Głosowanie na 3 notowanie LP357

Lista piosenek Radia 357

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3

mario85832719
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987

Re: Głosowanie na 3 notowanie LP357

Post autor: mario85832719 »

Ciekawe tylko, czy to "po roku 2000" oznacza to samo dla nas, co dla nich, bo może się okazać różnie :wink:
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Zaraz, zaraz bo to już wtorek i znowu przegapię...

1. Ifi Ude - NASZE DROGI ZŁĄCZYŁ CZAS
2. Olivia Vedder, Eddie Vedder, Glen Hansard - MY FATHER'S DAUGHTER
3. Adele - EASY ON ME
4. Iron Maiden - THE WRITING ON THE WALL
5. Robert Plant & Alison Krauss - CAN'T LET GO
6. Kaśka Sochacka - CICHE DNI
7. David Stypka - FARMARUM
8. Alicia Keys - BEST OF ME
9. Fisz Emade Tworzywo - OK BOOMER
10. Sting - IF IT'S LOVE

11. Eddie Vedder - LONG WAY
12. Patrick The Pan - NIE CHCĘ PSA
13. Eric Clapton - THIS HAS GOTTA STOP
14. Robert Plant & Alison Krauss - HIGH AND LONESOME
15. Ralph Kaminski - PO PROSTU BĄDŹ
Awatar użytkownika
bobby-x

kajman pisze: pn lis 08, 2021 5:23 pm
bobby-x pisze: pn lis 08, 2021 9:37 am Dlaczego nie pasuje do 357, nie rozumiem? Wytłumaczysz mi to?
W moim odczuciu to prostacka komercyjna muzyczka na niskim poziomie. Przy czym piszę o singlach z tej płyty, bo wcześniej zdarzały mu się znacznie lepsze rzeczy.
Czyli Ed Sheeran, Adele, Taylor Swift to prostactwo, tyle lat okupują Topy list UK, US i innych. A w Trójce i 357 dupa. Pytanie, to czemu słuchacz nie może zadecydować o tym, czy te utwory to prostactwo czy się może jednak komuś to podoba? Tylko redakcja decyduje?
Bo jakoś Adela sobie radzi.
Awatar użytkownika
obserw99
Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982

Post autor: obserw99 »

1. Robert Plant & Alison Krauss - HIGH AND LONESOME
2. Robert Plant & Alison Krauss - CAN'T LET GO
3. Dave Gahan & Soulsavers - METAL HEART
4. Ewa Bem - WYRZEŹBIŁAM TWOJĄ TWARZ W POWIETRZU (LIVE)
5. Jazzmeia Horn & Her Noble Force - HE'S MY GUY
6. Black Country, New Road - CHAOS SPACE MARINE
7. Joan As Police Woman & Dave Okumu & Tony Allen - GEOMETRY OF YOU
8. Riverside - STORY OF MY DREAM
9. Organek - CAŁY TEN FEJM
10. Adele - EASY ON ME
Krzysiek1996
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2013

Post autor: Krzysiek1996 »

bobby-x pisze: wt lis 09, 2021 7:56 am
kajman pisze: pn lis 08, 2021 5:23 pm
bobby-x pisze: pn lis 08, 2021 9:37 am Dlaczego nie pasuje do 357, nie rozumiem? Wytłumaczysz mi to?
W moim odczuciu to prostacka komercyjna muzyczka na niskim poziomie. Przy czym piszę o singlach z tej płyty, bo wcześniej zdarzały mu się znacznie lepsze rzeczy.
Czyli Ed Sheeran, Adele, Taylor Swift to prostactwo, tyle lat okupują Topy list UK, US i innych. A w Trójce i 357 dupa. Pytanie, to czemu słuchacz nie może zadecydować o tym, czy te utwory to prostactwo czy się może jednak komuś to podoba? Tylko redakcja decyduje?
Bo jakoś Adela sobie radzi.
No dokładnie, zestaw powinien mieć z 300 utworów, z każdego gatunku muzyki, i skoro to jest lista to słuchacze powinni wybierać to co chcą.
Ale redaktorzy czują, że mają monopol na znanie się muzyce i chore przyzwyczajenia Trójkowe, że czegoś nie wypada grać. Śmiechu warte.
Awatar użytkownika
Neo01
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997

Post autor: Neo01 »

