Nagrania not. 1304

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

24 (-10) Oj, jakie dzis słodkie spadki. I to kolejny o cudowne 10 oczek nizej. Teraz prosto z komputera zetkowo/eremefowego - Ania
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

23 (-2) słuchac o północy takiej łupanki. Co za męczarnie. Love Kills - i to skutecznie

PS. Ja wstaję o 6.30 ;-)
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

22 (bz) Kolejna odtrutka. Wczesniej Lidia - teraz Kasia i s-ka
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

21 (N) Znow otwieramy rozdział "lepiej póxno niż wcale". To chlopina narozrabiał. Będzie Trójkowy hiciorek jak nic - Beirut
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

20 (-4) Brrrrrr - chyba zaraz zgole swoją bródkę, bo oto Brodka. W takim razie aż strach pomyśleć, co wyleciało z Listy...
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

19 (+4) Nieststy Depeche Mode :-/, czyli wyleciały....nie, nie przełkne tego :-///
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

18 (+6) Teraz (znaczy się wcześniej) Greg F. ejst w konwulsjach, bo jego "faworyt" zalicza największy skok. CKOD
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

17 (bz) Wyobrażam sobie ten lament na Forum. Placebo tylko bez zniam. Niespodzianka
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

16 (-1) Szyjemy dalej....The Beatles..."Liczę na Was chłopaki" - uszami wyobraźni już widzę tę wrzawę na Forum ;-)
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

15 (-2) Gadula Jacek K. ma swoje "5 minut" w Muzycznej Akademii Trójki". I tez na Liście
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

14 (+5) Lista Emerycka
a) Depeche Mode +4 i 17 tyg.
b) Mira +5 i 25 tyg.
...zaś c) bedzie w osobnym watku...
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

13 (+5) ...i c) czyli emeryci z Mysłowic, bo oto już oczko na Liscie i znów do góry :-/
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

Top 12 słuchałem już na żywo, więc...

...Do nasłuchania
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

zbyszu pisze:Top 12 słuchałem już na żywo, więc... ...Do nasłuchania
Drogi Zbyszu, nie wiem jak potraktuje Cię Moderator tego działu, ale ja... reszta w [PW].

Do kolejnego... poczytania!
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

[quote="JaceK"]
Drogi Zbyszu, nie wiem jak potraktuje Cię Moderator tego działu, ale ja... reszta w [PW].
quote]

List Otwarty do pana JackaK

Ahoj!

Tak! Chcę sobie nastukać postów. Podobie jak reszta gawiedzi, która komentuje notowania bieżące. Przyjąłem zasade identyczną, jak niemal wszyscy na tym forum - komentując poszczególne miejsca na Liście. Żółta karteczka nieprzyjęta. Dodam więcej: wypadało by teraz z Twojej strony przeprosić, co zapawne zostanie zablokowane przez Twoja pyszałkowatość (bo taki charakter ma Twoj list do mnie)

Cytuję: "... jeśli chcesz skomentować notowanie post-factum, na podstawie odsłuchu nagrań... zrób to we właściwym miejscu, i... w pojedynczym wpisie!..." - na podstawie czego tak twierdzisz? Moderator określił jakąs zasadę??? Jedyna, jaka mnie obowiązuje to cytuję: " Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczgólnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny ,,numer''? Wyraź tutaj swoją opinię..." - i ona jest dla mnie wiążąca. Twoje "widzimisia" mnie nie obchodzą! Tak więc - Drodzy Forumowicze - od dziś komentujemy bieżące notowania wg. zasad pana JackaK, czyli np. w "jednym wpisie" ;-) Nie dziwię się zatem, ze również posłowie uchwalają bzdurne przepisy o wygasaniu mandatów samorządowych ;-/

Odzdrawiam

Do nasłuchania
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

Cos mi się zdaje, że Jackowi chodziło o pisanie swoich postów jeden pod drugim, no i temat z nagraniami też jest trochę niefortunny, ale prawda jak zawsze leży pośrodku :)
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Ja także nie słuchałem listy w całości, a załapałem się tylko na top 6, (jak zwykle, kiedy wracam z sobotniego dnia studiów), ale ciekawość mnie zżarła i sprawdziłem wyniki notowania w całości i to w pełnym tego słowa znaczeniu :D .
Do komentowania z retransmisji nie mam chęci. Niedawno chciałem pokomentować w taki sposób top wszech czasów, ale jakoś nie wyszło...
A co do ataków na Zbysza... Mi nie przeszkadza taki sposób komentowania "po czasie", ale ja jestem adminem, więc ja tu nie rządzę.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Nie chciałbym być posądzony o pyszałkowatość, ale na dobrych forach internetowych prowadzenie dyskusji z samym sobą jest raczej rzadko praktykowane i nieodłącznie kojarzy się ze zwykłym nabijaniem postów.
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

Cos mi się zdaje, że Jackowi chodziło o pisanie swoich postów jeden pod drugim,
Rozumiem, tylko podobnie, gdybym komentował na bieżaco również bym postował jeden post za drugim, tyle, ze przerywali by je inni uzytowicy. Ponieważ nie mogłem słuchac Listy Live skorzystałem z dobroci forumowiczów, którzy publikują tu nagrania. I chciałem zwyczajne pokomentować (z emocjami) tak jak inni użytownicy czynili to kilka godzin wczesniej.
na dobrych forach internetowych prowadzenie dyskusji z samym sobą jest raczej rzadko praktykowane i nieodłącznie kojarzy się ze zwykłym nabijaniem postów.
Swoje zdanie na temat nabijania postów (czyli pisania zdawkowych, czasem nawet nie jednozdaniowych ale wręcz jednowyrazowych postów) wyraziłem tutaj:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t ... &start=210
i tutaj:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t ... &start=330

Dodatkowo, od dłuższego czasu próbowałem przeforsować pomysł komentowania Listy za pomocą czata (np. kawiarekna mimimaxu). Wygodniej! Szybciej! Kontakt bezpośredni z innymi słuchaczami! Jaki ejst odzew? Zerowy!!! Jak myslicie dlaczego? Czyżby było niektórym szkoda owych wbijanych pościków?

Do nabijania
ODPOWIEDZ