nie no , chyba wszyscy będą chętniRobinson pisze:.
Z wypowiedzi w tym temacie wynika, że chętnymi chyba będą:
73 ku3a
54 stavanger
46 Gary
38 jackal

Myślę, że przyjmiemy tą listę jako wyjściową i Ty będziesz dorzucał kolejne osoby umieszczając je na właściwym miejsc. Teraz chyba zgłosili się jeszczeRobinson pisze:OK, ale myślę, że w międzyczasie zagłosujemy już na "23" (od dzisiejszego popołudnia do następnego piątku) i może na Scorpions, a w tym czasie niech się chętni zgłaszają.
73 ku3a
54 stavanger
46 Gary
38 jackal
33 kajman
29 Robinson
21 Bodeczek
11 HERMMAN
2 drwycior
0 jaszczomp
0 yeti
Problem jest taki, że właśnie po to także głosujemy, żebyśmy mogli te piosenki poznać. My i inni Trójkowicze.Miszon pisze:Akcja jest jak najbardziej szczytna. Sam o tym myślałem (zwłaszcza jak usłyszałem, że może "Akurat" pan Marek wrzuci do zestawu). Jedyny problem byłby taki, że warto by chyba wiedzieć, na co się głosuje, bo nie zawsze słyszało się te kawałki. Na ten przykład gdyby nie minimax, to bym nie słyszał nigdy nowych kawałków Scorpionsów (bodajże 4 puszczał).
A może taki tytuł "Śladami "Again", czyli odkrywcy skarbów zestawu do głosowania LP3"Robinson pisze:To moja propozycja byłaby taka, żeby zmienić tytuł tego wątku (yeti) na np. coś w stylu "cotygodniowy wybór utworu do promowania" albo "utwór tygodnia", przenieść go do działu komentarzy (Jacek?) albo ewentualnie założyć tam nowy wątek, w którym w każdym tygodniu ktoś (trzeba by ustalić zasady kto kiedy) podawałby utwór, który chciałby wylansować do poczekalni.
Czyli nowe piosenki w zestawie są wyłączone w tym momencie.kajman pisze:Przy okazji uważam, że powinno być jedno obostrzenie zasad (pewnie niewielkie, bo sprawa jest raczej oczywista). Utwór powinien się znajdować w poprzednim tygodniu w 10 podanej w głosowaniu na forumową przez proponującego (a może nawet w 5).
Nie napisałem tego, że się zgłaszam, więc teraz to nadrabiam. Wyrażam chęć uczestnictwa.Robinson pisze:OK, ale myślę, że w międzyczasie zagłosujemy już na "23" (od dzisiejszego popołudnia do następnego piątku) i może na Scorpions, a w tym czasie niech się chętni zgłaszają.
(...)
46 Gary
(...)
myślę że w tym przypadku nie będzie tego widaćGary pisze:W sumie to okaże się za tydzień jaki wpływ będzie miała nasza akcja.![]()
Nurtuje mnie tylko jedno. Niedźwiedź często mówił o takich akcjach fan-clubów, że jeśli wyłapał to je kasował. Nie wykasuje też naszej akcji?
Ja myślę, że będziemy mieli moralne prawo do niegłosowania na piosenki, które uważamy za ewidentnie złe. Uważam, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, jeżeli nie zagłosuję na Love story. Tylko że uważam, że w takich sytuacjach powinno się o tym powiedzieć. Jak na razie to 23 uważam za piosenkę przeciętną, a Humanity za niezłą, ale zagłosuje na nią, skoro zadeklarowałem chęć udziału w zabawie.Yacy pisze:Gorzej jak w propozycjach będzie coś w rodzaju Strach się bać... Ale! Ale! Ale umowa
A ja slyszalem - w Markomanii.Robinson pisze:No tak ale to musiałaby być naprawdę zbiorowa akcja. W danym tygodniu głosujemy na Blonde Redhead, w następnym na Scorpions, itd. Gdyby się zebrało 20-30 dodatkowych głosów, to może utwór dotarłby nawet do poczekalni. A wtedy mieliby szansę usłyszeć go inni słuchacze, potencjalni głosujący, którzy nie mieliby normalnie szansy usłyszeć danego utworu w radiu. Bo np. Scorpions jeszcze w Trójce nie słyszałem.jaszczomp pisze:A na Scorpions zagłosuję - słowo!
A podobno mozna glosowac na to co sie chce... ;/ ale od dawna wiadomoze Marek swiruje.Gary pisze:W sumie to okaże się za tydzień jaki wpływ będzie miała nasza akcja.![]()
Nurtuje mnie tylko jedno. Niedźwiedź często mówił o takich akcjach fan-clubów, że jeśli wyłapał to je kasował. Nie wykasuje też naszej akcji?