Spokojnie, po prostu propozycje do zestawu są wyborem redaktorów muzycznych stacji. Nie da się zmieścić wszystkiego, a wiadomo, że każdy ma swój gust i podług niego wybiera te propozycje (plus oczywiście piosenki dnia, które są chyba jakimś bardziej kolegialnym wyborem z naczelnym głosem Stelki). A co do liczby utworów, to 300 byłoby moim zdaniem grubą przesadą (na LP3 chyba nigdy 200 nie przekroczyło), aczkolwiek ta liczba na pewno z czasem będzie się mocno zwiększać (co akurat nie uważam za dobre na dłuższą metę).
kajman

Post autor: kajman »

bobby-x pisze: wt lis 09, 2021 7:56 am Czyli Ed Sheeran, Adele, Taylor Swift to prostactwo, tyle lat okupują Topy list UK, US i innych.
1. Przekręcasz moją wypowiedź. Pisałem o konkretnych utworach jednego wykonawcy, nie o całokształcie dokonań większej grupy.
2. Ale akurat właśnie dla tego, że są łatwe, pozbawione ambicji i stawiające na niewyrobionego słuchacza stają się wielkimi przebojami. Bo słuchacz nie szuka dobrej muzyki tylko łatwo wpadającej w uchu. Oczywiście zdarza się, że te dwie rzeczy łączą się ze sobą.
bobby-x pisze: wt lis 09, 2021 7:56 am A w Trójce i 357 dupa.
Nie wiem jak teraz jest w Trójce, ale 357 jest jak dla mnie zbyt skomercjalizowana. Takiej chociaż trochę ambitniejszej muzyki jest jak na lekarstwo. Ale nie przekracza pewnych granic.
bobby-x pisze: wt lis 09, 2021 7:56 am Tylko redakcja decyduje?
Tak i niech tak zostanie. Bo wejdzie Ed, a potem Zenek, bo czemu nie Zenek czy Dua?
bobby-x pisze: wt lis 09, 2021 7:56 am Bo jakoś Adela sobie radzi.
Akurat to jest jeden z najlepszych utworów w jej dorobku moim zdaniem. Jest na tej liście wiele rzeczy, które do tej Adele startu nie mają jak ABBA, Bitamina czy Męskie, które zupełnie już na psy zeszło.
Krzysiek1996 pisze: wt lis 09, 2021 4:29 pm No dokładnie, zestaw powinien mieć z 300 utworów, z każdego gatunku muzyki, i skoro to jest lista to słuchacze powinni wybierać to co chcą.
Moim zdaniem to zdecydowanie za dużo. Ale faktycznie z każdego gatunku muzyki pod warunkiem, że reprezentuje jakiś sensowny poziom. Jest zdecydowanie za mało rocka, prawie w ogóle nie ma jazzu, a o bluesie już nie wspomnę.
Krzysiek1996 pisze: wt lis 09, 2021 4:29 pm Ale redaktorzy czują, że mają monopol na znanie się muzyce i chore przyzwyczajenia Trójkowe, że czegoś nie wypada grać.
Tak, uważają, że czegoś grać się nie powinno i bardzo słusznie. To jest radio przeznaczone dla pewnego typu odbiorcy, a jeżeli komuś się nie podoba to może wybrać RMF, Z czy S, a nie prosić, żeby się do tamtych upodobniło.
Krzysiek1996
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2013

Post autor: Krzysiek1996 »

kajman pisze: wt lis 09, 2021 7:03 pm
Tak, uważają, że czegoś grać się nie powinno i bardzo słusznie. To jest radio przeznaczone dla pewnego typu odbiorcy, a jeżeli komuś się nie podoba to może wybrać RMF, Z czy S, a nie prosić, żeby się do tamtych upodobniło.
[/quote]
Może doprecyzuję jeszcze raz.
Chciałbym żeby właśnie Lista była taką audycją gdzie jest wszystko i słuchacz może sobie wybrać.
Jeśli chodzi o autorskie audycje redaktorów i radio jako takie, to niech je robią oczywiście jak chcą. I naturalnie lubię je takie jakie jest i nawet nie ma porównania z komercyjnymi, a jeśli chodzi o audycje muzyczne to wybieram sobie, te które najbardziej mi odpowiadają.

