Króle - jeśli z Nieumiarkowań czy Przewijań byłyby w sumie spoko. Wcześniejszych nie znam.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
A no weszły a nie powinyy, bo Niedźwiedź miał słabą-silną wolę i na takie rzeczy pozwalał. To ma być Top, gdzie utwory wytrzymują "czasowo", Top to nie aktualna Lista Przebojów. Bół widzę w topie w maju 2025, ciekawe czy przetrwa, utwór muzycznie przecietny, nic szczególnego. A że narozrabiał, to juz inna sprawa.8azyliszek pisze: ↑pt kwie 16, 2021 8:23 pm Sorry ale jeśli do normalnego Topu weszły Gotye i Sedelle. a w Polskim kręcą się Organki i inne Podsiadły, to moim zdaniem "Twój Ból jest lepszy niż mój" zasługuje na wejście o wiele bardziej. To byłaby piosenka roku 2020 LP3, gdyby pani prezes nie postanowiła zdemontować tego radia.
patrząc na głosy ktore ludzie wrzucają na fejsa, to nie obawiał bym się o rewolucję.kacper94 pisze: ↑pt kwie 16, 2021 8:28 pmWłasnie tego boję się trochę w tym Topie na Kartki, że pojawią się tu nie tyle Organki czy Podsiadły (bo to raczej więcej niż pewne, że tak będzie), a jakieś Bluszcze, Króle czy inne Walusie... Dlatego też o wiele lepiej byłoby dla mnie, gdyby było tutaj wprowadzone jakieś ograniczenie czasowe. No ale zobaczymy jak to wyjdzie 03.05...8azyliszek pisze: ↑pt kwie 16, 2021 8:23 pm Sorry ale jeśli do normalnego Topu weszły Gotye i Sedelle. a w Polskim kręcą się Organki i inne Podsiadły,
też mnie zdziwiło, że dopuszczają taka możliwość. skoro dwie, to ktoś trzy, pięć...
No ale na razie to są dopiero początki, całkiem możliwe, że finalnie tyle będzie, bo to wcale nie tak dużo, 3 tysiące to też kilka. Ale nawet jakby było trochę mniej to nie wiem czemu mieliby tak reagować. Jak dla mnie to tylko dlatego, żeby jakoś dać "szansę" tym, których głosy się "nie zmieściły".
no nie wiem. w oficjalnym ogłoszeniu jest: Polski Top Radia 357.
Chociażby w oficjalnym wydarzeniu Radia pisane przez Radio:
Toteż mi chodzi tylko o to, że mogli powiedzieć, że głosujemy na 33, 50 czy nawet 100 głosów, tylko rozdzielamy je na kilka kartek. Nawet jednego złego słowa bym wtedy nie powiedziała.
A ja jednak tak, bo dlaczego mam być stratna na tym ich podejściu?
Tak, słyszałam, i zastanawiam się, czy to nie jest zostawienie sobie takiej furtki, że gdyby jednak wyniki były dla nich zaskakujące w negatywną stronę, to będą mieli możliwość, by zaprezentować piosenki bardziej zgodne z linią programową, nawet jeśli one by były na miejscu 300, czy 246, czy 189, zamiast prezentować te z miejsca 67, 42, czy 20. I żeby nikt im niczego nie mógł wtedy zarzucić.Yacy pisze:ale nie wiem czy słyszałaś jak Stelmi mówił, że to nie będzie taki top - pozycja ta i ta, że będzie inaczej, że będą niespodzianki.