Ale też nie rewelacyjnekajman pisze:Lady Pank chyba nie jest takie złe.

Ale rzeczywiście miałam bardziej na myśli Order i PSB.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale też nie rewelacyjnekajman pisze:Lady Pank chyba nie jest takie złe.
Hmm, ja tradycyjnie czerwono i półwytrawniekajman pisze:Witam cytrynowo.
Ciekawi mnie dzisiaj najbardziej wynik Lady Pank. Czy tytuł chwyci na tyle żeby był wysoki debiut.
Jeśli tak, to wypadki na pluskajman pisze:Czyli pewnie Hozier i Adams wypadli z poczekalni.
Fakt ale w porównaniu z poprzednimi prezentuje się bardzo dobrze.FOXD pisze:Niestety, ale a-ha serwuje lp3 kolejnego gniota
Marna to pociecha;)kajman pisze:Fakt ale w porównaniu z poprzednimi prezentuje się bardzo dobrze.FOXD pisze:Niestety, ale a-ha serwuje lp3 kolejnego gniota
Sorry, ale nie miałam czasu notowaćTomekk pisze:Mógłby ktoś wrzucić poczekalnię?
05.08.2016 19:54Tomekk pisze:Mógłby ktoś wrzucić poczekalnię?
Zdziwię się jak za tydzień będzie.FOXD pisze:Fajny awansik Iggy-ego do TOP 30, pytanie na ile się utrzyma
Właśnie poprzednie były lekko strawne, a ten numer to jakaś totalna pomyłka.kajman pisze:Fakt ale w porównaniu z poprzednimi prezentuje się bardzo dobrze.FOXD pisze:Niestety, ale a-ha serwuje lp3 kolejnego gniota
Tutaj akurat się nie zgodzę."Władza" do pięt nie dorasta "Miłości" chociaż tekstowo rzeczywiście jest lepiej.adameria pisze:A zwłaszcza tekst.kajman pisze:Władza zdecydowanie lepsza od Miłości.
W Bieszczadach za to lato w pełni, ponad 30 w cieniu, lekki wiaterek, można się opalać, pływać i nad jeziorem wylegiwać, a Wy nie chcieliście przyjechaćTomekk pisze:Ani razu nie bylo chyba 30 stopni w cieniu w Jeleniej.