Nieustannie jednak wkurza mnie, jak mi fachowcy od muzyki udają, że jacyś wykonawcy nie istnieją.
Całe szczęście, że mamy czasy YouTube, Spotify itd, i da się muzykę poznawać samodzielnie i bez żadnego problemu.
Awatar użytkownika
konwicki1980
Kontakt:

Post autor: konwicki1980 »

Nie wiem, w czym Ed miałby być gorszy od Maty, choć akurat ostatnie nagrania Sheerana mało mnie przekonują. Ale z obecnej listy propozycji (choć nie przesłuchałem wszystkiego) mógłbym zagłosować na kilka rzeczy, a reszta - mimo że się zwiększa liczbowo - ani mnie ziębi, ani grzeje. Stąd też na razie obserwuję sytuację.
kajman

Krzysiek1996 pisze: wt lis 09, 2021 7:53 pm Chciałbym żeby właśnie Lista była taką audycją gdzie jest wszystko i słuchacz może sobie wybrać.
A ja nie chciałbym, żeby taka była. Zdecydowanie nie chcę wszystkiego i jakby na podium był Zenek z Matą i Lipą to na pewno wycofałbym się z patronowania. Wprawdzie i teraz mi się muzycznie nie podoba, ale jakieś granice przyzwoitości są najczęściej zachowane.
Krzysiek1996 pisze: wt lis 09, 2021 7:53 pm Nieustannie jednak wkurza mnie, jak mi fachowcy od muzyki udają, że jacyś wykonawcy nie istnieją.
Nie udają, że nie istnieją tylko do tego radia go nie wpuszczą. Czy od RMF żądasz, żeby grała ciężkiego rocka i awangardę? Tak i tutaj trzeba przyjąć to co proponują.
konwicki1980 pisze: wt lis 09, 2021 8:25 pm Nie wiem, w czym Ed miałby być gorszy od Maty
Dodadzą Matę do zestawu? Jeżeli tak, to dla mnie załamka.
Awatar użytkownika
konwicki1980
Kontakt:

Post autor: konwicki1980 »

kajman pisze:Dodadzą Matę do zestawu? Jeżeli tak, to dla mnie załamka.
Należy to w czasie przeszłym rozpatrywać. Cytuję posta z FB radia z 7 lipca: "To my tu może tylko... czapki z głów. (...) Tak, zagraliśmy to jako pierwsze radio. Tak, to była nasza piosenka dnia. Tak, jest w zestawie do głosowania #lp357. I tak, jest na jednej z list Billboardu. Jako pierwszy polskojęzyczny utwór".

Także z Edem to słaby argument, bo znajduje się na Billboardzie dużo wyżej niż Mata i to nie z 1 utworem.
AlekOb
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2011

Post autor: AlekOb »

Ja w sumie rozumiem zdanie Krzyśka1996. Uważam, że dałoby się jakoś wypośrodkawać, zeby jednocześnie pojawiały się w zestawie zarówno bardziej mainstreamowe propozycje, jak i te z innych gatunków i bardziej niszowe. I wcale nie musiałoby oznaczać, że mamy upodabniać się do RMF, czy też grać Zenka, którego tu kajman przytacza :mrgreen:
Najlepsze jest to, że niektórzy ci bardziej popularni wykonawcy, których tu wymieniacie, pojawiają się czasem w 357, zarówno w audycjach autorskich, jak i porankach itp. więc nie można powiedzieć, że ich w ogóle nie grają.
Problem w tym, że zestaw do głosowania jak na razie ogranicza się do piosenek dnia i dość wąskiego wyboru redaktorów. A lista, jednak jako audycja rozrywkowa, powinna prezentować moim zdaniem trochę szersze spektrum.
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

1. 1. Dave Gahan & Soulsavers - METAL HEART
2. 3. Fisz Emade Tworzywo - OK BOOMER
3. 2. Riverside - STORY OF MY DREAM
4. 4. Iron Maiden - THE WRITING ON THE WALL
5. 5. Ewa Bem - WYRZEŹBIŁAM TWOJĄ TWARZ W POWIETRZU
6. 7. Olivia Vedder & Eddie Vedder & Glen Hansard - MY FATHER'S DAUGHTER
7. 6. Black Country, New Road - CHAOS SPACE MARINE
8. 8. Robert Plant & Alison Krauss - HIGH AND LONESOME
9. 9. Adele - EASY ON ME
10. 10. Santana & Rob Thomas & American Authors - MOVE

