Kiedyś była zabawa w znawcę. Może warto ją wznowić i obstawiać
Ogólnie to głosowanie pokazuje jak łatwo ludzie się manipulują i nie głosują tak naprawdę na to co lubią, a tylko na to co im akurat się "ładnie" wyświetli.
Ja proponuję, żeby wszystkie piosenki miały znaczniki z napisem ile są tygodni w zestawie, tylko z różnymi kolorami, im coś nowsze, tym mocniejszy.
Skoro tak wizualnie patroni głosują, to byłby chyba niezły pomysł.
Neo01 pisze: ↑pt paź 28, 2022 8:09 pm
Ja proponuję, żeby wszystkie piosenki miały znaczniki z napisem ile są tygodni w zestawie, tylko z różnymi kolorami, im coś nowsze, tym mocniejszy.
Skoro tak wizualnie patroni głosują, to byłby chyba niezły pomysł.
i do tego niech piosenki ze stażem powyżej 52 tygodni będa opisywane drukiem w kolorze tła
tadzio3 pisze: ↑pt paź 28, 2022 8:13 pm
Wystarczy, że piosenki będą poukładane w zestawie do głosowania chronologicznie.
Najpierw te najnowsze a później coraz starsze.
Wystarczy, że piosenki będą poukładane w zestawie do głosowania chronologicznie.
Ciężko by się szukało swoich faworytów.
Wystarczy wpisywać w tym pasku na górze. Ci którzy naprawdę głosują na ulubione kawałki na pewno swoje znajdą, a pozostali będą głosować na te najnowsze.
Najlepiej jeszcze bez możliwości cofnięcia głosu (pamięta ktoś ukryty awans „Jestem w niebie” w starej Trójce po 38/39 tygodniach przez taką kolejność i brak możliwości cofnięcia głosu po zmianie strony internetowej LP3?)
To znowu piosenki zaczna spadac po tygodniu zamiast po 3.
Ale mozna by bylo sprobowac. Moze w koncu ktoras zmiana pomoze
Ostatnio zmieniony pt paź 28, 2022 8:34 pm przez neisej, łącznie zmieniany 1 raz.