santosz pisze: ↑pt mar 15, 2019 8:14 pm
witam zgromadzonych przd radioodbiornikami, chociaż ja jestem zgromadzony przed internetem bo u nas sygnał taki sobie
W jakich to okolicach sygnał tak słaby?
Aczkolwiek np. ciekawostka - Trójka nie ma w Rzeszowie swojego transmitera i sygnal musi docierać z Krosna.
santosz pisze: ↑pt mar 15, 2019 8:14 pm
witam zgromadzonych przd radioodbiornikami, chociaż ja jestem zgromadzony przed internetem bo u nas sygnał taki sobie
W jakich to okolicach sygnał tak słaby?
Aczkolwiek np. ciekawostka - Trójka nie ma w Rzeszowie swojego transmitera i sygnal musi docierać z Krosna.
w okolicach Ostrawy, czasami jestg świetny, czasami coś tam szumi, ale ja i tak słucham już jakichkolwiek stacji prawie wyłącznie przez sieć
santosz pisze: ↑pt mar 15, 2019 8:23 pm
w okolicach Ostrawy, czasami jestg świetny, czasami coś tam szumi, ale ja i tak słucham już jakichkolwiek stacji prawie wyłącznie przez sieć
A no tak, to ma sens.
Han, nota bene poznałem niedawno pol-Polaka z Ostrawy, koleś zna na różnych poziomach co najmniej z prawie 10 języków
Obecnie po informatorze ekonomicznym zacząłem wyłączać Trójkę aż do 12.00, bo są takie smęty, że się tego słuchac nie da. Waglewski, Fisz, Sojka, Organek i tak w kółko.
TStudent pisze: ↑pt mar 15, 2019 6:54 pm
W Mannie dziś było oczywiście bardziej metalicznie (a jeszcze bardziej mocno-rockowo) niż bluesowo, co zapewne martwi naszą koleżankę (przy okazji pozdrawiam).
Nie słuchałam, ale widzę że wiele nie straciłam Faktycznie, już wcześniej zauważyłam że pan Mann niebezpiecznie skręca w stronę metalu
Mam nadzieję, że nasza promocja się uda, no i Keith Richards choćby w nieszczęśliwej ... A potem może i w Poczekalni
santosz pisze: ↑pt mar 15, 2019 8:23 pm
A no tak, to ma sens.
Han, nota bene poznałem niedawno pol-Polaka z Ostrawy, koleś zna na różnych poziomach co najmniej z prawie 10 języków
TStudent pisze: ↑pt mar 15, 2019 6:54 pm
W Mannie dziś było oczywiście bardziej metalicznie (a jeszcze bardziej mocno-rockowo) niż bluesowo, co zapewne martwi naszą koleżankę (przy okazji pozdrawiam).
Nie słuchałam, ale widzę że wiele nie straciłam Faktycznie, już wcześniej zauważyłam że pan Mann niebezpiecznie skręca w stronę metalu
Mam nadzieję, że nasza promocja się uda, no i Keith Richards choćby w nieszczęśliwej ... A potem może i w Poczekalni
głosowałem na Keitha, choć tak trochę z braku laku
No domyśliłem się xD Ale zdolniachy na tym pograniczu.
Heh, przeprowadziłem się do nowego mieszkania i śpi się tu dobrze... Ale tylko śpi :/ Kompletnie nie mogę się do niczego zmotywować, zwłaszcza od czasu wzięcia wszystkich rzeczy od starego współlokatora. A przydałoby się to w końcu posprzątać.. Jakiś pomysł na motywator?