11. 13. Jazzmeia Horn and Her Noble Force - HE'S MY GUY
12. 11. Iron Maiden - DAYS OF FUTURE PAST
13. 12. Organek - FOTOGRAF BROK
14. 14. Krzysztof Zalewski - PTAKI (MTV UNPLUGGED)
Awatar użytkownika
piotreklp3
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2005 roku
Kontakt:

Post autor: piotreklp3 »

[3]

01.01.3. Placebo - BEAUTIFUL JAMES
02.02.3. Billy Idol - BITTER TASTE
03.03.3. Krzysztof Zalewski - PTAKI (MTV UNPLUGGED)
04.05.3. Fisz Emade Tworzywo - ZA MAŁO CZASU
05.10.2. Dave Gahan & Soulsavers - METAL HEART
06.09.3. Johnny Marr - SPIRIT POWER AND SOUL
07.04.3. Organek - FOTOGRAF BROK
08.07.3. Daria Zawiałow - ŻÓŁTA TAKSÓWKA
09.06.3. Muchy - SZARORÓŻOWE
10.NN.1. Josef Salvat - THE DRUM
Awatar użytkownika
jerzyko70

Post autor: jerzyko70 »

Krzysiek1996 pisze: wt lis 09, 2021 7:53 pm
kajman pisze: wt lis 09, 2021 7:03 pm
Może doprecyzuję jeszcze raz.
Chciałbym żeby właśnie Lista była taką audycją gdzie jest wszystko i słuchacz może sobie wybrać.
Jeśli chodzi o autorskie audycje redaktorów i radio jako takie, to niech je robią oczywiście jak chcą. I naturalnie lubię je takie jakie jest i nawet nie ma porównania z komercyjnymi, a jeśli chodzi o audycje muzyczne to wybieram sobie, te które najbardziej mi odpowiadają.

Nieustannie jednak wkurza mnie, jak mi fachowcy od muzyki udają, że jacyś wykonawcy nie istnieją.
Całe szczęście, że mamy czasy YouTube, Spotify itd, i da się muzykę poznawać samodzielnie i bez żadnego problemu.
[/quote]

To słuchaj sobie, czego chcesz na tych portalach i stacjach typu zetka rmfka itp. a nie tu marudzisz... Od niedawna słuchałeś listy trójki, więc nie znasz realiów tego wyjątkowego święta jaką zawsze było poszczególne zestawienie piosenek...
Awatar użytkownika
bobby-x

jerzyko70 pisze: śr lis 10, 2021 4:17 am To słuchaj sobie, czego chcesz na tych portalach i stacjach typu zetka rmfka itp. a nie tu marudzisz... Od niedawna słuchałeś listy trójki, więc nie znasz realiów tego wyjątkowego święta jaką zawsze było poszczególne zestawienie piosenek...
To święto przestało być świętem od 2010 roku , kiedy wrócił Niedźwiedź. Strasznie się wtedy lista popsuła. Oczywiście szacunek za całokształt jest niepodważalny.
Baron między 2007 a 2010 bardziej był otwarty na różnorodność.
Ostatnio zmieniony śr lis 10, 2021 10:15 am przez bobby-x, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
bobby-x

Porównywanie Eda z Zenkiem, to jest kpina i brak jakichkolwiek podstaw rozumienia muzyki. Nie spodziewałbym się po Tobie kajmanie, że takie brednie będziesz wypisywał.
Awatar użytkownika
bobby-x

Krzysiek1996 pisze: wt lis 09, 2021 4:29 pm No dokładnie, zestaw powinien mieć z 300 utworów, z każdego gatunku muzyki, i skoro to jest lista to słuchacze powinni wybierać to co chcą.
Ale redaktorzy czują, że mają monopol na znanie się muzyce i chore przyzwyczajenia Trójkowe, że czegoś nie wypada grać. Śmiechu warte.
Brawo, może nie 300 ale z resztą wypowiedzi bardzo się zgadzam.
AlekOb pisze: wt lis 09, 2021 9:38 pm Ja w sumie rozumiem zdanie Krzyśka1996. Uważam, że dałoby się jakoś wypośrodkawać, zeby jednocześnie pojawiały się w zestawie zarówno bardziej mainstreamowe propozycje, jak i te z innych gatunków i bardziej niszowe. I wcale nie musiałoby oznaczać, że mamy upodabniać się do RMF, czy też grać Zenka, którego tu kajman przytacza :mrgreen:
Najlepsze jest to, że niektórzy ci bardziej popularni wykonawcy, których tu wymieniacie, pojawiają się czasem w 357, zarówno w audycjach autorskich, jak i porankach itp. więc nie można powiedzieć, że ich w ogóle nie grają.
Problem w tym, że zestaw do głosowania jak na razie ogranicza się do piosenek dnia i dość wąskiego wyboru redaktorów. A lista, jednak jako audycja rozrywkowa, powinna prezentować moim zdaniem trochę szersze spektrum.
Kolejny rozsądny głos.
temik3
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982

