a żeby był cały rytuał to z pocałowaniemw rączke...hi ha heGrycek pisze:hmm...ku3a pisze:jeszcze jedno - a jaka bedzie nagroda dla kogos, kto zaproponuje zwycieska piosenke?
Ma ktoś jakiś pomysł?![]()
Wirtualny uścisk dłoni prezesa?

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Czy faktycznie chodzi o zespół Slade, a przypadkiem nie o zespół Sweet?...dominik_fi pisze: (...)
Np. mi bardzo się podoba piosenka Slade - Fox On The Run, ale niestety zespół był już na liście ale bez tej piosenki.
No cóż, utwory te niby w regulamin się wpasowują, ale wątpię, żeby ktoś nie słyszał O-zone (mam złe wspomnienia odnośnie tego utworu związane z wakacjami z przed 3 lat, 30 razy pod rząd ten sam utwór).dominik_fi pisze:Oto moje propozycje:
LT United - We Are The Winners (zeszłoroczna Eurowizja zespół z Litwy)
O-Zone - Numa Numa
S Club 7 - Have you ever
http://rapidshare.com/files/31772498/sk ... 1.rar.html
Faktycznie masz rację Slade nie nagrał tej piosenki tylko Sweet. Ale nie wiedziałem o tym wcześniej ja ją miałem w spisie jako piosenkę Slade-a.djjack pisze:Czy faktycznie chodzi o zespół Slade, a przypadkiem nie o zespół Sweet?...dominik_fi pisze: (...)
Np. mi bardzo się podoba piosenka Slade - Fox On The Run, ale niestety zespół był już na liście ale bez tej piosenki.
Chyba juz wiem, na co zagłosujęjotem3 pisze:2. Hot Blood - Soul Dracula ()
całkiem przyjemny utwór. Równiez byl u mnie na liście, chociaz chyba tylko jeden tydzień.dominik_fi pisze:LT United - We Are The Winners (zeszłoroczna Eurowizja zespół z Litwy)
mysle, ze jak ktos sie nigdy nie zalapal do Poczekalni to... ma fartaRobinson pisze:A jeszcze jedna wątpliwość.
Czy można wrzucać utwory wykonawców, którzy znajdują się obecnie na formularzu do głosowania na LP3, ale wykonawcy ci nigdy nie byli nawet w poczekalni?
PS. Tadzio3 minimalnie ubiegł mnie z podobnym pytaniem.
Jeżeli jest taki regulamin, to trzeba przyjąć utwory i wykonawców bardzo dobrze znanych. Ja naprzykład biorę pod uwagę Boba Dylana albo Toma Waitsa.Grycek pisze:No cóż, utwory te niby w regulamin się wpasowują, ale wątpię, żeby ktoś nie słyszał O-zone (mam złe wspomnienia odnośnie tego utworu związane z wakacjami z przed 3 lat, 30 razy pod rząd ten sam utwór).
A co to jest ta Loituma. Przyznam się, że nigdy o niej nie słyszałem.Grycek pisze:Mam nadzieję ,że nikt nie wstawi Loitumy.
Dylan był.kajman pisze:Jeżeli jest taki regulamin, to trzeba przyjąć utwory i wykonawców bardzo dobrze znanych. Ja naprzykład biorę pod uwagę Boba Dylana albo Toma Waitsa.
http://www.wielkipor.prv.pl/kajman pisze:A co to jest ta Loituma. Przyznam się, że nigdy o niej nie słyszałem.
Dokładnie tak.ku3a pisze: Moze faktycznie nie komplikujmy tych zasad i ustalmy, ze nie mozna proponowac piosenek tych wykonawcow, ktorych chocby jedno nagranie pojawilo sie w Poczekalni albo na Liscie, albo ktorzy sa w propozycjach do Topu.
.
Myślę, że można. Jeśli uważasz, że jest to coś ogólnie nie znanego.Robinson pisze: Czy można wrzucać utwory wykonawców, którzy znajdują się obecnie na formularzu do głosowania na LP3, ale wykonawcy ci nigdy nie byli nawet w poczekalni?
-starajmy się wybierać utwory mało znane. Ustalmy ,że mają to być utwory zespołów, których nie było na liście i na topie wszech czasów
OczywisteGary pisze: PS. Rozumiem, że nie głosujemy na propozycje zgłoszone przez siebie?![]()