuję regularnie
. Chyba, że pojawia się Bjork, chociaż ostanio i bez moich głosów radziła sobie nieźle, ale pamiętam inne czasy...

Lista i trójka to jakieś 2/3 mojego życia i nie jest zbiorem zwykłych audycji. Ale bez Niedźwiedzia lista być może stanie się po prostu dobrą audycją z dobrą muzyką, nie wiem, pożyjemy, zobaczymy.
Ku3a, jeśliby lista nie była czymś wyjątkowym dla mnie, to czy w ogóle bym się tu udzielała?Mam jedno takie forum bliskie mi bardzo, które teraz mocno zaniedbuję, bo czasu to ja za wiele nie mam. Chociaż przyznam się bez bicia, że nie głosuję regularnie

Faktycznie na razie wygląda to krucho. Pozwoliłem sobie sporządzić taką listę bardziej życzeniową niż realną:
1. Martyr
2. Gary
3. tadzio3
4. ku3a
5. Campari
6. kwiaciareczka
7. mumineck
8. kajman
9. Grzesost
10. Yacy
11. Robinson
Uwagi!
9. brak jednoznacznej deklaracji, ale wypowiedź wskazuje na chęć uczestnictwa
10. termin mu nie pasuje, ale gdyby można było spotkać się z Niedźwiedziem...
11. tutaj to bardzo życzeniowo, ale jest szansa, skoro wypowiadał się w temacie, no i być może jeżeli tak, to nie sam
Czyli na razie faktycznie nie wygląda to rewelacyjnie, szczególnie, że zawsze wychodzi z tych chętnych około połowa.
W związku z tym zapraszam ewentualnych chętnych o deklarowanie się, bo to wygląda, że jeżeli już, to za około miesiąc.
1. Martyr
2. Gary
3. tadzio3
4. ku3a
5. Campari
6. kwiaciareczka
7. mumineck
8. kajman
9. Grzesost
10. Yacy
11. Robinson
Uwagi!
10. termin mu nie pasuje, ale gdyby można było spotkać się z Niedźwiedziem...
11. tutaj to bardzo życzeniowo, ale jest szansa, skoro wypowiadał się w temacie, no i być może jeżeli tak, to nie sam
Czyli na razie faktycznie nie wygląda to rewelacyjnie, szczególnie, że zawsze wychodzi z tych chętnych około połowa.
W związku z tym zapraszam ewentualnych chętnych o deklarowanie się, bo to wygląda, że jeżeli już, to za około miesiąc.
Skoro kajman taką listę sporządził, to i ja dodam od siebie dwa słówka..
Z prywatnej korespondencji jaką nawiązałam z forumowiczami obecnymi na zlocie nr 2, tudzież innymi chętnymi na trzeci zlot, myśle że mogę nieco zdradzić.
Robinson na razie jeszcze nie bardzo wie. Jest teraz na urlopie i liczy na to, że gdy się on skończy to dowie się czy może być na zlocie w ustalonym przez nas terminie.
Z innych osób, które jak na razie wykazały chęć uczestnictwa w III zlocie: Wojtek (obecny na II zlocie), Szakal35, Megalomaniac 3-owy. Gdyby jeszcze osoby te zechciały odezwać się w tym temacie i potwierdzić to, byłoby fajnie.
btw - czy ktoś pamięta, jakie było pierwsze pytanie w konkursie Ku3y na II zlocie??

Z prywatnej korespondencji jaką nawiązałam z forumowiczami obecnymi na zlocie nr 2, tudzież innymi chętnymi na trzeci zlot, myśle że mogę nieco zdradzić.
Grzesiek wstępnie wpisał się na listękajman pisze:9. Grzesost (...)
kajman pisze:11. Robinson (...)
Robinson na razie jeszcze nie bardzo wie. Jest teraz na urlopie i liczy na to, że gdy się on skończy to dowie się czy może być na zlocie w ustalonym przez nas terminie.
Z innych osób, które jak na razie wykazały chęć uczestnictwa w III zlocie: Wojtek (obecny na II zlocie), Szakal35, Megalomaniac 3-owy. Gdyby jeszcze osoby te zechciały odezwać się w tym temacie i potwierdzić to, byłoby fajnie.
Tak jest. Nie czekajcie na ostatnią minutę, bo są sprawy związane z organizacją, które trzeba szybciej ustalić.kajman pisze:W związku z tym zapraszam ewentualnych chętnych o deklarowanie się, bo to wygląda, że jeżeli już, to za około miesiąc.
btw - czy ktoś pamięta, jakie było pierwsze pytanie w konkursie Ku3y na II zlocie??

Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2007 9:14 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 2 razy.
Potwierdzam chec. Wrocilem z uropu zmienilem prace, a poza tym musze z toba Kajmanie porozmawiac (jesli sobie przypominasz o czym?. Bo u ciebie pamiec coraz slabsza:))Skoro kajman taką listę sporządził, to i ja dodam od siebie dwa słówka..
kajman napisał:
9. Grzesost (...)
Grzesiek wstępnie wpisał się na listę
Nie martw sie ja slucham niewiele dluzejJa mam podobnie, jak kwiaciareczka, jestem tu od niedawna, 8 postów na koncie, listy słucham od zaledwie 10 lat i też nie jestem biegła, jeśli chodzi o wykonawców i tytuły piosenek prezentowane na liście.

-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
To ja powiem tak: dostosuję się w miarę możliwości do każdego terminu, niezależnie od miejsca i okoliczności... nie mogę z przyczyn obiektywnychku3a pisze:zakladajac, ze zlot w ogole bedzie..., to:
deklarować optymalnych terminów, ale — jak i na poprzednich zlotach — co najmniej na jeden dzionek, pojawię się!
I proponuję tak podejść do tematu — nie trzeba koniecznie trzech dni, wystarczy jeden dzionek, a spędzony maksymalnie intensywnie. Niech to będzie np. sobota... łatwiej wtedy zorganizować sobie czas wolny. Oczywiście trzy dni to najlepsze rozwiązanie, ale nie dla wszystkich możliwe do zrealizowania.
oczywiscie, ze nie kazdy moze od piatkowego popoludnia/wieczoru do niedzielnego poludnia i wtedy milo jest jak pojawi sie chocby na sama sobote, ale pewnie niejedna osoba bedzie sie bardzo cieszyc jesli ten zlot trwalby tyle samo co 2 poprzednie.JaceK pisze:I proponuję tak podejść do tematu — nie trzeba koniecznie trzech dni, wystarczy jeden dzionek, a spędzony maksymalnie intensywnie. Niech to będzie np. sobota... łatwiej wtedy zorganizować sobie czas wolny. Oczywiście trzy dni to najlepsze rozwiązanie, ale nie dla wszystkich możliwe do zrealizowania.
otóż toku3a pisze:punkty na konkursie zostaly przyznane, a teraz jakies niezdecydowanie? Tak to sie nie bedziemy bawic.

ja należę do tej grupy osóbku3a pisze:ale pewnie niejedna osoba bedzie sie bardzo cieszyc jesli ten zlot trwalby tyle samo co 2 poprzednie.

Też poważnie sie zastanawiam nad obecnością na zolocie, ale z tego co zrozumiałem to jeszcze nie wiadomo dokładnie gdzie on miałby sie odbyć, planowałem wyjechać we wrześniu na wakacje za granice ale sam jeszcze nie wiem gdzie i kiedy załapie jakiś last minut ale z dwa weekendy powinienem mieć we wrzesniu wolne, do Warszawy mam dobre połączenie i mógłbym byc najwczesniej około południa w sobote ale za to wracać musze dopiero w poniedziałek
. Czekam na konkrety.

-
Nie ma to jak czekanie na męskie decyzje... Widzę, że weekendy 1-2, 8-9 odpadają, więc zostają trzy: 15-16, 22-23, 29-30. W ten ostatni studenci pewnie będą już chcieli zjeżdżać na stancje itp, więc może niech stanie na 22-23 - początek jesieni??? Sorry, że tak poganiam i tak nie wiem na bank czy uda mi się przyjechać (baaardzo bym chciała), ale jeśli może się udać, to pod warunkiem, że będę wiedziała JUŻ...
A miejsce to może ktoś z Warszawy zaproponuje...
A miejsce to może ktoś z Warszawy zaproponuje...