Post autor: temik3 »

bobby-x pisze: śr lis 10, 2021 9:41 am To święto przestało być świętem od 2010 roku , kiedy wrócił Niedźwiedź. Strasznie się wtedy lista popsuła. Oczywiście szacunek za całokształt jest niepodważalny.
Baron między 2007 a 2010 bardziej był otwarty na różnorodność.
Dużo w tym racji, zdecydowanie wolałem LP3 Barona, choć tęskniłem za Niedźwiedziem, może wybór Balonika nie był aż tak świetny jak ja bym sobie tego życzył, ale jak napisałeś różnorodny, szczególnie jeśli chodzi o mocniejsze granie. Obecny zestaw to dla mnie robienie go pod wybranych wykonawców, pchanie na siłę kolejnych nagrań jednego wykonawcy, odgrzewanie starych kotletów (wszystkich). Kompletnie nie rozumiem wypadków, nie wypadków z listy, czemu to ma służyć, czy nie lepiej dodać zdecydowanie większą liczbę nowości a odrzucać to co widać po głosowaniu nie ma racji bytu? Przecież jak coś w trzech kolejnych notowaniach balansuje na krawędzi końcowych miejsc to po jakiego grzyba to trzymać? Niech zestaw będzie zdecydowanie większy, ale ze zdecydowaną wymianą. To takie moje prywatne zdanie.
Awatar użytkownika
Neo01

1. Fisz Emade Tworzywo - ZA MAŁO CZASU
2. Iron Maiden - THE WRITING ON THE WALL
3. Fisz Emade Tworzywo - OK BOOMER
4. Krzysztof Zalewski - PTAKI (MTV UNPLUGGED)
5. Dave Gahan & Soulsavers - METAL HEART
6. Placebo - BEAUTIFUL JAMES
7. Blurred Pink - CZY TU JEST NASZ DOM?
8. Iron Maiden - DAYS OF FUTURE PAST
9. Riverside - STORY OF MY DREAM
10. Organek feat. Klaudia Szafrańska - IDZIEMY W MIASTO
Awatar użytkownika
Neo01

AlekOb pisze: wt lis 09, 2021 9:38 pm 1. Ja w sumie rozumiem zdanie Krzyśka1996. Uważam, że dałoby się jakoś wypośrodkawać, zeby jednocześnie pojawiały się w zestawie zarówno bardziej mainstreamowe propozycje, jak i te z innych gatunków i bardziej niszowe.
2. Problem w tym, że zestaw do głosowania jak na razie ogranicza się do piosenek dnia i dość wąskiego wyboru redaktorów. A lista, jednak jako audycja rozrywkowa, powinna prezentować moim zdaniem trochę szersze spektrum.
1. Moim zdaniem tak właśnie jest, choć niekoniecznie w proporcjach, jakie by sobie różne osoby życzyły. Ale tak to już jest, że nie da się dogodzić wszystkim.
2. Bo taka jest właśnie idea dodawania utworów do zestawu :) Też nie uważam, żeby dodawanie różnych niszowych rzeczy, bez realnej szansy przebicia miało jakiś większy sens, a z kolei całkiem pomija się np. Bonamassę czy wcześniej Luxtorpedę, którzy dla odmiany od Eda coś na tej poprzedniej liście znaczyli, więc pewnie i tu na jakąś względnie sporą liczbę głosów mogliby pewnie liczyć. Zresztą, chcecie Sheerana albo Coldplay w propozycjach? Piszcie do redaktorów, bo tylko to ma jakiś sens. Tutaj to raczej niewiele zmieni ;)

