są tacy, którzy głosują już bardzo dawnoRobinson pisze:1. HUMANITY - Scorpions (Sony BMG)
Na razie mało kto zwraca uwagę na nowy Scorpions, niestety.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Tak, Ty już kilka tygodni temu zwróciłeś uwagę na ten kawałek, a ja usłyszałem dopiero parę dni temu. Myslę, że w najbliższym notowaniu forumowej 50-tka murowana, a może się nawet zbliży do 30-tki.Bodeczek pisze:są tacy, którzy głosują już bardzo dawnoRobinson pisze:1. HUMANITY - Scorpions (Sony BMG)
Na razie mało kto zwraca uwagę na nowy Scorpions, niestety.
dzieki serdeczne za poprawienieku3a pisze:witamy.DARK pisze:4. ŚWIAT SIĘ POMYLIŁ – P. Markowska
5. POWIEDZ, GDZIE JEST RAJ – G. Markowski
8. BĘDĘ Z TOBĄ – K. Groniec
pamietaj, zeby podawac pelne nazwy wykonawcow.
A Patrycja to w ogóle jest w zestawie?ku3a pisze:dzieki serdeczne za poprawienieku3a pisze:witamy.DARK pisze:4. ŚWIAT SIĘ POMYLIŁ – P. Markowska
5. POWIEDZ, GDZIE JEST RAJ – G. Markowski
8. BĘDĘ Z TOBĄ – K. Groniec
pamietaj, zeby podawac pelne nazwy wykonawcow.
ja niestety cos takiego pamietam, bo zdarzylo sie to "Staring At The Sun". Tez niby ktos sie pomylil, tez niby jakos kolo srody przywrocili, ale poniewaz juz i tak nie bylo za wysoko, to fajnie ze przez tyle czasu zdobylo tyle glosow, zeby sie utrzymac. Wypadlo i tylekajman pisze:Przeżyłem dzisiaj ciężki szok przeglądając zestaw do głosowania. Od kiedy pamiętam (chyba że mam sklerozę, ale przecież nie aż taką) z zestawu do głosowania usunięto piosenkę, która znajduje się w podstawowej 30.
A ja mam to szczęście że już parę tygodni temu byłem na ich koncerciekajman pisze:Takiemu to dobrze. Może sobie głosować, a ja tego nawet jeszcze nie słyszałem.