Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Ja zrozumialem to troszke inaczej. Jesli chodzi Tobie o informacje z dzisisejszego TuBarona.
Balonik ze Szklarskiej owszem, ale nie w najblizszym notowaniu. A Niedzwiedz od 9 rano do 12 w poludnie-pewnie w Australii bedzie okolo 19.
Dokladny termin wkrotce.
Pozdrawiam.
Tez słuchałem jednym uchem. W najblizszy piatek, wieczorem po 19.00 - Baron, zaś od godz. 9.00 - Niedzwiedz tasmański. Chyba, ze i ja sie przesłyszalem
No a dziś zrozumiałem Balonika tak:
- jutro o 9:00 lista prowadzona przez Marka z Australii
- jutro o 19:00 program ze Szklarskiej prowadzony przez Balonika. Tak jakby ciąg dalszy - no i będzie łączność z Markiem.
Jeśli by tak było, to na pewno zamkną listę do głosowania jeszcze dziś, więc radzę się spieszyć z oddawaniem głosów na stronie Trójki.
Robinson pisze:No a dziś zrozumiałem Balonika tak:
- jutro o 19:00 program ze Szklarskiej prowadzony przez Balonika. Tak jakby ciąg dalszy - no i będzie łączność z Markiem.
Jeśli by tak było, to na pewno zamkną listę do głosowania jeszcze dziś, więc radzę się spieszyć z oddawaniem głosów na stronie Trójki.
No akurat miałem przyciszone radełko więc tego nie słyszałem, ale no cóż trzeba będzie nastawić wcześnie budzik.
Robinson pisze:No a dziś zrozumiałem Balonika tak:
Potwierdzam. Też to słyszałam To fajna lista jutro się szykuje. To chyba pierwszy raz taka forma? Czy już kiedyś było coś podobnego że 2 razy w ciągu dnia była lp3 ??
Heh ja będe, bo jestem chory, a przynajmniej mam nadzieję że nie zostane przymusowo wysłany do szkoły. Choć szczerze mówiąc, nie obawiam się o frekwencje a raczeh o rozespanie i brak konktaktowania
To będzie ciekawe doświadczenie.
No do jasnej ciasnej! A ja musze byc jutro na uczelni juz o 8:00...i az do 12:00...pech wielki i jak sie tu nie zdenerwowac?
Mam nadzieje, ze znajdzie sie choc jedna osoba, ktora nagra i umiesci w sieci to wyjatkowe notowanie LP3...
Pozdrawiam
Całe szczęście że nie muszę jutro pędzić na uczelnię. No to trzeba koniecznie nastawić jutro budzik, by móc sobie z rańca posłuchać dawno niesłuchanego głosu pana Marka....
A mnie interesuej, kto porowadzi dzisiejsze notowanie Listy. Na stronach Trojkowych jest jeszcze Piotr Metz, ale mam nadzieje, ze to tylko brak uzupelnienia. Ja nadal marze o Liscie z Wojciechem Mannem.
Pozdrawiam.
BALONIK trochę namieszał.Ciekawe czy dziś znów zapyta ,która to lista w jego wykonaniu.Kiedys specjalnie policzłem z dokładnością do półlisty-wynik ..,5(listofani napewno wiedzą).Prawdziwy on DUCH ZASTĘPOWY ,pomimo tego ,że czasmi ma problemy z chodzeniem-ponoć chodzi bokiem.U mnie number one.