A co do Maty, to akurat tamten kawałek w moim odczuciu jest dużo ciekawszy od tego, co ostatnio słyszałem od Eda i żałuję, że nie przebił się w Liście Piosenek.
kajman

bobby-x pisze: śr lis 10, 2021 9:41 am To święto przestało być świętem od 2010 roku
Dla Ciebie przestało, dla niego widać nie. I dla mnie też.
bobby-x pisze: śr lis 10, 2021 9:41 am Strasznie się wtedy lista popsuła.
To Twoje zdanie (i zdaję sobie sprawę, że nie tylko Twoje). Moje jest inne. Ogólnie zdecydowanie bardziej podobała mi się Lista w tym stuleciu niż w poprzednim.
bobby-x pisze: śr lis 10, 2021 9:45 am Porównywanie Eda z Zenkiem, to jest kpina i brak jakichkolwiek podstaw rozumienia muzyki.
Fakt, nie powinienem tego robić, bo nigdy tego Zenka nie słyszałem (dla mnie istnieje tylko jeden Zenek i nazywa się Kupatasa), ale ostatnie nagrania Eda są w moim odczuciu totalnie beznadziejne i raczej ciężko byłoby coś zdecydowanie gorszego nagrać (no Halamie i Tacemu się udało). I w ogóle nie za bardzo rozumiem, bo niby nie chcesz ograniczać, a na Zenka się burzysz.
bobby-x pisze: śr lis 10, 2021 10:12 am Kolejny rozsądny głos.
A ja się zgadzam co do rozszerzenia spektrum ale nie przez wpuszczanie do zestawu tandety. Niech dorzucą Purpli, Bonamassę, Coldplay (ale tu trzeba uważać, bo płyta jest strasznie zróżnicowana poziomem), Archive, Miuosha ze Śląskiem czy Dyjaka.
temik3 pisze: śr lis 10, 2021 11:02 am Kompletnie nie rozumiem wypadków, nie wypadków z listy
Tak zadecydowali słuchacze z tego co kojarzę. I chyba te utwory jak nie powrócą to mają iść won.
temik3 pisze: śr lis 10, 2021 11:02 am Przecież jak coś w trzech kolejnych notowaniach balansuje na krawędzi końcowych miejsc to po jakiego grzyba to trzymać?
Na razie nie wiemy jak to będzie wyglądało, ale zgoda, powinny szybko wylatywać jeżeli są w końcówce.
Neo01 pisze: śr lis 10, 2021 5:02 pm którzy dla odmiany od Eda coś na tej poprzedniej liście znaczyli
No Ed z jednym utworem trochę namieszał. Ale to był utwór w zupełnie innej stylistyce i na zdecydowanie wyższym poziomie.
TStudent
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr 1856

Post autor: TStudent »

kajman pisze: śr lis 10, 2021 6:09 pm1) A ja się zgadzam co do rozszerzenia spektrum ale nie przez wpuszczanie do zestawu tandety.
2) Niech dorzucą Purpli, Bonamassę, Coldplay (...), Archive, Miuosha ze Śląskiem czy Dyjaka.
3) (ale tu trzeba uważać, bo płyta jest strasznie zróżnicowana poziomem)
1) o ile tu się zgodzę
2) tu też
3) a tu wcale nie. Czasami słaby singiel to czysty przypadek. Owszem, nowa płyta Coldplaya to czysta słabizna w mojej opinii, ale nie wybrzydzałbym, po prostu nie głosujesz na to, nie słuchasz tego, czego nie lubisz i dziękuję.
kacper94
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014

Post autor: kacper94 »

Czas na głosy na najbliższe notowanie :)

1. 1. 0 3 Adele - EASY ON ME
2. 4. 2 2 Riverside - STORY OF MY DREAM
3. 2. 1 3 Blurred Pink - CZY TU JEST NASZ DOM?
4. 3. 1 3 Jan Borysewicz & Piotr Fronczewski - NIE WIERZ NIGDY KOBIECIE
5. 8. 3 3 Olivia Vedder, Eddie Vedder, Glen Hansard - MY FATHER'S DAUGHTER
6. 6. 0 3 Brandi Carlile - SINNER, SAINTS AND FOOLS
7. 5. 2 3 Organek - FOTOGRAF BROK
8. 9. 1 2 Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators - THE RIVER IS RISING
9. N N 1 Krzysztof Zalewski - WILK
10. N N 1 Bluszcz - ODRA

Przypomnę, że na głosy tutaj czekam do jutra (piątek) do 14.00
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku