Nagrania not. 1304
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
[quote="JaceK"]
Drogi Zbyszu, nie wiem jak potraktuje Cię Moderator tego działu, ale ja... reszta w [PW].
quote]
List Otwarty do pana JackaK
Ahoj!
Tak! Chcę sobie nastukać postów. Podobie jak reszta gawiedzi, która komentuje notowania bieżące. Przyjąłem zasade identyczną, jak niemal wszyscy na tym forum - komentując poszczególne miejsca na Liście. Żółta karteczka nieprzyjęta. Dodam więcej: wypadało by teraz z Twojej strony przeprosić, co zapawne zostanie zablokowane przez Twoja pyszałkowatość (bo taki charakter ma Twoj list do mnie)
Cytuję: "... jeśli chcesz skomentować notowanie post-factum, na podstawie odsłuchu nagrań... zrób to we właściwym miejscu, i... w pojedynczym wpisie!..." - na podstawie czego tak twierdzisz? Moderator określił jakąs zasadę??? Jedyna, jaka mnie obowiązuje to cytuję: " Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczgólnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny ,,numer''? Wyraź tutaj swoją opinię..." - i ona jest dla mnie wiążąca. Twoje "widzimisia" mnie nie obchodzą! Tak więc - Drodzy Forumowicze - od dziś komentujemy bieżące notowania wg. zasad pana JackaK, czyli np. w "jednym wpisie"
Nie dziwię się zatem, ze również posłowie uchwalają bzdurne przepisy o wygasaniu mandatów samorządowych ;-/
Odzdrawiam
Do nasłuchania
Drogi Zbyszu, nie wiem jak potraktuje Cię Moderator tego działu, ale ja... reszta w [PW].
quote]
List Otwarty do pana JackaK
Ahoj!
Tak! Chcę sobie nastukać postów. Podobie jak reszta gawiedzi, która komentuje notowania bieżące. Przyjąłem zasade identyczną, jak niemal wszyscy na tym forum - komentując poszczególne miejsca na Liście. Żółta karteczka nieprzyjęta. Dodam więcej: wypadało by teraz z Twojej strony przeprosić, co zapawne zostanie zablokowane przez Twoja pyszałkowatość (bo taki charakter ma Twoj list do mnie)
Cytuję: "... jeśli chcesz skomentować notowanie post-factum, na podstawie odsłuchu nagrań... zrób to we właściwym miejscu, i... w pojedynczym wpisie!..." - na podstawie czego tak twierdzisz? Moderator określił jakąs zasadę??? Jedyna, jaka mnie obowiązuje to cytuję: " Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczgólnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny ,,numer''? Wyraź tutaj swoją opinię..." - i ona jest dla mnie wiążąca. Twoje "widzimisia" mnie nie obchodzą! Tak więc - Drodzy Forumowicze - od dziś komentujemy bieżące notowania wg. zasad pana JackaK, czyli np. w "jednym wpisie"

Odzdrawiam
Do nasłuchania
- tadzio3
- Kontakt:
Ja także nie słuchałem listy w całości, a załapałem się tylko na top 6, (jak zwykle, kiedy wracam z sobotniego dnia studiów), ale ciekawość mnie zżarła i sprawdziłem wyniki notowania w całości i to w pełnym tego słowa znaczeniu
.
Do komentowania z retransmisji nie mam chęci. Niedawno chciałem pokomentować w taki sposób top wszech czasów, ale jakoś nie wyszło...
A co do ataków na Zbysza... Mi nie przeszkadza taki sposób komentowania "po czasie", ale ja jestem adminem, więc ja tu nie rządzę.

Do komentowania z retransmisji nie mam chęci. Niedawno chciałem pokomentować w taki sposób top wszech czasów, ale jakoś nie wyszło...
A co do ataków na Zbysza... Mi nie przeszkadza taki sposób komentowania "po czasie", ale ja jestem adminem, więc ja tu nie rządzę.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Rozumiem, tylko podobnie, gdybym komentował na bieżaco również bym postował jeden post za drugim, tyle, ze przerywali by je inni uzytowicy. Ponieważ nie mogłem słuchac Listy Live skorzystałem z dobroci forumowiczów, którzy publikują tu nagrania. I chciałem zwyczajne pokomentować (z emocjami) tak jak inni użytownicy czynili to kilka godzin wczesniej.Cos mi się zdaje, że Jackowi chodziło o pisanie swoich postów jeden pod drugim,
Swoje zdanie na temat nabijania postów (czyli pisania zdawkowych, czasem nawet nie jednozdaniowych ale wręcz jednowyrazowych postów) wyraziłem tutaj:na dobrych forach internetowych prowadzenie dyskusji z samym sobą jest raczej rzadko praktykowane i nieodłącznie kojarzy się ze zwykłym nabijaniem postów.
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t ... &start=210
i tutaj:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t ... &start=330
Dodatkowo, od dłuższego czasu próbowałem przeforsować pomysł komentowania Listy za pomocą czata (np. kawiarekna mimimaxu). Wygodniej! Szybciej! Kontakt bezpośredni z innymi słuchaczami! Jaki ejst odzew? Zerowy!!! Jak myslicie dlaczego? Czyżby było niektórym szkoda owych wbijanych pościków?
Do nabijania