kajman pisze: ↑pt gru 10, 2021 8:32 pm
Wziąłbym muchy byle tylko nie było mrozu.
Przecież nie widzę Mroza w zestawie do głosowania
Za to Muchy faktycznie się mogą pojawić. Może jeszcze Bluszcz? Foo Fighters? Zapewne 2 z tych, bo 3 nowość jest raczej wiadoma.
Pisałem, że nie mam faworyta do wypadku z pominięciem i teraz tym bardziej nie mam, bo właśnie Eda obstawiałbym w pierwszej kolejności? A teraz Elton, U2 czy Bluszcz? Czy jeszcze coś innego?
kajman pisze: ↑pt gru 10, 2021 8:46 pm
Pisałem, że nie mam faworyta do wypadku z pominięciem i teraz tym bardziej nie mam, bo właśnie Eda obstawiałbym w pierwszej kolejności? A teraz Elton, U2 czy Bluszcz? Czy jeszcze coś innego?
Wcale bym się nie zdziwił, jakby była podmiana Bluszczy.
Kuba1201 pisze: ↑pt gru 10, 2021 8:45 pm
Za to Muchy faktycznie się mogą pojawić. Może jeszcze Bluszcz? Foo Fighters? Zapewne 2 z tych, bo 3 nowość jest raczej wiadoma.
No Bluszcz to chyba najbardziej. Zastąpiłby Bluszcz. A zamiast FF to raczej Zaz bym obstawił.
Miało być najwyżej 4, Dziesiąty. A tu taki piękny kawałek 7 w dół.
Vedder w pewnym momencie zaczął dziwnie mi brzmieć. A to przypadkowo dołączyły mi się do niego Schody. Te do nieba. A sam utwór przyjemny i tylko tyle.
bobby-x pisze: ↑pt gru 10, 2021 9:06 pm
A gdzie właciwie są w zestawie piosenki christmasowe? np nowa Abba i.. czy nikt nic nie nagrał okolo-świątecznego?
Właśnie dziwne, że np. dodają drugi utwór w ciągu 2 tygodni od jakiś Palace, o których nikt nie słyszał, a nie ma chociażby świątecznej ABBY, czy Eda z Eltonem.
bobby-x pisze: ↑pt gru 10, 2021 9:06 pm
A gdzie właciwie są w zestawie piosenki christmasowe? np nowa Abba i.. czy nikt nic nie nagrał okolo-świątecznego?
Ostatnio słyszałem w audycji Marty Kuli (dwa, trzy dni temu) jak zagrała jakiś stary kawałek Sorry Boys, a potem powiedziała, że jest już nowa piosenka świąteczna, ale jeszcze jej nie będziemy grać, bo jest za wcześnie. Nie rozumiem toku myślenia niektórych redaktorów.
bobby-x pisze: ↑pt gru 10, 2021 8:44 pm
Zaskakujące były te skoki i sadki tydzień temu, cczyby Marko między 12 a 19 napisał tajemnego maila , że to 15 do góry a tamto 12 w dół bo nie robię zastępstwa ?
Skoro system do głosowania jest szczelny, to musiała być jakaś mała e-mailowa ingerencja, żeby było ciekawiej i bardziej dynamicznie
Kuba1201 pisze: ↑pt gru 10, 2021 9:09 pm
Właśnie dziwne, że np. dodają drugi utwór w ciągu 2 tygodni od jakiś Palace, o których nikt nie słyszał, a nie ma chociażby świątecznej ABBY, czy Eda z Eltonem.
Ta Abba to chyba było "LitlleThings", ładne takie prawie dzwoneczki. A gdzie czasy Sala Solo na pierwszym, ech. czy FGTH i trzech króli w teldsku.
Ostatnio zmieniony pt gru 10, 2021 9:19 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 2 razy.
Kuba1201 pisze: ↑pt gru 10, 2021 9:09 pm
Ta Abba to chyba było "LitlleThings", ładne takie prawie dzwoneczki